Įkraunama...
Įkraunama...

2009 metų II pusmečio Klaipėdiečių mamytės

QUOTE(Amaya. @ 2014 06 09, 21:19)
Karolis siandien numyne nuo Tauralaukio iki Giruliu, paskui Melnrages, kar kar parko ir atgal i Tauralauki smile.gif grizes prisisveite blynu ir plyso smile.gif

Oho bigsmile.gif ! Va čia tai bent, pagarba!
O kas su Karoliu mynė kartu? Tikiuosi, ne nestuke.gif smile.gif ?

Aš apie atostogas išvis patyliu. Šią vasarą turėsiu tik 1 savaitę atostogų. 3 savaites jau išnaudojau sausį, dar 3 esu pasilikusi rugsėjui - Rimantuko pratinimui prie lopšelio (nors dar nėra galutinai aišku, ar gavo jis tą vietą). Tai per tą savaitę važiuosim į kaimo turizmo sodybą prie pat Druskininkų.
Papildyta:
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 09, 21:19)
  vieno negaleciau pakest - sedejimo viesbutyje kur viskas iskaiciuota ir priaugimo kokia 10 kg nuo neturejimo kas veikt smile.gif

Ingridai tas tikrai negresia laugh.gif
Aš tai visai norėčiau "nieko neveikt", man pakaktų ir pamirkt baseine, paskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Druoja @ 2014 06 09, 22:46)
Oho  bigsmile.gif ! Va čia tai bent, pagarba!
*O kas su Karoliu mynė kartu? Tikiuosi, ne  nestuke.gif  smile.gif ?

**Aš apie atostogas išvis patyliu. Šią vasarą turėsiu tik 1 savaitę atostogų. 3 savaites jau išnaudojau sausį, dar 3 esu pasilikusi rugsėjui - Rimantuko pratinimui prie lopšelio (nors dar nėra galutinai aišku, ar gavo jis tą vietą). Tai per tą savaitę važiuosim į kaimo turizmo sodybą prie pat Druskininkų.
Papildyta:
***Ingridai tas tikrai negresia laugh.gif
Aš tai visai norėčiau "nieko neveikt", man pakaktų ir  pamirkt baseine, paskaityt  rolleyes.gif

* schmoll.gif mano dviratį pavogė, nes jei ne tai, tikriausiai būčiau neištvėrus ir bandžius pavažiuoti biggrin.gif
**rugsėjį man visai patinka ilsėtis, nebebūna taip karšta ir šilčiau nei gegužę mirksiukas.gif
*** laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 10 birželio 2014 - 08:37
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 06 09, 20:43)
o jei prskaičiuosi pasus 4 vnt,sveikatos draudimą ,viešbutį šuniui/katei:oh
mano svajonių atostogos”kur šilta ir nereik prie puodų stovėt"  gaunas nuo 10 tkst,nors  ir kaip beskaičiuotum...
del manęs tai alkoholį gslėtų neskaičiuot ax.gif  ax.gif

kaimo turizmo ir butukų ištvert galiu labai  ribotai-max 2-3 d ax.gif dėl puodų,bliūdų,uodų,moškių...namie sofa patogesnė ir bliūdai savi unsure.gif

apid palapines ir kempingus nutylėsiu geriau tongue.gif  schmoll.gif

na mums sveikatos draudimu nereikia, nes pagal kreditine kortele eina užsienyje kaip bonusas. taip ir pasu tik 2 vnt. reiktu, bei viesbucio katei suniui nereikia, tai as taip jau kukliausiais masteliais 8000 isitekciau. bet tai juk labai didele suma isleisti per kokia savaite.
i kaimo sodubas vaziuoju tik tokias, kur yra kiekvienam namukui dusas ir tualetas. jau isaugau is palapiniu amziaus.

QUOTE(Amaya. @ 2014 06 10, 09:31)
* schmoll.gif mano dviratį pavogė, nes jei ne tai, tikriausiai būčiau neištvėrus ir bandžius pavažiuoti  biggrin.gif
**rugsėjį man visai patinka ilsėtis, nebebūna taip karšta ir šilčiau nei gegužę  mirksiukas.gif
***  laugh.gif

pora kartu esu turejusi atostogas rugseji po 2 savaites. irgi galvojau su dviraciu i smiltyne, prie juros pasedeti, knyga paskaityti. abu kartus visa laika lijo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
dziaugiuosi, kad musu darzas turi 2 pakaitinius darzelius, del to vasara jokiu bedu nera bigsmile.gif .
Zivilka, mes vaziuojam su draugais, jie yra 4-iese, tikrai nekainuoja 10000 jiems (bet cia apie Bulgarija su viskas iskaiciuota).
Man irgi per atostogas visai nesinori gaminti, nebent baruose visada reiketu valgyti, bigsmile.gif jai imti be maitinimo. Noriu relakso visisko biggrin.gif vacation1.gif . Pasnekejom su vyru, vietoje remonto miegamajame, nusprandem investuoti i ispudzius mirksiukas.gif biggrin.gif

