Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Lady River @ 2014 07 01, 11:44)
Skaičiau, kad Kipre neblogai keliauti ir autobusais. Gal kam nors teko naudotis? Ar bilietėlis perkamas autobuse? Rašoma, kad moksleiviams nemokamai, pateikus pažymėjimą, įdomu, ar tiktų lietuviškas bigsmile.gif

Ir mane tas domina, ar studentams su ISIC bus 50% nuolaida? nes raso, akd kaip ir yra, bet ar tik Kipre studijuojantiems, ar visiems su pazymejimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2014 06 22, 14:42)
o kaip del juros eziu Kipre, yra pakrantese, reikia vandens batus pasiimti?

QUOTE(Irreelle @ 2014 06 22, 14:46)
Pafose tikrai nera, manau ir kitur taip pat  mirksiukas.gif

Mes ant ju neuzlipom, bet vieni juos buvo sugave pafose.
QUOTE(Winter Garden @ 2014 06 25, 15:51)
Sveiki,

labai būčiau dėkinga, jei kas yra susidūręs ir galėtų pakomentuoti 4u.gif
Planuojam nuomotis automobilį ir keliauti po salą.  Gal kas važiavote  tokiu būtent maršrutu palei jūrą? Domina, ar kelias pravažiuojamas paprastu automobiliu?  Nes kiek supratau, dauguma palei jūrą važiuoja tik dalį kelio, o nuo pusiaukelės nusuka keliu į salos gilumą. Mes norėtume bandyti važiuoti palei jūrą iki pat Fontana Amorosa, o jau grįžti B7 keliu. O gal ten neįmanoma pravažiuoti, nors Google ir rodo nedidelį keliuką?
user posted image
Taip pat dar domina auto parkavimas miestuose (ar yra kur palikti centre auto, ar parkavimas mokamas)?
Labai būčiau dėkinga, jei kas  galėtų pakomentuoti.  4u.gif

link avako tarpeklio, geriausia vaziuoti dzipais arba keturraciu, nes tame zvyrkelyje kartais akmenuotu duobiu atsiranda. O ir auto nuomos punkte neleidzia vaziuoti zvyrkeliu su paprasta masina.
Atsakyti
Skaičiau, kad Kipre neblogai keliauti ir autobusais. Gal kam nors teko naudotis? Ar bilietėlis perkamas autobuse? Rašoma, kad moksleiviams nemokamai, pateikus pažymėjimą, įdomu, ar tiktų lietuviškas bigsmile.gif

Bilietukai perkami pas vairuotoja, pageidautina smulkesniais pinigais(man regis nepriima pvz. 50 eur kupiuru). Vaziavom su vaiku, pirkau normalu bilieteli, bet pries tai nesidomejau nuolaidom, tai nieko parasyti negaliu apie jas.

QUOTE(saule00 @ 2014 07 01, 14:10)
Mes ant ju neuzlipom, bet vieni juos buvo sugave pafose.

Pagooglinau, tai raso, kad jie veisiasi labiau uoletuose krantuose... blink.gif kelis papludimius isbandem, nematem..tuomet- visa laime, kad ju nesutikom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 01 liepos 2014 - 15:46
Sveikos,

dairomės rudenį kelionės, sakykit, Raynair dabar siūloma kaina 425 Lt spalio mėnesiui - jau gera, ar nelabai? Nebuvus aš Kipre, neturiu supratimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 07 01, 19:38)
Sveikos,

dairomės rudenį kelionės, sakykit, Raynair dabar siūloma kaina 425 Lt spalio mėnesiui - jau gera, ar nelabai? Nebuvus aš Kipre, neturiu supratimo g.gif

Labai gera... 550 lt gera
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 07 01, 19:55)
Labai gera... 550 lt gera

aišku tema ne apie tai, bet...vis skaitau, kad čia daugelis patys organizuojasi kelionę į Kiprą, bet tai jeigu bilietai tokia kaina žmogui, dar + viešbutis negi taip labiau apsimoka pirkti negu per kelionių agentūrą kur ir pervežimas garantuotas ir niekuo rūpintis nereik, tik išsirinkt viešbutį? g.gif
mes keliavom su agentūra tai kai pasižiūrėjau kainas viešbučio ir bilietų tai kosmosas gautųsi... unsure.gif
nepykite, kad klausiu, tiesiog tai pirma mano poilsinė kelionė, bandau perprast kainas bei kaip ir kodėl keliauti labiau apsimoka...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 07 01, 20:17)
aišku tema ne apie tai, bet...vis skaitau, kad čia daugelis patys organizuojasi kelionę į Kiprą, bet tai jeigu bilietai tokia kaina žmogui, dar + viešbutis negi taip labiau apsimoka pirkti negu per kelionių agentūrą kur ir pervežimas garantuotas ir niekuo rūpintis nereik, tik išsirinkt viešbutį?  g.gif
mes keliavom su agentūra tai kai pasižiūrėjau kainas viešbučio ir bilietų tai kosmosas gautųsi...  unsure.gif
nepykite, kad klausiu, tiesiog tai pirma mano poilsinė kelionė, bandau perprast kainas bei kaip ir kodėl keliauti labiau apsimoka...

