Įkraunama...
Įkraunama...

2009 metų II pusmečio Klaipėdiečių mamytės

Meleta su pagalbiniais ratukais vaziuoja, mina sunkokai, nors sanatorijoj treniruoklini dviratuka myne puikiai, specialiai didesni pasipriesinima nustatydavau, tikiuosi siemet su tikru dviratuku seksis geriau ax.gif pernai turejom mazesni dviratuka, tai atrode jau visai neblogai, siemet bandysim su didesniu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 04 09, 17:05)

as turiu spejima, kad ta kuri turejo auksciausia baltapuki vaiki smile.gif o dabartini logotipa galima suristi su senu nicku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2014 04 10, 15:57)
as turiu spejima, kad ta kuri turejo auksciausia baltapuki vaiki smile.gif o dabartini logotipa galima suristi su senu nicku smile.gif

Tipo Vilkė g.gif ? Kodėl taip manai?
Man dignojasi, kad egnis jau yra kažkada anksčiau rašiusi g.gif , bet nepamenu apie ką.
Atsakyti
Sveikos, manoji sveria 14kg ugio 106cm. Kartais daug suvalgo,kartais nevalgadieniai. Kaip buvo sakalukas taip ir tebera. sunku kelnias surast subine 86 dydzio, tai pagal ugi visos kelnes laisvos,net timpos doh.gif
Praita met vaziavo su triratuku, siais metais jau mokisis dvirati mint. Didziaja praita met ismokiau per valanda.
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2014 04 10, 20:39)
Tipo Vilkė  g.gif ? Kodėl taip manai?
Man dignojasi, kad egnis jau yra kažkada anksčiau rašiusi  g.gif , bet nepamenu apie ką.

a nzn, kazkodel man taip susisviete smile.gif gal ir klystu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos.As irgi su klausimu biggrin.gif
Kaip jusu vaikai pazista spalvas? Mano Simona tik raudona biggrin.gif . Nors specialiai pastoviai nemokinu, tik prie progos vis paklausineju...
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 04 11, 18:53)
Kaip jusu vaikai pazista spalvas? Mano Simona tik raudona  biggrin.gif . Nors specialiai pastoviai nemokinu, tik prie progos vis paklausineju...

nuo 2 m -visas,įskaitant rožinę,pilką,violetinę ir pan. rolleyes.gif

užtad su sauskrlnėm nemiega tik kelias dienad blink.gif ir kaip tik metai,kai atsivalgė MP,vo kiek ilga kūdikystė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2014 04 10, 16:57)

Irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
Ema pažįsta spalvas, nuo kada nežinau biggrin.gif Aišku, gal ten plonybių kokių nepasakytų, bet visas pagrindines įvardija.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 04 11, 07:59)
Sveikos, manoji sveria 14kg ugio 106cm. Kartais daug suvalgo,kartais nevalgadieniai. Kaip buvo sakalukas taip ir tebera. sunku kelnias surast subine 86 dydzio, tai pagal ugi visos kelnes laisvos,net timpos doh.gif
Praita met vaziavo su triratuku, siais metais jau mokisis dvirati mint. Didziaja praita met ismokiau per valanda.

Tu apie mazaja, ar didziaja smile.gif kiek pamenu, didzioji yra musu vaiku bendraamze smile.gif tai ji jau moka vaziuoti be pagalbiniu ratuku? Wau! smile.gif stai ir pirmoji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunrayja @ 2014 04 11, 18:53)
Kaip jusu vaikai pazista spalvas? Mano Simona tik raudona  biggrin.gif . Nors specialiai pastoviai nemokinu, tik prie progos vis paklausineju...

Karolis irgi maiso, nepataiko, kartais pataiko, visaip buna smile.gif kazkaip letai jis, paskui traukini smile.gif o mokinam ir namie, ir darzely smile.gif ateis laikas ir ismoks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 12 balandžio 2014 - 08:44
Rusnė įvardina spalvas daugiau mažiau teisingai, pasitaiko, kad koks pavadinimas "užkrenta", tai ekspromtu pavadina pagal kokį daiktą, esantį tos spalvos. Jai painiojasi kažkodėl ruda ir violetinė - pastebiu, kad rudą vis violetine pavadina.

Man rodos, Inesiuuu mažoji yra mūsų vaikų bendraamžė.

O dėl tos "egnis" ar kaip ten, ji lyg išsiskyrusi - rašo forume "vaiką auginu viena", apie skyrybų peripetijas g.gif . Tinka mūsų Vilkei unsure.gif ? 100 metų jos nebuvau sutikusi, paskutinį kartą nėščia, kai svečiavomės jų naujuose namuose.
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2014 04 12, 23:19)
Rusnė įvardina spalvas daugiau mažiau teisingai, pasitaiko, kad koks pavadinimas "užkrenta", tai ekspromtu pavadina pagal kokį daiktą, esantį tos spalvos. Jai painiojasi kažkodėl ruda ir violetinė - pastebiu, kad rudą vis violetine pavadina.

Man rodos, Inesiuuu mažoji yra mūsų vaikų bendraamžė.

O dėl tos "egnis" ar kaip ten, ji lyg išsiskyrusi - rašo forume "vaiką auginu viena", apie skyrybų peripetijas  g.gif . Tinka mūsų Vilkei  unsure.gif ? 100 metų jos nebuvau sutikusi, paskutinį kartą nėščia, kai svečiavomės jų naujuose namuose.

O man kazkaip atrodo, kad didzioji wink.gif kazkaip visa laika ja prisimenu su dviem mergytem smile.gif
Nezinau, tinka, ar ne, bet taip, ten ji sad.gif matyt pamirso persikeisti i kita nika pries rasydama cia.
Atsakyti