Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

Siandienos meniu. Galvoju, kad kai matau viska is sono, tai taip aisku ir lengva atrodo kazka pakeisti, o kai diena eina, valgyt nori, valgai, tai ne taip ir paprasta. biggrin.gif

Pusryciam avizu kose (30%pieno-70%vandens- kose valgem kartu su dukra, tai visai "plikos" ant vandens jai neisiulyciau, o atskirai virt dvi porcijas..nelabai. Nebent juodai prispirtu.) su saujele dziov.vaisiu (nuplikau verdanciu juos, palaikau kelias min. taip suminksteja ir man atrodo, kad nusiplauna. laugh.gif) ir puse banano.

Po siu pusryciu- sportas. Atsikelus jegu buvo 0. Miegojau maximum 5 val., visa susukta, bet sportuojant atsirado daug jegu, nesinorejo net namo eit. Po to dar valanda greito pasivaiksciojimo lauke su vezimu.

Pietus- zuvis su saldytom darzovem (sausoj keptuvej jas pakepiau, atlydziau) ir vakaryksciais ryziais. (Maisto stengiuos nemetyt, o kurybingai panaudot. blush2.gif )

Kavyyyte...
Sparagai - smidrai- virti buvo pietum, bet ten "neisipaise", tai suejo kaip popietinis uzkandis. g.gif
Kriauses - saldumo poreikiui patenkint. unsure.gif

Su vakariene gavosi nesamone. Suvalgiau grudetos varskes (su keliais saukstais miusli ir medum) ir po pusvalandzio jauciu, ka noriu DAR KAZKO! IR LABAI!

Nu tai negi sedesiu alkana ir pikta. rolleyes.gif Pasidariau maza porcija salotu- keli lapai, vienas pomidoras, netiketai rastas ruk.lasisos likutis, slakelis citr.sulciu ir du absoliutus "guilty pleasures" - astrus pipiriukai, kimsti suriu. doh.gif doh.gif (vos susilaikiau neisidejus dar.)

Dar prideti litra vandens sporto metu.

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Skaitau temute ir semiuosi maisto ideju smile.gif Mano pavasaris buvo toks ligotas ir sunkus sveikatos atzvilgiu kad pradejusi sportuoti vel meciau nes neisbridau is bilioteniu, truko vitaminu tragiskai ir pan. doh.gif atsigavau, gristu pagaliau i sporta, noriu pastangrinti padailinti figura ir buti sveika smile.gif sportuoju 2-3 kartus per savaite, kai pagrazes orai gal dar ir begiojima itrauksiu bet paniskai bijau persalti smile.gif maistas: pusryciai dazniausiai sumustiniai su pilno grudo duona, avokadu, darzovem, suriu. Kosiu nemegstu, nuo jogurtu ar dribsniu nepasisotinu. Priespieciai visada koks vaisius, javinukas, jei gaunu saldainiu tai irgi stengiuosi juos valgyti su saiku ir iki pietu biggrin.gif mano darbe situ gerybiu netruksta tai neatsilaikau doh.gif kartais suvalgau sureli, varskytes ar dar kazko. pietus: dazniausiai troskiniai, grikiai, karta per savaite pilno grudo makaronai su kokia vistiena, tada sportas ir vakarienei ivairios salotos su feta, mocarela, vistiena g.gif jei lb kazko dar noriu: turiu pasuku,bet jos nlb gerai g.gif varskes ziauriai nemegstu schmoll.gif aplamai privengiu pieno produktu del veido berimu. gerai butu po sporto isgerti baltimini kokteili, bet nemegstu ir negaliu gerti pieno o su vandeniu neprisiverciu nes fuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 gegužės 2014 - 22:20
Maitinausi ir maitinsiuos:

5.45val. 60g.grikių gruopų su ~6g. (vienas didesnis arbatinis š.) graikinių r.al. ~260kcal.
6.45val. bananas (116g.) ~110kcal.
sportas (neypatingas jis...kojų diena: įtupstai (su 5kg.svoriais); pritūpimai; kėlimas kojų į viršų, lenkimas atsigulus ant pilvo; presas; 30min. bėgmo takelis, greitas ėjimas, palaikant pulsą 130d/m)
9.30val. jogurtas (200g.-16carb.) 120kcal.
12.15val. laukinės atlantinės lašišos gabalėlis (gabalėliai supakuoti pakuotėje, 1gab.-132kcal.), daržovės ~ 220kcal.
15.00val. kalafijoro (103g.) ir brokolio (85g.) virto su 1 kiaušniu (išmaniosios UK pakuotės teigia, kad kiaušinis 83kcal.) ~140kcal.
20val. liesa varškė -260g. ~ 260kcal.

Kalbu apie sportą, kad jis, na, neypatingas, bet pas mane nuolat jis toks dabar čia g.gif
Atsakyti
Jaučiu pas mane mityboj daugoka kalorijų ką? Palyginus su kitom-net nelygintina. Na bet neištverčiau alkana ar nedavalgius visą dieną. :/
Ar čia man daug reikia? Ar įprotis toks...?
Atsakyti
QUOTE(e_lija @ 2014 05 13, 15:17)
Maitinausi ir maitinsiuos:

+ dabar, 14.41val. obuolys 140g. ~70kcal. - pamačiau ir taip užsinorėjau biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

E_lija, nepersistenk, ypač po savaitgalinių savijautos nesusipratimų. Gal tikrai surask laiko gydytojo konsultacijai?
Zuzi_šoka, man kaip paprastai moteriai, ne dietologei, ir pan., Tavo meniu atrodo labai nebloga,s gal abejonę tie keli kario/ grietinėlės padažai sukėlė smile.gif. Kcal, man rodo,s daugumos pamažinti.

