Laba, na pasigirkit, kieno vaikai jau moka vaziuoti dviraciu?
QUOTE(Amaya. @ 2014 04 05, 15:38)
Laba, na pasigirkit, kieno vaikai jau moka vaziuoti dviraciu?
Nepasigirsiu, nes dar nemoka, bet mokosi. Tiesa, dar ir su pagalbiniais ratukais .
A, na maniskis taip pat galvoju, kaip pagreitint procesa galvoju,
gal padetu balansinis dviratukas?
gal padetu balansinis dviratukas?
Rusnė turi blansinį, bet taip ir neišmoko juo važiuot. Palikom broliui, bandysim mokyti šią vasarą jį. O Rusnei bus gerai su pagalbiniais ratukais.
Rusne - mergaite manau, kad Rimantui tikrai patiks
Idomu butu suzinoti kitu nuomones - ar balansinis padeda greiciau ismokti vaziuoti dviratuku? Mes apie toki dalyka per velai suzinojom. Turejom viena tokio tipo motocikla, skraide jau pakankamai gerai, bet issiklisino kojas, todel balansiniu isvis buvau atsisakius. Dabar gal per velu, gali jau net nebenoreti persesti prie neminamo. Pasiektu atsisedes zeme, nuimciau pedalus bet gal ir siaip jei sedyne zemiau nusileistu butu paprasciau ismokti
Juokingai as cia gal atrodau su savo sapaliojimais gal reikia tik apsisarvoti kantrybe ir leisti jam daugiau pavazineti dar pastebejau - jei mes nevaziuojam ir jis tingi a jei mes minam, tai ir jam jokiu tinginiu
Idomu butu suzinoti kitu nuomones - ar balansinis padeda greiciau ismokti vaziuoti dviratuku? Mes apie toki dalyka per velai suzinojom. Turejom viena tokio tipo motocikla, skraide jau pakankamai gerai, bet issiklisino kojas, todel balansiniu isvis buvau atsisakius. Dabar gal per velu, gali jau net nebenoreti persesti prie neminamo. Pasiektu atsisedes zeme, nuimciau pedalus bet gal ir siaip jei sedyne zemiau nusileistu butu paprasciau ismokti
Juokingai as cia gal atrodau su savo sapaliojimais gal reikia tik apsisarvoti kantrybe ir leisti jam daugiau pavazineti dar pastebejau - jei mes nevaziuojam ir jis tingi a jei mes minam, tai ir jam jokiu tinginiu
Ema mina neblogai su tais pagalbiniais ratukais. Manau, dar šiemet net nebandysim nuiminėt ir mokytis be jų važiuot. Spės dar
Kaip jūsiškiai su apetitu???? Nežinau ar čia toks etapas pas mus, bet kažkas baisaus
Kaip jūsiškiai su apetitu???? Nežinau ar čia toks etapas pas mus, bet kažkas baisaus
QUOTE(ujolanta @ 2014 04 06, 16:24)
Ema mina neblogai su tais pagalbiniais ratukais. Manau, dar šiemet net nebandysim nuiminėt ir mokytis be jų važiuot. Spės dar
Cia tau apetitas?
Mane nervina tu pagalbiniu ratuku barskejimas tratam ant visos gatves
QUOTE(Amaya. @ 2014 04 06, 18:20)
Cia tau apetitas?
o ja, aš tai tikrai skundžiuosi per geru apetitu.
O Rusnė niekad nebuvo labai valgi, nepastebiu didesnių pokyčių.
QUOTE(Amaya. @ 2014 04 06, 19:20)
Cia tau apetitas?
Na apetitu aš pati niekad nesiskųsdavau kas aišku ant manęs ir matosi
O rašiau apie Emutę aišku, nebelinksma, kai mažoji suvalgo dvigubai daugiau šonkauliukai tuoj pradės badytis aišku dar nėr taip baisiai, bet bet bet...
QUOTE(ujolanta @ 2014 04 07, 16:13)
O rašiau apie Emutę aišku, nebelinksma, kai mažoji suvalgo dvigubai daugiau šonkauliukai tuoj pradės badytis aišku dar nėr taip baisiai, bet bet bet...
Pasižiūrėk į savo vaikystės nuotraukas, gal tiesiog tokie jūsų genai? Juk tu iki nėštumų buvai labai labai smulki, tiesa? Dabar irgi esi liekna, tik jau truputį matyti kūno
O kiek Emutė sveria, koks ūgis?
Rusnė pagal normas kiek žemiau vidurkio tiek pagal ūgį, tiek pagal svorį, bet ji tokia minkštutė, nerasi kyšančio kaulelio
QUOTE(Druoja @ 2014 04 01, 14:40)
Kaip svėrimo rezultatai?
Sveikos,
vakar buvom pasiskiepyti ir pasisverti mėnesio proga, taigi priaugo 700g, o į ūgį nieko sesutė sako, gal kai gimė netiksliai išmatavo, nes pagal rūbus jaučiu, kad yra pratįsęs
kas dėl apetito, tai Meleta turbūt galėtų būti gyva oru, sultim ir saldainiais Jei nepasiūlau valgyti, pati retai kada paprašo, užtat džiaugiuosi, kad daržely kartu su visais valgo. Tiesa, picos niekada neatsisako
Sveikos
Eimantas dviratuku vaziuoja su 4 ratukais, siemet dar nemokinsim. Bandem nuimti sunkiai jam dar labai sekesi, tai siemet dar nesikankinsim
Del maisto, tai Eimantui tokiom bangom uzeina, buna valgo nereikia ne raginti, o buna toks metas, kad neaisku kuom jis gyvas, reikia simta kartu jam sakyti Eimantai valgyk -atsals, o kai ateina tokie nevalgiadieniai, tai tenka ir pamaitinti. Valgo i diena 4 kartus. Pamenu preita vasara buvo labai prastai su valgymu, turbut karstis labai itakoja. Sveria 20kg
Eimantas dviratuku vaziuoja su 4 ratukais, siemet dar nemokinsim. Bandem nuimti sunkiai jam dar labai sekesi, tai siemet dar nesikankinsim
Del maisto, tai Eimantui tokiom bangom uzeina, buna valgo nereikia ne raginti, o buna toks metas, kad neaisku kuom jis gyvas, reikia simta kartu jam sakyti Eimantai valgyk -atsals, o kai ateina tokie nevalgiadieniai, tai tenka ir pamaitinti. Valgo i diena 4 kartus. Pamenu preita vasara buvo labai prastai su valgymu, turbut karstis labai itakoja. Sveria 20kg