Gal ne jūros, bet kažkoks feu. Kažkokiu chloru paduoda... Dantis valytis galima, bet gert tai gal verčiau nea...
Pala, nedaskaičiau - nudruskintas? Tai gal ir toks, kas ten jį žino. Skaidrus, be žuvų, bet gerti jo mums kažkaip nesigavo
QUOTE(Besijuokianti @ 2014 07 04, 19:25)
O vandentiekio vanduo Kipre geriamas?
Kazkur skaiciau, kad is ciaupo bega nudruskintas juros vanduo...
Kazkur skaiciau, kad is ciaupo bega nudruskintas juros vanduo...
mums musu gide sake negerti vandens is ciaupo
Paprotinkit,ar veztis dzinsus ir megstuka i Kipra siom dienom Itariu,kad bus tik balastas. Nors vaikams gal lektuve gerai tureti ka uzsimesti
Kai cia taip karsta,tai nesinori jokiu siltesniu rubu nei imti,nei vilktis
tikrai nereikia
QUOTE(Dovis @ 2014 07 08, 16:50)
Paprotinkit,ar veztis dzinsus ir megstuka i Kipra siom dienom Itariu,kad bus tik balastas. Nors vaikams gal lektuve gerai tureti ka uzsimesti
Retai, bet pasitaiko, kad lėktuve būna gana šalta, ypač sėdinčiam prie lango. Tai gal bent vaikams kažką galite į rankinį bagažą pasiimti iš tų rūbų, kuriuos ir taip vežatės. Reikalui esant, galima suvilkti dvejus marškinėlius ir pan. Arba skrydžio pradžioje galite stiuardesės paprašyti apklotėlio. Jų nedaug būna, bet vaikams turėtų duoti.
SOS! Ar toks adapteris Kipre tinka?
QUOTE(Winter Garden @ 2014 07 08, 22:16)
*Retai, bet pasitaiko, kad lėktuve būna gana šalta, ypač sėdinčiam prie lango. Tai gal bent vaikams kažką galite į rankinį bagažą pasiimti iš tų rūbų, kuriuos ir taip vežatės. Reikalui esant, galima suvilkti dvejus marškinėlius ir pan. Arba skrydžio pradžioje galite stiuardesės paprašyti apklotėlio. Jų nedaug būna, bet vaikams turėtų duoti.
**SOS! Ar toks adapteris Kipre tinka?
**SOS! Ar toks adapteris Kipre tinka?
* aš tą patį pagalvojau dėl lėktuvo. Bent jau man tai buvo vėsoka tiek dieną kai skridom ten tiek naktį kai skridom atgal. Visgi dėčiausi džinsus ar kokias kelnes kelionei, o būnant ten manau neprireiks tokių dalykų
**
nu pas juos 3 kištukų angliškos rozetės, bet ar tas trečias tik dėl vaizdo ar ir jis kažkokį maitinimą paduoda tai nežinau. Mes pirkom viešbutyje po 2,5 eur už vnt.
QUOTE(Dovis @ 2014 07 08, 16:50)
Džinsų, tai tikrai nereikia, o megztuką turėti ploną reikia būtinai. Gali lėktuve prireikti, o gali ir kokį vieną vakarą... Štai mums iš 12 vakarų, vieną vakarą labai pravertė ploni megztukai, ypač vaikams, nes atvėso ir buvo gana nemalonus vėjas...
Papildyta:
QUOTE(Winter Garden @ 2014 07 08, 22:16)
SOS! Ar toks adapteris Kipre tinka?
Toks:
Man atrodo, su tais kištukais galima būti ramiam, nes ten jų ant kiekvieno kampo ir pigiai. O, tarkim, pas mus viešbutyje į kiekvieną rozetę jau buvo įkištas toks kištukas - junk ką nori, vadinasi
Tai gal net neprireiks
Tai gal net neprireiks
QUOTE(Noa @ 2014 07 09, 10:39)
Man atrodo, su tais kištukais galima būti ramiam, nes ten jų ant kiekvieno kampo ir pigiai. O, tarkim, pas mus viešbutyje į kiekvieną rozetę jau buvo įkištas toks kištukas - junk ką nori, vadinasi
Tai gal net neprireiks
Tai gal net neprireiks
Iš trijų viešbučių viename visiškai nebuvo mūsiškio varianto, kitame tik vonioje viena rozetė tinkanti mums, o trečiame buvo perėjimai kaip Jūs sakote...
Linkejimai is Kipro:)
Smagu cia, tikrai nesalta, vejas vakarais sioks toks yra, bet man mintis dar ka nors apsirengt tikrai nekyla, nes jis net jei ir stiprus, betgi siltas labai:)
Kol kas apziurejom Protara, Cape greco. Protaras labai patiko. Cape greco, jei kokiu nors uolu matet kur kitur, tai labai nesuzaves, bet visumoj man patiko. I pakrantes atplaukia laiveliais zmones panardyt, tai siaip tokie vaizdai visai grazus.
O siaip sitam gale komercija kazkaip akiu nebado, Protare palei pajury yra labai smagus pasivaiksciojimo takas su suoliukais. Papludimiai tikrai grazus, daugiau/maziau smeleti.
Vakar pasiklydom ir uztikom neitiketina miesciuka, su labai grazia centrine aiskte su baznytele vidury.
Eismas priesinga puse svelniai tariant - uzknisa, bet isgyvensim:)
Smagu cia, tikrai nesalta, vejas vakarais sioks toks yra, bet man mintis dar ka nors apsirengt tikrai nekyla, nes jis net jei ir stiprus, betgi siltas labai:)
Kol kas apziurejom Protara, Cape greco. Protaras labai patiko. Cape greco, jei kokiu nors uolu matet kur kitur, tai labai nesuzaves, bet visumoj man patiko. I pakrantes atplaukia laiveliais zmones panardyt, tai siaip tokie vaizdai visai grazus.
O siaip sitam gale komercija kazkaip akiu nebado, Protare palei pajury yra labai smagus pasivaiksciojimo takas su suoliukais. Papludimiai tikrai grazus, daugiau/maziau smeleti.
Vakar pasiklydom ir uztikom neitiketina miesciuka, su labai grazia centrine aiskte su baznytele vidury.
QUOTE(Besijuokianti @ 2014 07 09, 18:50)
Linkejimai is Kipro:)
Tame krašte gražiausi bent man paplūdimiai: Fig Tree bay, Nissi ir Makronissos...
Kokia situacija Kipre su vandeniu is krano? Maisto gaminimui galima naudoti? Ar ieskot vanens dideliais kiekiais? Nes po 1,5litro sriubai baisiai brangu