QUOTE(Druoja @ 2014 04 07, 21:21)
Pasižiūrėk į savo vaikystės nuotraukas, gal tiesiog tokie jūsų genai? Juk tu iki nėštumų buvai labai labai smulki, tiesa? Dabar irgi esi liekna, tik jau truputį matyti kūno
O kiek Emutė sveria, koks ūgis?
Rusnė pagal normas kiek žemiau vidurkio tiek pagal ūgį, tiek pagal svorį, bet ji tokia minkštutė, nerasi kyšančio kaulelio
O kiek Emutė sveria, koks ūgis?
Rusnė pagal normas kiek žemiau vidurkio tiek pagal ūgį, tiek pagal svorį, bet ji tokia minkštutė, nerasi kyšančio kaulelio
nu ačiū... Bet iki lieknumo man dabar toooli. Šiaip mokykloj tai aš buvau mažytė Gal dar tas jautėsi, kad jauniausia klasėj buvau, o dar ir maža, tai buvo net kompleksas kažkuriuo metu nemažas, kaip aš kokia devintokė, atrodau kaip šeštokė Kad dabar tokios bėdos
QUOTE(Galleta @ 2014 04 08, 12:07)
Sveikos,
vakar buvom pasiskiepyti ir pasisverti mėnesio proga, taigi priaugo 700g, o į ūgį nieko sesutė sako, gal kai gimė netiksliai išmatavo, nes pagal rūbus jaučiu, kad yra pratįsęs
kas dėl apetito, tai Meleta turbūt galėtų būti gyva oru, sultim ir saldainiais Jei nepasiūlau valgyti, pati retai kada paprašo, užtat džiaugiuosi, kad daržely kartu su visais valgo. Tiesa, picos niekada neatsisako
vakar buvom pasiskiepyti ir pasisverti mėnesio proga, taigi priaugo 700g, o į ūgį nieko sesutė sako, gal kai gimė netiksliai išmatavo, nes pagal rūbus jaučiu, kad yra pratįsęs
kas dėl apetito, tai Meleta turbūt galėtų būti gyva oru, sultim ir saldainiais Jei nepasiūlau valgyti, pati retai kada paprašo, užtat džiaugiuosi, kad daržely kartu su visais valgo. Tiesa, picos niekada neatsisako
oi saldainių tai tik duok. Bet va normalaus maisto. Aiškiu nėr tragedijos, sveria apie 17, sakyčiau labai neblogai, pagal lenteles lyg ir viduriukas pats. Bet šiaip, valgė ankščiau normaliai, o dabar nebe.