Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 14, 11:18)
Zuzi_soka, varske ir as bandau atrasti, pamegti smile.gif

O as pamegau varske,nusipirkau liesos varskes,idejau cesnako ir varkses prieskoniu,skanumelis bigsmile.gif ,puse kg.ir suvalgiau biggrin.gif .
Atsakyti
Salt, yra tokie varskes prieskoniai? kokia ju sudetis? smile.gif

Varske ir as po truputi jaukinuosi, kai lauke atsils bus lengviau smile.gif

Pusryciams vaisiai, man neliptu (ypac rugstus, sultingi), nebent kokie 3 bananai g.gif pries sporta man butina angliavandeniu, geriausiai grikiu kose, dar visai gerai 2 virti kiausiniai su juoda jores duona, plonai majonezo ant jos uztepti dar. Nors cia jau individuoliai, kazkas rase, kad po pusryciu is vis negali sportuoti...
Atsakyti
Šiandien ryte kokteilis bananas+kivi+obuolys+jogurtas+kviečių sėlenos (labai jau pamėgau, energija per kraštus liejasi po to biggrin.gif )
Bananas
Makaronai su kalakutiena
Makaronai su kalakutiena vėl lotuliukas.gif (velnias kiek anglių, ale pilną keptuvę turėjau doh.gif )
Proteino kokteilis
Varškės apkepas
Bus dar vienas kokteilis

Kažkoks nesusipratimas šiandien su tais makaronais... lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageHosted on Fotki

Siandien nepatiko. g.gif
Pusryciam, kaip ir sakiau- koses nedaug, puse banano, obuolys, dziovinti vaisiai. Isejau sportuot ir nepajegiau baigt.
Parsliauzus namo suryjau obuoli, kad nenugriuciau duse. Po to juodai kazko dar norejau, likuti vakarykstes uztepeles "sutvarkiau".

Pietus- ukiskai. blush2.gif Liesos kiaulienos karbonadziukas su grikiais ir raugintais "dalykais". biggrin.gif Krienai.

Pavakariam ragavau humuso. Nedaug, to indelio nepabaigiau, nes pajutau, kad tai labai sotus daiktas. blink.gif (nors gaminant pyliau minimaliai aliejaus.)

Vakarienei- salotos (spinatai, pomidorai, svoguno siek tiek, vyno acto siek tiek) su tunu.
Prideti vandens buteli nekokio sporto metu. (0.75l)
Atiaaa.

Papildyta:
Vat vat. Visgi viskas LABAI individualu. As vos maziau papusryciavau - tai vos nenugriuvau- vaizdas sporto sales veidrodyje eme lietis, vos namo parejau.
Jei nepusryciavus eiciau sportuot- nedaeiciau. Rimtai. Man reikia suesti ryte KARVEEEE.
Na gal del sios nakties taip- ar del besikalanciu kruminuku, ar del pilnaties- mazoji kele su riksmais mane 10 kartu, nuolat zinde ir zinde.Bet yra buve ir blogiau. Uztad ryte "priryju", pries tai vandens su puse citrinos ispliumpiu ir visa diena kaip variklis varau ir varau..
Neisdegs su vaisiniais pusryciais man. Ir toliau rytais valgysiu karve. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 14 gegužės 2014 - 21:04
Pumpum, ka kvieciu selenos duoda? Kad valo organizma zinau, bet ar energijos priduoda? Pas mane du pokeliai stovi, reiktu kazkaip sunaudoti, ismesti gaila smile.gif

Zuzi_soka, man irgi normalus pusryciai butini pries sporta , jei nesportuoju ta diena, tai tada galiu ir nevalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 14, 20:47)
Salt, yra tokie varskes prieskoniai? kokia ju sudetis? smile.gif

Varske ir as po truputi jaukinuosi, kai lauke atsils bus lengviau smile.gif

Aha,yra,taip ir vadinasi varskes prieskoniai biggrin.gif ,net neziurejau,kas ten ieina biggrin.gif ,namie radau,vyras kazkada pirkosi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 14, 21:27)
Pumpum, ka kvieciu selenos duoda?  Kad valo organizma zinau, bet ar energijos priduoda?  Pas mane du pokeliai stovi, reiktu kazkaip sunaudoti, ismesti gaila  smile.gif

Zuzi_soka, man irgi normalus pusryciai butini pries sporta , jei nesportuoju ta diena, tai tada galiu ir nevalgyti smile.gif

Jos išbrinksta ir sotumo suteikia ilgesniam laikui. Kas man aktualu nes po tokių pusryčių išmaunu į paskaitas ir ilgesnį laiką ten užsibūnu kur užkandu tik pvz bananu. Kas be ko valo žarnyną, ale pusę metų kasdien vartojant sumažėja žarnyno vėžio rizika biggrin.gif o šiaip kažkada draugė užrekomendao ir išbandžiau, man asmeniškai labai skanu su jomis, toks prieskoniukas. Kažkada buvau užsikabinus bet surišau su tuo kad kažkaip paviduriuodavau nuo jų atsiprašant biggrin.gif bet dabar nieko, normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 14, 21:03)

Pusryciam, kaip ir sakiau- koses nedaug, puse banano, obuolys, dziovinti vaisiai. Isejau sportuot ir nepajegiau baigt.

Man irgi mažoka tiek pusryčių būtų biggrin.gif kiekis gali būt didesnis, tiesiog maistas, ne sunkiai virškinamas
Atsakyti
Meniu

bananas
sportas
du sumuštiniai su lašiša(su juoda grūdėta duona)
obuolys didelis
avinžirniai

vakarienei turėjau kefyro,bet buvo baisiai piktas vakaras tai suvalgiau 4 riekes batono su lašiša 4u.gif

dabar sažinė baigia užgraušt
Atsakyti
Dėl daigintų - nelabai žinau ką, bet pačiai įdomu, vis kirba mintis pasidaigint kokius grūdus.

Calmness, avinžirnius tiesiog virtus valgei?
Gal kas bandėt skrudint?
Jetus aš to humuso dėžutę prisidariau, įdėjau į šaldytuvą , kažin kiek laiko gali stovėt? Nesuvalgysiu greit..gal vaikam įkišiu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 14, 23:49)
Dėl daigintų - nelabai žinau ką, bet pačiai įdomu, vis kirba mintis pasidaigint kokius grūdus.

Calmness, avinžirnius tiesiog virtus valgei?
Gal kas bandėt skrudint?
Jetus aš to humuso dėžutę prisidariau, įdėjau į šaldytuvą , kažin kiek laiko gali stovėt? Nesuvalgysiu greit..gal vaikam įkišiu. laugh.gif

Aš esu ruošusi. Na, išmirkyti labai gerai reikia ir priklauso nuo prieskonių, bet skanu labai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Perskaiciau visas temas ir noreciau prisijungti 4u.gif (Taip pat ir sporto temoje). Zuzi soka, kaip idomiai sugalvojai! Labai idomu ne tik paskaityt, bet ir pamatyt smile.gif
Mano silpnybe - saldumynai, ju galiu suvalgyt daaaug. Visokiu hamburgeriu ir picu gali nebuti. Alkoholio beveik negeriu.... Tai zinau, su kuo kovot reikia smile.gif Nu ir stengiuosi baltymus antroj dienos pusej vartot, nors labiau megstu anglis smile.gif
Atsakyti