kai neturesim pinigu tai ir leisim atostogas Lietuvoje, nors cia visai ne pigigai gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 09, 20:16)
na matai, kai darzai vasara nedirba kazkiek laiko, tai tenka visas atostogas imti vasara, ir tai dar neuztenka visam uzdarymo laikotarpiui, tenka galva sukti kur palikti.
nu kad daznai buna, kad skrydzius patiems uzsisakant  ta kaina vos ne kaip kelialapio gaunasi su visu maitinimu, nes vis tiek charteriniai reisai pigiau buna. yra is tikruju tu kelioniu ir nebrangiu, kai vienam zmogui, per visokias betas dabar tikrai tu pasiulymu daug geru, bet vis tiek, kaip neziuretum, padaugink is 4 zmoniu, pridek ten islaidas, kuriu bet kuriuo atveju bus ir nemazai, tai suma staigiai priarteja prie kokiu 8000. nu daug *****.
ai nezinau, del tu butuku ir valgio gaminimo, tai gaunasi tas pats, kas namie atostogauti. juk ir cia mes prie juros gyvenam butuke, valgi gaminam, savaitgaliais ekskursiju kokiu pasidarom  unsure.gif nu nenoreciau as kurorte i parduotuves lekti ir gaminti po kelis kartus. dar ypac, kai vienas viena valgo, kitas kita

vasara man irgi lietuvoj gerai, jei oras geras, bet jei blogas, tai man blogai. turejau pora tokiu atostogu, tai atrode, kad nieko kito neveikiau, kaip tik ejau i parduotuve, gaminau pietus ir vakarienes ir stovejau kieme prie supyniu. nes vis lynojo, vanduo saltas buvo, vyras dirbo, tai po tokiu atostogu sekanciu jau nelaukiau.

Aišku, kiekvienas pagal savo poreikius ir norus žiūri 4u.gif mes maistui nereiklūs, tai kažkaip to gaminimo aš net nepajaučiau, be to, negaminau tris kartus per parą, vieną kartą per dieną leidžiam sau ir kokioj kavinėj ar bare pavalgyti smile.gif skrydžių galima rasti pigių, jei iš anksto žinai, kada atostogausi, bet mes sakėm daugiau nerizikuosim skristi, geriau su savo automobiliu važiuosim, nes vienų metų patirtis parodė, kad vaikų ligos gali smarkiai viską pakoreguoti, o pinigų už bilietus niekas negrąžino verysad.gif

QUOTE(Amaya. @ 2014 06 09, 22:19)
O as sutikciau ir palapinese ar kemperiuose gyvent, kad tik kur ka pamatyti wink.gif vieno negaleciau pakest - sedejimo viesbutyje kur viskas iskaiciuota ir priaugimo kokia 10 kg nuo neturejimo kas veikt smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai lafa būtų knyga, užkanda, baseinas ir ėdalas vaikams biggrin.gif ir kad šilta būtų rolleyes.gif eksursijų rasčiau rolleyes.gif

pagal šį modulį pernai ir aostogavau ... prie prūdo: vaikai smėly vandeny, aš po skėčiu su knyga, bet ėdesys ir skalbimas tai vis tiek man doh.gif

et... panašu, kad šįmet spjausiu į atostogas, ir pirksiu... šunį lotuliukas.gif
Atsakyti
na kartais tik pagulėti ir reikia...man būna, kad tiek viskas užkn..., kad rodos galėtum savaitę nieko neveikti. Retai tokias atostogas turim, bet kai turim, tai iš 7 dienų 5 praguli ax.gif Tokiose kelionėse visad atsirada naujos kompanijos, su kuriomis liūdna nebūna net ir pasyviai ilsintis smile.gif

Na šiai dienai mano prioritetai KELIONĖS. Palauks tie robotukai geresnių laikų smile.gif Vyras labai geras robotukas su siurbliu rankoje biggrin.gif tai jo darbas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2014 06 11, 08:38)
Na šiai dienai mano prioritetai KELIONĖS. Palauks tie robotukai geresnių laikų smile.gif Vyras labai geras robotukas su siurbliu rankoje  biggrin.gif  tai jo darbas  rolleyes.gif

a, tai bepigu.
Papildyta:
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 10, 11:00)