Aš keliauju visaip, tikrai nebrokyju kelionių operatorių pasiūlymų, bet kažkaip man pigiau susiskaičiuoja savaitėlė spalį Kipre dviems asmenims savarankiškai, primetant visas išlaidas nuo pat autiko į Kauną iki maisto ir kt. vietoje. Nebent aš nematau kokio gero pasiūlymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 07 01, 20:24)
Aš keliauju visaip, tikrai nebrokyju kelionių operatorių pasiūlymų, bet kažkaip man pigiau susiskaičiuoja savaitėlė spalį Kipre dviems asmenims savarankiškai, primetant visas išlaidas nuo pat autiko į Kauną iki maisto ir kt. vietoje. Nebent aš nematau kokio gero pasiūlymo? g.gif

tai rudeniui nežinau, bet aš lyginau kainas birželiui kai mes ten buvom, birželio 6-13 mūsų viešbutyje vien kambarys būtų kainavęs virš 2 tūkst. lt...o kur dar skrydis...su agentūra tikrai pigiau gavosi g.gif

buvom apsistoję Capital coast resort

vasaros metu niekas ten neskrenda, bet gal rudenį vėl atnaujins...norėčiau dar kartą ten apsilankyti tai jau dabar jaudinuos ką reikės daryti jeigu agentūros nebesiūlys šios krypties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 07 01, 20:36)
tai rudeniui nežinau, bet aš lyginau kainas birželiui kai mes ten buvom, birželio 6-13 mūsų viešbutyje vien kambarys būtų kainavęs virš 2 tūkst. lt...o kur dar skrydis...su agentūra tikrai pigiau gavosi  g.gif

buvom apsistoję Capital coast resort

vasaros metu niekas ten neskrenda, bet gal rudenį vėl atnaujins...norėčiau dar kartą ten apsilankyti tai jau dabar jaudinuos ką reikės daryti jeigu agentūros nebesiūlys šios krypties  smile.gif

Gal sezono metu taip tiktai? Na, dar pasidairysiu, gal rasiu tinkamą pasiūlymą, nereikės pačiai organizuot.
Atsakyti

Viskas apie autobusus yra čia http://www.cyprusbybus.com/search.aspx. Manau nuolaidos tik kipriečiams.

Skrendant į Larnaką galima rasti pigesnius bilietus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viringa: 01 liepos 2014 - 19:59
QUOTE(saule00 @ 2014 07 01, 14:10)
O ir auto nuomos punkte neleidzia vaziuoti zvyrkeliu su paprasta masina.

Ar tikrai yra tokia sąlyga sutartyje? Kažkaip neužkliuvo .

QUOTE(Irreelle @ 2014 07 01, 20:36)
vasaros metu niekas ten neskrenda, bet gal rudenį vėl atnaujins...

Skrenda biggrin.gif . Ir Ryanair (iš Kauno į Pafosą), ir Wizzair (iš Vilniaus į Larnaką)...Bent jau kitą savaitę tai tikrai, daugiau netikrinau. Tiesa, skrydžiai pabrangę, prieš 2-3 savaites tie patys bilietai buvo gerokai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Winter Garden: 01 liepos 2014 - 22:15
QUOTE(Winter Garden @ 2014 07 01, 23:09)

Skrenda biggrin.gif . Ir Ryanair (iš Kauno į Pafosą), ir Wizzair (iš Vilniaus į Larnaką)...Bent jau kitą savaitę tai tikrai, daugiau netikrinau. Tiesa, skrydžiai  pabrangę, prieš 2-3 savaites tie patys bilietai buvo gerokai pigiau.

Kad sitie skraido tai zinau, Wizz tai dar tik pradejo, bet turejau omeny kelioniu agenturas, Teztour ir Goplanet ten skraidino pavasari, dabar nebe, tikiuosi rudeni vel skraidys smile.gif
Atsakyti