O mes kaip tik be priesmokyklines liekam, reiks kazkur kitur ieskotis, nes musu darzely tokios grupes nera. Gal zinot Klaipedoje mokyklas, kur turi 0 grupes?
Nuo keliu i priesmokyklines leidziama?
As kaip tik stengsiuos kuo veliau. Velai jis man kazkaip viska pradeda daryti, lygiai kaip ir MV
Ir gimtadienis musu uz pusmecio tikrai dar nieko negalvojam
nu likus metams iki mokyklos vaikas perkeliamas i priesmokykline. kam tada jau 6 buna, kam dar tik 5.
o kaip taip gali buti, kad nera priesmokyklines, galvojau, kad visur privalo buti. 0 klasiu irgi negirdejau kad butu. ar neteks darzelio keisti jum?
o kaip taip gali buti, kad nera priesmokyklines, galvojau, kad visur privalo buti. 0 klasiu irgi negirdejau kad butu. ar neteks darzelio keisti jum?
nu va viskas tvarkoj ,ju ne pirmas kartas kai darzelis taip daro.
Uzstrigo tik tai jog per tam tikras valandeles bus pasakojama apie seima kur mama issisyrusi su dviem vaikais o tetis isejo gyvent pas kita vyra Prasideda..............
Uzstrigo tik tai jog per tam tikras valandeles bus pasakojama apie seima kur mama issisyrusi su dviem vaikais o tetis isejo gyvent pas kita vyra Prasideda..............
QUOTE(egnis @ 2014 05 10, 17:30)
nu va viskas tvarkoj ,ju ne pirmas kartas kai darzelis taip daro.
reikia pratintis matyt manęs vakar Ema klausė Euroviziją žiūrėdama, čia teta ar dėdė
QUOTE(ujolanta @ 2014 05 11, 10:44)
reikia pratintis matyt manęs vakar Ema klausė Euroviziją žiūrėdama, čia teta ar dėdė
ar nepersistengem mes su tolerancija si karta??? Jau nebe dainu konkursas o kazkoks cirkas... tiek graziu dainu ir atlikeju buvo, o isrinkom.....
nesuprantu nieko, matyt pasenau ir pradejau bambeti
Papildyta:
QUOTE(ujolanta @ 2014 05 11, 10:44)
ar nepersistengem mes su tolerancija si karta??? Jau nebe dainu konkursas o kazkoks cirkas... tiek graziu dainu ir atlikeju buvo, o isrinkom.....
QUOTE(Sunrayja @ 2014 05 11, 11:44)
Austrijos daina visai graži buvo (nu jei klausyt, nematant, koks padaras dainuoja). Reik manyti, kad rinkom dainą, o ne atlikėją
As ir taip galvoju
Galejo ir be barzdos dainuot. Vaikam turejau aiskint kame cia reikalas
Galejo ir be barzdos dainuot. Vaikam turejau aiskint kame cia reikalas
man nepatinka kad Austija laimejo, todel, kad buvo balsuota uz atlikeja, ne uz daina, tik todel, kad jis toks. jei jau tokio tipo dainos veza, ispanu tikrai buvo geresne butent tokio skonio ziurovui. ir tikrai sioj vizijoj buvo daug geru dainu, as uz tris balsavau (ispanija, norvegija ir vengrija), dar mielai buciau ir uz italija ir svedija prabalsavus. pinigu pagailejau, kiek dar zmoniu patiko olandai... o austijos daina ziauriai vidutine buvo, net jei neziuretum i atlikeja. balsas geras, taip. bet jei tik balsas, tai dar prie favoritu prisideda azerbaidzanas, slovenija... zodziu, balsuota susivienijus pagrinde geju ir transvestitu bendruonems, o heteroseksualu balsai pasiskirste tarp likusiu 25 dainu. aisku kazkokia dalis heteru irgi balsavo uz austrija, bet nemanau, kad dalis geju balsavo uz ka nors kita. jei daina butu tokia superine, kaip pvz. buvo Loreen, kur is karto aisku nugaletojas, nei puses zodzio nesakyciau. o ir tas atvejis, kai viva viktorija, viva ... kas ten dar , nugalejo transas, tai nieko pries, juk daina buvo hitas ir iki siol daug kam ausyse skamba. tas feniksas man neskamba, puse nakties visai kitas dainas sapnavau, ir baltarusius, ir svede, ir norvega, ir vengra...
Man tai daina tokia so so... Bet ne tame esmė, šiaip į jį/ją baisu žiūrėt, kaip teatrališkai sakinio nesurezgė, kai ten bandė šnekint Nu kažkaip per daug jau man...
Va tas man ir keisčiausia, kad ir lietuviai 10 balų skyrė. O dar tie pareiškimai - mūsų niekas nesustabdys
QUOTE(Sunrayja @ 2014 05 11, 12:44)
ar nepersistengem mes su tolerancija si karta??? Jau nebe dainu konkursas o kazkoks cirkas... tiek graziu dainu ir atlikeju buvo, o isrinkom..[I]...
nerinkau ir net nežiūrėjau jau kelinti metai nežiūriu geriau su vaiku kur po mišką tas kelias valandas skiriu pasivaikščioti