Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

user posted imageHosted on Fotki

Berods, pavyko. g.gif
Sportas, kartoju- po banano. Galvoju- ar iskart po sporto butinai baltymus (mano atveju grudeta varske?) - ar perdaug nera skirtumo ir ja galeciau suvalgyt vakare? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 11 gegužės 2014 - 17:30
Apie kiausiniu sviezuma:
http://images108.fot..._640_201-vi.jpg
Atsakyti
Labas,

e_lija, sveikatos. Gal mažiau sutinę kojos šiandien? Nesumanyk badauti, man rodos, Tavo racionas ir taip labai asketiškas.

Pumpum, kaip tik, geri kaiušinaii yra tie, kurie neišplaukia, nuskęsta. Jei kyla į viršų- sugedę. Va, traktatas apie kiaušinius:
kiaušinio šviežumas

Zuzi- šoka, man tai atrodo labai liuks Tavo maistas. ir ląstelienos, daržovių ir baltymo ir kalcio yra. Išmetus mėsą, viską mielai suvalgyčiau smile.gif.

Mano vakar diena:
pusrytis:
išspaustos greipfruto sultys sumaišytos vandeniu, kus- kus'o košė su kelias mango, banano gabaliukais ir juodais serbentais. Kava.
Užkandis (čia retas nutikimas, nes buvaus vaikiškam gimtadienyje):
torto gabaliukas ir latte kava blush2.gif
Pietūs: garintos morkytės su brokoliu, asparagai (lietuviškai vadinasi smidrai) apvirti, su džiugo sūriu apiberti (mmm, pats sezonas dabar šių asparagų), šaukštas humuso.
Užkandis/ vakarienė: romaninės salotos lapai, ridikėliai, krapai, kiaušinis. Tadziki iš graikiško jogurto, agurko, vos alyvų aliejaus ir spausto česnako. Skanu su romanine salota, rekomenduoju. Speltos duoniukas su humusu.
Išgėriau kaip visada galybę vandens ir dar neskanaus magnio, tirpaus.
----
Šiandien meniu:
Pusryčiai: "Auksės" duonos skrebutis (2 vnt.) su tepamu varškės sūreliu, keletas ridikėlių, salotos lapų, pusė apelsino, kava.
Bjaurusis tirpus magnis, stiklinė.
Pietūs: pasta: spagečiai su troškintais (l. trumpai) špinatais su vos alyv. aliejaus, česnako ir daug pomidorų bei feta.
Bėgimas 12 km
Po jo: garuose virti asparagai su keptu kiaušiniu, krapais ir džiugo sūriu.
Kava nr. 2 (labai miego norisi).
Kiek vėliau- yogurtas be priedų.

Vakare vaikams kepsiu "širdelių" blynus, jiems, tikiuosi, atsilaikysiu biggrin.gif o man bus grūdėta raškė ir paprastos lietuviškos salotos su krapais ir ridikėliais (džiaugiuos, kad sezonas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 11 gegužės 2014 - 17:43
Bandau ta savo meniu suderint taip, kad ir vilkas, sotus ir avis sveika- ta prasme, kad ir sveikas, subalansuotas butu, ir kartu, kad nereiktu visko labai atsisakyti. blush2.gif
Kelias dienas, ar savaite "priduosiu" cia, jei kas kokiu komentaru, ar pastebejimu tobulinimo tema- prasom. ax.gif
zinau, tas padazas vistienos tai nieko gero- pirktinis. Seniai nevalgem, o vyras vakar parnese du stiklainiukus, nu tai... lotuliukas.gif

Dar sunkiai su vaisiais isipaisau, jau vakarais ju nevalgau, na bent iki 16 stengiuos nevalgyt. Bet sunkiai sekas, nes man ju truksta. Labai megdavau obuolius, iki siol kilograma kasdien - kaip nieko.. O daba jau truputi reikia paziuret. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 11, 18:18)

Berods, pavyko.  g.gif
Sportas, kartoju- po banano. Galvoju- ar iskart po sporto butinai baltymus (mano atveju grudeta varske?) - ar perdaug nera skirtumo ir ja galeciau suvalgyt vakare? g.gif

kaip skaniai viskas atrodo, visko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Va pamaciau pas Spengla ir prisiminiau- sporto diena i viena vandens stikline visada beriu magnio milteliu, bet maniskiai visai skanus biggrin.gif (Magnesium diasporal)
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 11, 05:50)
kaip skaniai viskas atrodo, visko noriu biggrin.gif

