QUOTE(Zivilka @ 2014 06 09, 20:16)
na matai, kai darzai vasara nedirba kazkiek laiko, tai tenka visas atostogas imti vasara, ir tai dar neuztenka visam uzdarymo laikotarpiui, tenka galva sukti kur palikti.
nu kad daznai buna, kad skrydzius patiems uzsisakant ta kaina vos ne kaip kelialapio gaunasi su visu maitinimu, nes vis tiek charteriniai reisai pigiau buna. yra is tikruju tu kelioniu ir nebrangiu, kai vienam zmogui, per visokias betas dabar tikrai tu pasiulymu daug geru, bet vis tiek, kaip neziuretum, padaugink is 4 zmoniu, pridek ten islaidas, kuriu bet kuriuo atveju bus ir nemazai, tai suma staigiai priarteja prie kokiu 8000. nu daug *****.
ai nezinau, del tu butuku ir valgio gaminimo, tai gaunasi tas pats, kas namie atostogauti. juk ir cia mes prie juros gyvenam butuke, valgi gaminam, savaitgaliais ekskursiju kokiu pasidarom
nu nenoreciau as kurorte i parduotuves lekti ir gaminti po kelis kartus. dar ypac, kai vienas viena valgo, kitas kita
vasara man irgi lietuvoj gerai, jei oras geras, bet jei blogas, tai man blogai. turejau pora tokiu atostogu, tai atrode, kad nieko kito neveikiau, kaip tik ejau i parduotuve, gaminau pietus ir vakarienes ir stovejau kieme prie supyniu. nes vis lynojo, vanduo saltas buvo, vyras dirbo, tai po tokiu atostogu sekanciu jau nelaukiau.
Aišku, kiekvienas pagal savo poreikius ir norus žiūri
mes maistui nereiklūs, tai kažkaip to gaminimo aš net nepajaučiau, be to, negaminau tris kartus per parą, vieną kartą per dieną leidžiam sau ir kokioj kavinėj ar bare pavalgyti
skrydžių galima rasti pigių, jei iš anksto žinai, kada atostogausi, bet mes sakėm daugiau nerizikuosim skristi, geriau su savo automobiliu važiuosim, nes vienų metų patirtis parodė, kad vaikų ligos gali smarkiai viską pakoreguoti, o pinigų už bilietus niekas negrąžino
QUOTE(Amaya. @ 2014 06 09, 22:19)
O as sutikciau ir palapinese ar kemperiuose gyvent, kad tik kur ka pamatyti
vieno negaleciau pakest - sedejimo viesbutyje kur viskas iskaiciuota ir priaugimo kokia 10 kg nuo neturejimo kas veikt