Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(Eliza @ 2014 03 16, 09:54)
O man trenere riesutu leidzia tik labai labai nedaug. Siaip as irgi juos labai megstu. Ir zemes, ir anakardziu, ir migdolai labai skanu thumbup.gif

zemes riesutai labai prastas pasirinkimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 15, 23:17)

geras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Féline @ 2014 03 15, 13:28)
Papildyta:
paprastus sausainius galima keisti va tokiais : http://www.nutrition...e-can-be-vegan/

Esi pati kada kepus? smile.gif
Atsakyti
Noriu_keliauti, Eliza,
tikiuosi pavyks tie mano daržviniai "keksiukai". Rišamoji medžiaga yra baltymai/ kiaušinis, pagal gautą daržovių kiekį reikia žiūrėti, kad pakaktų- jei labai daug smulkintų daržovių, tuomet galima baltymų/ kiaušinio padauginti.
Kas valgot- skanu ir "DŽiugo sūrio įmaišyti" ar brinzos, ne vien varškės/ varškinio sūrio.
Aš irgi galvoju apie bėgimą šiandien vakare, jei pavakary nepastiprės vėjas.

Atsakyti
Kas supranta rusiskai ....

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2014 03 16, 08:54)
Vaikai pas uosviene isvesti, tai sis savaitgalis su sveika mityba kazkaip prasilenke doh.gif  Su vyru vuienudu jau taip seniai buvom like. Ir vynu, ir ledais, ir sokoladu pasilepinom doh.gif Na nieko, svarbu kad tik kartais taip nutinka. Uztat labai pailsejom nuo pastovaus triuksmo smile.gif
Galvojau bent jau pabegiosiu, nu bet kad toks oras unsure.gif  verysad.gif

Bandysiu ir as sita receptuka, dekui 4u.gif

O man trenere riesutu leidzia tik labai labai nedaug. Siaip as irgi juos labai megstu. Ir zemes, ir anakardziu, ir migdolai labai skanu thumbup.gif
Gera mintis, kazkaip niekada nepagalvodavau. O kiek per savaite tryniu gali suest suo? Bijau, kad paskui kokiu viduriu nepaleistu biggrin.gif

mano šuo sveria 32kg, mažoji ~13 kol kas bet auga, tai aš didžkei 2 trynius ant karto, mažei 1, po kokius 2-3 kartus savaitėje smile.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 15, 22:17)

ne, sterų jie nevartoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 11:44)
zemes riesutai labai prastas pasirinkimas 4u.gif

Kodel?
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 16, 14:42)
mano šuo sveria 32kg, mažoji ~13 kol kas bet auga, tai aš didžkei 2 trynius ant karto, mažei 1, po kokius 2-3 kartus savaitėje  smile.gif

Maniske kokius 22kg sveria, tai reiskias galesiu kelis duot, aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
assa.gif assa.gif assa.gif as gal radau namuose sajungininka .
Vyrui dzin sportas ir mityba. Bet va vyro sunus vis hanteliukus kilnoja.Jis visada toks rubuilis buvo, mociute labai pergyveno, kad jis per storas.O as sakiau, kad isstys. Na ka istyso, bet ir ne kudena. Daba kai pasportuoja, tai visai grazyn eina vyriokas. Jqam daba tuoj bus 16m. Tai pasuliau jam su manim vakarieniauti baltyminiu maistu. Jis sutiko. Susikursim kokias taisykles, ar lazybas, kad kontroliuotumem save, kad nieko vakarais nerytumem.
Bet dabar galvoju ar gerai darau. Gal cia jauniems netinka. Nu bet kai pasiziuriu i ji tai jis ne tas sesiolikinis kur maziukas , kudukas, sliekiukas. g.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 17, 12:30)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  as gal radau namuose sajungininka .
Vyrui dzin sportas ir mityba. Bet va vyro sunus vis hanteliukus kilnoja.Jis visada toks rubuilis buvo, mociute labai pergyveno, kad jis per storas.O as sakiau, kad isstys. Na ka istyso, bet ir ne kudena. Daba kai pasportuoja, tai visai grazyn eina vyriokas. Jqam daba tuoj bus 16m. Tai pasuliau jam su manim vakarieniauti baltyminiu maistu. Jis sutiko. Susikursim kokias taisykles, ar lazybas, kad kontroliuotumem save, kad nieko vakarais nerytumem.
Bet dabar galvoju ar gerai darau. Gal cia jauniems netinka. Nu bet kai pasiziuriu i ji tai jis ne tas sesiolikinis kur maziukas , kudukas, sliekiukas.  g.gif

Manau jam būtina gauti pakankamą kalorijų kiekį, t.y. nesidietinti. Bet gauti jį su naudingomis medžiagomis, sveiku maistu. Tik tiek.
Jei sportuoja, tai baltymai vakare aišku gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 17, 16:02)
Manau jam būtina gauti pakankamą kalorijų kiekį, t.y. nesidietinti. Bet gauti jį su naudingomis medžiagomis, sveiku maistu. Tik tiek.
Jei sportuoja, tai baltymai vakare aišku gerai drinks_cheers.gif

Apie jokias dietos net ner kalbos schmoll.gif
Bet va jeigu jo vakariene butu baltyminis maistas???
Atsakyti
Labai aktuali man si tema. Gal paminesit kazkoniu stipresniu uzkandziu? Kurie isliktu ilgesni laika? Na apie 8 val. Kaip uzkandi y darba nusinesu welness baltymini uzkandi/kokteili bet man to neuztenka. O valgyti rimtesnius pietus neturiu salygu, o po 8 darbo val iskart vaziuoju y sporta tai masinoj dar kazka sukramtau..
beje gal zinot nuo ko gali pilve toks nemslonus jausmas buti, lyg soroginrtu, maustu.. Niekaip neissiaiskinu nuo kokio maisto tai vyksta. Na obuoliai tam itakos turi
Papildyta:
Kokie riesutai naudingi? Na apart zemes riesutu visi lb brangus, o anakardziu as nemegstu..
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 17, 16:07)
Apie jokias dietos net ner kalbos  schmoll.gif
Bet va jeigu jo vakariene butu baltyminis maistas???

šiaip vakarienė pagal visus sveikos, portininkų mitybos pagrindus, tokia ir turi būti 4u.gif baltymai tai ne tik varškė juk, vištienos krūtinėlė, tunas ir pan. thumbup.gif
"Dietologai rekomenduoja: 25% dienos kalorijų turi būti gaunama valgant pusryčius, 55-60% - valgant pietus ir pavakarius, o 15-20% - vakarienės metu."
Reikia valgyti ne vėliau nei ~3val. iki miego, nors org. apykaita lėtėja, sako, jau po 18 val. Bet tarkim, aš einu miegoti dažnai 00 val. ar net vėliau, tai gaunasi net 6 val. iki miego, o tuščiu skrandžiu nereikia užmigti, todėl ir 20 val. būna užkandžiauju.
O šiaip, vakare maistas privalo būti ne sunkus, taigi ne angliavandeniai (nebent jau labai masę augina kas, būna gi ir taip), ir ne riebalai, taigi-baltymai smile.gif Aišku, pirmoje dienos pusėje būtini sveiki riebalai (nerafinuoti aliejai, riešutai ir pan.) bei sudėtiniai angliavandeniai (košės, vaisiai...), kad aprūpinti organizmą energija ir reikiamomis medžiagomis.
Atsakyti