Meniu vakar:
ryte varškėtukai virti (varškė, kiaušinis, vanilė, ryžių miltai). Valgiau su juod. serbentais ir nat. jogurtu. Kava.
Priešpiet: salotos ir grūdėta bemielė duona (pusė riek.)
Pietūs: lazanija su liesa varške, špinatais ir pomidorais.
Užkandis: pusė hematogeno
Bėgimas 12 km
Vakarienė: salotos- lapai, agurkas, pomidorai, kelios alyv. ir 3 vnt. baltymų omletas.
Naktipiečiai blush2.gif: pienas sumakaluotas su bananu ir vanile.

Šiandien: skrebutis (2vnt.) su varške ir bananu, kava
priešp.: salotos: rukola, virti burokėliai, pusė apelsino, kepintos saulėgrąžos, feta.
Pietūs: brokolis, morka, paprika- garinti. Ryžiai.
Dabar: nat. jogurtas su agurku ir krapais.
Vėliau nežinau, daug darbo, vaikas serga, ką surasiu, tą ir suvalgysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 13 gegužės 2014 - 16:04
QUOTE(spengla @ 2014 05 13, 17:02)
Sveikos,

E_lija, nepersistenk, ypač po savaitgalinių savijautos nesusipratimų. Gal tikrai surask laiko gydytojo konsultacijai?

Laiko rasčiau, tačiau, pasirodo, man laiko jie nerastų. ogo draudimas nieko, pasirodo, negarantuoja.
Dėl kcal. - taip, pas mane mažas. Tik bėda,- bijau didint. Taigi ir kvailystės, kaip persivalgymai, ir vyksta. Tačiau, šiandien užsimaniusi paėmiau ir obuolį, nesvarbu, kad popiet. Na, bet, jaučiuosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 13, 15:32)
Jaučiu pas mane mityboj daugoka kalorijų ką? Palyginus su kitom-net nelygintina. Na bet neištverčiau alkana ar nedavalgius visą dieną. :/
Ar čia man daug reikia? Ar įprotis toks...?

Nebandziau suskaiciuoti, kiek pas jus kaloriju, bet valgiarastis atrodo geras smile.gif
O elijos atrodo smarkiai per mazas, ypac jei sportuojate ir dar + sveikatos problemos unsure.gif
Atsakyti
user posted imageHosted on Fotki

Pusryciam: 4 mazi sumustinukai su pikantiska uztepele (kiausiniai, suris, cesnakas, siek tiek majonezo "sutepimui")
Kava su slakeliu pieno- veliau. ax.gif
Priespieciam po pasivaiksciojimo- vaisiu salotos (labai pasiilgau blush2.gif )- 1 obuolys, 1 bananas, avieciu, silauogiu po saujele, linu semenu saukstelis, saukstas naturalaus jogurto.
Pietums: vistiena astriame padaze (zinau, zinau..man ir paciai nepatinka, dabar atsiribosiu nuo tu padazu g.gif ), avinzirniai (atradimas! Kaip skanu, o zinant, kaip sveika.. issiviriau daugiau- ryt bandysiu sumalt i namini humusa. bigsmile.gif )
Pavakariam 6 dziov.datules (uzmus betkoki apetita ar saldumo poreiki- uztenka vos keliu.)
Vakarienei: puse pakelio varskes (lenkiskos, is ASDOS), saukstelis medaus, seklu silauoges. (Kazkaip ji man sustojo stemplej. unsure.gif Gal del to, kad riebi. Keistinas daykas.)
Pasivaiksciojimas nr.2.
Vandens praktiskai visada tiek pat gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 gegužės 2014 - 21:55
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 13, 22:38)

http://ausrra.blogsp...ml#.U3J4iyju_gk 4u.gif
Papildyta:
česnakinis variantas. Gaminimas pagal ankstenęs nuorodą:

Vidutiniam dubenėliui susirandam:
stiklinę avinžirnių
2 šaukštelius džiovinto česnako granulių
šaukštelį druskos
¼ - ½ šaukštelio maltų čili pipirų
porą šaukštų aliejaus

http://www.delfi.lt/...2#ixzz31cxiBjYO
Atsakyti
Zuzi_soka, idomu vaizdine medziaga pamatyt smile.gif tikrai neblogas jusu valgiarastis thumbup.gif
Tik pusryciu pasirinkimas si kart sunkokas. Organizmas ryte , t.y 7-11 h atlieka didziausia detoksikacija, todel rytais rekomenduojama valgyti vaisius. Suvalgius sunkaus maisto, daug energijos bus iseikvota virskinimui. Be to lasteliena valomaji darba atlieka, pravalomas zarnynas.Neveltui pusryciai vadinasi bado nutraukimu biggrin.gif break/fast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 13 gegužės 2014 - 22:19
QUOTE(Féline @ 2014 05 13, 23:15)
Zuzi_soka, idomu vaizdine medziaga pamatyt  smile.gif  tikrai neblogas jusu valgiarastis  thumbup.gif
Tik pusryciu pasirinkimas si kart sunkokas. Organizmas ryte , t.y 7-11 h atlieka didziausia detoksikacija, todel rytais rekomenduojama valgyti vaisius. Suvalgius sunkaus maisto, daug energijos bus iseikvota virskinimui. Be to  lasteliena valomaji darba atlieka, pravalomas zarnynas.Neveltui pusryciai vadinasi bado nutraukimu biggrin.gif  break/fast

Sakot, prieš sportąą užtektų vaisių g.gif
Atsakyti