Vakar:
Diena BE sporto. (Aisku ant sofkutes ramiai atsisedau tik vakare- nes sekmadienis- seimos diena plius siek tiek darbo.)
Pusryciam du virti kiausai ir du sumustiniai su kumpeliu, kava.
Pietus- didele -porcia salotu (lapai, vysn.pomidorai, svogunas, cesnako, smidrai, rukyta lasisa, cederio suris. Citrinos sultys+alyv.aliejus.)
Vakarienei- kalmarai, troskinti grietineleje su kario prieskoniais. Rudi ryziai. Riebu, neiveikiau porcijos.
Prie viso to prideti reta svecia (1-2 taures i menesi)- didele taure raudono vyno nakti
Hosted on FotkiPapildyta:Rytine kose saldinu razinom, vaisiais.
Papildyta:Mergaites, man pakeisti savo iproti neprisiesti vakare reikejo ne vieno menesio.
Nes iki siol, na sakykim nuo tada, kai isvaziavau is namu studijuoti ir apsigyvenau studentu "barake" didziausias valgis budavo vakare. Diena sis bei tas, valgykloj kuklios (man per kuklios) porcijos. O jau vakare....prisikepi bulviu keptuve ir kemsi kiek telpa, arba kotletu.
Tada pas mane pradejo vaiksciot jaunuolis, gamindavom kartu, ir velai vakare prisiesdavom iki griuvimo, ant virsaus vyno, alaus ar kokio koktelio. (Nagi, geri laikai..-mokiaus labai rimtai visa gyvenima, bet jei svesti tai svesti.

)
Su tuo jaunuoliu sukuriau seima, o iprotis ir liko- didziausias, svarbiausias valgis VAKARE. Porcijos dideles, bet jie dar keptuvej liko- "nu davai, dabaigiam"... ir stai, plius nestumai- tas svoris op op, as kriu kriu (nutukus niekada nebuvau, bet jau apvalainumai tai didejo ir didejo).
Kai siemet nusprendziau keisti, susiimti (sausio men.), tai supratau, kad pradeti rekia nuo vakarienes mazinimo, daugiau , sociau valgyti per pietus, be abejo pusryciai (maisto temoj dedu ir dar desiu savo pvz- mano pusryciai buna laabai didei, sotus, o vakarienes dazniausiai net neiveikiu visos).
Taip pamazu pamazu ta persvara pasidariau. Juk ir sakoma:
"Valgykime pusrycius kaip karaliai, pietus kaip princai, o vakariene kaip ubagai." (arba priesui vakariene atiduokim.

)
Tai mazdaug tokia linkme judu ir as...
Aisku lengva man sneketi, kai visas gyvenimas- darbas, mamyste- yra namie. O maisto gaminimas- didelis malonumas. Tad galiu ramiai, apgalvotai planuoti.