Zivilka, mes vaziuojam su draugais, jie yra 4-iese, tikrai nekainuoja 10000 jiems (bet cia apie Bulgarija su viskas iskaiciuota).
Man irgi per atostogas visai nesinori gaminti, nebent baruose visada reiketu valgyti,  bigsmile.gif jai imti be maitinimo. Noriu relakso visisko  biggrin.gif  vacation1.gif . Pasnekejom su vyru, vietoje remonto miegamajame, nusprandem investuoti i ispudzius  mirksiukas.gif  biggrin.gif 

kai neturesim pinigu tai ir leisim atostogas Lietuvoje, nors cia visai ne pigigai gaunasi doh.gif

tai as nesakiau 10000, sakiau 8000. be to nezinau, kokio amziaus jusu draugu vaikai, bet mano 14-metis jau visur kainuoja kaip suauges, tai nuolaida tik Erviui, kiek ten ta alkoholi nuo maitinimo atmeta.
o del ispudziu, tai mes irgi ne kokie ten namisedos. vietoj virtuves baldu nusprendem investuoti i ispudzius ir pernai nusipirkom laiva. kaip sakant ir ispudziai ir turtas, o ne taip kad daug tukstanciu per savaite istaskai ir nieko neturi, tik ispudzius. tik beda, kad labai daug remonto jam prireike (aisku ir pinigu - suejo bendrai jam ne viena, ir ne dvi keliones, taip kad kelis metus ramiai galim sedeti ir be baldu ir be kelioniu), tai dar iki siol nenuleidom ant vandens, nors jau laivu paradui planavom. na bet iki atostogu turetu jau jau. tai malonumo is jo kol kas turejom tik rudens 1,5 menesio. gerai, kad ruduo siltas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 11, 09:09)
a, tai bepigu.
Papildyta:
del ispudziu, tai mes irgi ne kokie ten namisedos. vietoj virtuves baldu nusprendem investuoti i ispudzius ir pernai nusipirkom laiva. kaip sakant ir ispudziai ir turtas, o ne taip kad daug tukstanciu per savaite istaskai ir nieko neturi, tik ispudzius. tik beda, kad labai daug remonto jam prireike (aisku ir pinigu - suejo bendrai jam ne viena, ir ne dvi keliones, taip kad kelis metus ramiai galim sedeti ir be baldu ir be kelioniu), tai dar iki siol nenuleidom ant vandens, nors jau laivu paradui planavom. na bet iki atostogu turetu jau jau. tai malonumo is jo kol kas turejom tik rudens 1,5 menesio. gerai, kad ruduo siltas buvo.

laivas tai thumbup.gif fainas daiktas bigsmile.gif
keliu vietu? ax.gif cool.gif
Atsakyti
man ši vasara pažymėta apsunkintu vaikščiojimu doh.gif operavausi abi kojas( kauliukus) tai lig šiol su klumpiais varinėju, ale ši savaitė paskutinėėėė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

šiandien išsitraukiau siūlus- bo ligoninėj nepavyko protest.gif

kam cekauna, iliustracijos albume. Slabnų nervų , su kava ir pietumis-nežiūrėt lotuliukas.gif

https://picasaweb.go...CP3fhduX5-PfLQ#
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 11, 09:09)
a, tai bepigu.
Papildyta:

tai as nesakiau 10000, sakiau 8000. be to nezinau, kokio amziaus jusu draugu vaikai, bet mano 14-metis jau visur kainuoja kaip suauges, tai nuolaida tik Erviui, kiek ten ta alkoholi nuo maitinimo atmeta.
o del ispudziu, tai mes irgi ne kokie ten namisedos. vietoj virtuves baldu nusprendem investuoti i ispudzius ir pernai nusipirkom laiva. kaip sakant ir ispudziai ir turtas, o ne taip kad daug tukstanciu per savaite istaskai ir nieko neturi, tik ispudzius. tik beda, kad labai daug remonto jam prireike (aisku ir pinigu - suejo bendrai jam ne viena, ir ne dvi keliones, taip kad kelis metus ramiai galim sedeti ir be baldu ir be kelioniu), tai dar iki siol nenuleidom ant vandens, nors jau laivu paradui planavom. na bet iki atostogu turetu jau jau. tai malonumo is jo kol kas turejom tik rudens 1,5 menesio. gerai, kad ruduo siltas buvo.

Koks laivas? pas mane ateisi registruoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 06 11, 11:30)
man ši vasara pažymėta apsunkintu vaikščiojimu doh.gif  operavausi abi kojas( kauliukus) tai lig šiol su klumpiais varinėju, ale ši savaitė paskutinėėėė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šiandien išsitraukiau siūlus- bo ligoninėj nepavyko protest.gif

kam cekauna, iliustracijos albume. Slabnų nervų , su kava ir pietumis-nežiūrėt lotuliukas.gif

Aš gal nežiūrėsiu tongue.gif sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2014 06 11, 11:30)

man ir reikia, bet prie maziuku pirstuku...tik niekaip neprisiverciu...
Atsakyti