QUOTE(Dovis @ 2014 07 03, 11:48)
Noa,po tavo vaizdingu aprasymu,kalnus braukiu lauk is lankytinu vietu
Brangiausias neatlaikys 150pasisukinejimu
Geriau sveikas gyvas salia vandens,nei pazaliaves tam vienuolyne.
Teks papludymiu sarasa pasidaryti,o ne lankytinas vietas susizymeti
O apsauga stipresne reiks pasirupinti
Pas mane penkios personos,irgi buteliu buteliuku prisikraunu.
O kaip tas vairavimas kt puse,lb sudetingas?
Man regis, iki vienuolyno būtų mažiausiai kokie 450 pasisukiojimų ir tiek pat atgal
Bet sakau, yra kitas vienuolyvas, Agios Neophytos, ten niekur nereikia daug suktis
Gal meninės vertės mažiau. Bet irgi uoloj, yra muziejus. Kaina - euras...
Dar ten reikia padoriai apsirengti, bet kas apsirengęs nepadoriai, kabo chalatai, galima juos pasiimti, paskui vėl pakabinti.
Mes kadangi buvom be gido, tai niekas mūsų neinformavo, ar tie chalatai tik boboms su mini, ar ir vyrams su šortais. Bet prie mūsų atėjo šeima, visi tais chalatais apsimovę - tai ir mes apsimovėm. O tada diedas pasakė, kad čia yra bobų suknelės, pasiklausti nebuvo ko, tai mus apėmė tokia žviegimo isterija, eina trys diedai kaip paskutiniai idiotai su bobiškom suknelėm, vienas storas, kitas plonas, trečias mažas, ha ha, vienuoliai iškris pro langus bekvatodami
O vienuolyne žviegti negalima, negarbu. O mes prunkščiam ir visaip valdomės. O diedai su tais balachonais atrodo kaip kad lezginką šokti susiruošę, iš serijos "išsitrauk, džigite, kardą!"
O tada jau nurimom, religiškai susikaupėm, bet išėjo keli diedai su šortais be jokių chalatų, ir mes vėl išgriuvom žviegdami kaip priedurniai, ką jie apie mus mano, kad gėjų ir transvestitų delegacija
Bet paskui pamatėm, kad jie su ilgom rankovėm. Aplamai man paskui dašuto, kad reikėjo gal skarelę užsidėt, juolab kad ją turėjau ant kaklo. Bet dašuto pavėluotai, o ten prabuvau su karele ant iškirptės - gal ir gerai, plaukai pas mane trys ir neįspūdingi, o papai D
Manau, skara ant papų buvo dar net teisingiau, nes tų chalatų iškirptės tai tokios nevienuoliškos
O paskui jau ramūs nuėjom ten į to šventojo akmeny iškaltą celę, paskui į muziejų, ten buvo visokių senų rankraščių ir ikonų, nedaug, bet galingai. Aš kai ikonas mėgstu, tai dar pasigavau savo mažių (11 metų) ir paskaičiau jam apie jas paskaitą, apie tai, kaip tas ikonas aptaisydavo sidabru, kada ta mada užėjo ir kada praėjo. Vyresnėlis pabėgo
Žodžiu, iš esmės buvo visai fainai, tik mes patys proteliu spindintys nepasirodėm tikriausiai. Tikimės, kad niekas nematė, nes ten labai buvo mažai žmonių, bet jei kas matė, tai turbūt pamanė, kad kokie iš psichinternato
Kas važiuosit, išsiaiškinkit, kaip ten reikia iš tikro su tais chalatais
Nevairavau. Vairavo diedas. Džiaugėmės, kad automatas, bet vairuoti jam sekėsi gerai. Iš pradžių labai reikėjo saugot kairį šoną, nes jis vis įsivaizdavo, kad platesnis mašinos šonas dešinėj
Bet labai greit įsisabačino, po trijų dienų važiavo kaip tikras kiprijotas, ir dar aprūgodavo neteisingai važiuojančius kiprijotus, kaip tikras lietuvis