QUOTE(FLEXE @ 2014 07 09, 08:07)
ar tikrai fobija? nes aš fobija suprantu kaip panišką baimę, kai niekaip negali per save perlipti ir pvz. eiti dantis taisytis
aš asmeniškai bijau vabzdžių, kraujo. Bet nžn ar iki fobijos lygio...jei reikia žaizdas sutvarkau perlipusi per save, kraujo duoti nebijau, bet nežiūriu o vat voro į rankas nepaimčiau...net sliekas yra kažkas baisaus...bet palapinėse gyvenam, nenumirštu
aš asmeniškai bijau vabzdžių, kraujo. Bet nžn ar iki fobijos lygio...jei reikia žaizdas sutvarkau perlipusi per save, kraujo duoti nebijau, bet nežiūriu o vat voro į rankas nepaimčiau...net sliekas yra kažkas baisaus...bet palapinėse gyvenam, nenumirštu
nu jo su vabzdziais tai total košmar. per praktiką reikėjo susmaigstyti 20 vabzdžių, visos mergos verkė oj negalėsim negalėsim, bet kai reikėjo visos ir padarė, tik aš viena nepadariau, nors net išgėrus ant drąsos bandžiau, nesugebėjau jų į rankas paimti. MB man sugaudė, grupiokė susmaigstė.
tai čia fobija. motoroleris tikriausiai irgi. nors realiai, jei kasdien tektų ant jo sėsti ant galinės sėdynės, po kokios savaitės gal ir išdrįsčiau pati pavairuoti. (tiksliau aš pabandyti prie nuomos punkto išsrįsau, tik man nelabai gavos su juo balansą laikyti, tai ir išsigandau, kad dribsiu).
kaip gera prie jūros, eina sau. vakar po 6 nuvažiavom, iki 10 prabuvom , prisimaudėm. varysim kiekvieną vakarą , kol oras yra, kaifas