Prasom iki Siaures Anglijos i svecius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2014 05 11, 17:40)
Mano vakar diena:
pusrytis:
išspaustos greipfruto sultys sumaišytos vandeniu, kus- kus'o košė su kelias mango, banano gabaliukais ir juodais serbentais. Kava.
Užkandis (čia retas nutikimas, nes buvaus vaikiškam gimtadienyje):
torto gabaliukas ir latte kava  blush2.gif
Pietūs: garintos morkytės su brokoliu, asparagai (lietuviškai vadinasi smidrai) apvirti, su džiugo sūriu apiberti (mmm, pats sezonas dabar šių asparagų), šaukštas humuso.
Užkandis/ vakarienė: romaninės salotos lapai, ridikėliai, krapai, kiaušinis. Tadziki iš graikiško jogurto, agurko, vos alyvų aliejaus ir spausto česnako. Skanu su romanine salota, rekomenduoju. Speltos duoniukas su humusu.
Išgėriau kaip visada galybę vandens ir dar neskanaus magnio, tirpaus.
----
Šiandien meniu:
Pusryčiai: "Auksės" duonos skrebutis (2 vnt.) su tepamu varškės sūreliu, keletas ridikėlių, salotos lapų, pusė apelsino, kava.
Bjaurusis tirpus magnis, stiklinė.
Pietūs: pasta: spagečiai su troškintais (l. trumpai) špinatais su vos alyv. aliejaus, česnako ir daug pomidorų bei feta.
Bėgimas 12 km
Po jo: garuose virti asparagai su keptu kiaušiniu, krapais ir džiugo sūriu.
Kava nr. 2 (labai miego norisi).
Kiek vėliau- yogurtas be priedų.

Mano akimis,tai skurdus meniu,pietus slabni labai,mesos visiskai nevalgai?Neisivaizduoju,kaip galima pasisotinti vien nuo darzoviu,dar troskintu biggrin.gif .
Atsakyti
Susimoviau su kiaušiniais ax.gif
Spengla, man nei per kur nesiderina apelsinas prie duonos ir kažkokių tepamų sūrelių. Vaisiai gali būti valgomi tik ant tuščio skrandžio. Pastabėlė tokia mirksiukas.gif

Zuzi, egzistuoja daug baltyminės kilmės maisto kurį gali valgyti po treniruotės, ne vien varškė. Mėsa, kiaušiniai, žuvis, tai taip pat baltymas, jei varškę noris pasilikti vakarui. Šiaip kaip ir gražu viskas, bet kavą irgi reikėtų stengtis gerti jau praėjus kažkiek laiko po pusryčių. Kava eina kaip atskiras reikalas, geriausia ne prie valgių smile.gif
Atsakyti
Salt, aš seniai (16 m. bus) esu vegetarė.

Pumpum, "nesąmoningai" parašiau, apelsinas buvo pats pirmas, su vandeniu. Dažnai ryte taip startuoju. Pasirūpinusi vaikais visas kitas pusryčių meniu seka.
Atsakyti
Meniu
avižinė košė,kava su su cukrum
bananas
paukštienos sriuba
špinatų salotos su kiaušiniu
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2014 05 11, 18:40)
Labas,

e_lija, sveikatos. Gal mažiau sutinę kojos šiandien? Nesumanyk badauti, man rodos, Tavo racionas ir taip labai asketiškas.

Dėkui, atitino. Ryt gal net rizikuosiu eiti sportuoti, jei ryte patinimo nebus. Dabat tose vietose lyg sutrūkinėjusios kraujagyslės
Man išvis mistika, šiandien ėmė lyg pykint - prisipažinsiu, vakar buvo daug maisto ir negero. Na, ir apsisuko galva, kad jei ne šalia esantys, nebūtų tos pakabos išlaikiusios manęs... Man gal tikrai čia magnio trūkumas.
Atsakyti
E_lija, ojej, laikykis. O kaip su cukraus kiekiu kraujyje, o su skydliauke? Būtinai nueik pas gydytoją.
Atsakyti