Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

Už 3sav pamatysit įvairesį mano meniu biggrin.gif o po to varžyboms jau pačiai bus išbandymas valgyt sausą vištą ir sausas daržoves smile.gif bet aš įveiksiu smile.gif dabar jau ilgai nevalgiau jokios nesąmonės tai gerai sekasi, manau ir vėliau įsivažiuosiu ir tiesiog rysiu kol nespėjau skonio pajaust lotuliukas.gif
Zuzi, kiauliena visai netinka norint turėt gražią figūrą smile.gif
Plius jūs normaliai valgykit. Grūdus, daržoves, vaisius, ir nepamirškit daugiau baltymų kad lieknėjant neprarastumėt raumeninės masės ir svorį mestumėt riebalų sąskaita. O mano tikslai kiti smile.gif
Atsakyti
Zuzi, gal bus tau išeitis smile.gif čia
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 04, 12:49)

Zuzi, kiauliena visai netinka norint turėt gražią figūrą smile.gif

Aciu D, kad as jos nemegstu, ji man smirda. Dar seniau valgydavau, bet db kazkaip atpratau ir visai nesinori. Is mesu pas mane pagrinde vistienos krutinele, buna ir slauneles ar kitos dalys. Dar grilinta aviena man skanu, bet cia retai tokia valgau. Nors saslykus valgau is kiaulienos, bet ir tai retai buna, tai nieko baisaus.

Majoneza ir as valgau, nors stengiuosi mazinti visai, nes naudos jokios is jo. Vakar pusryciams issiviriau du kiausinius, tai plonai majonezo uzsitepiau ant Jores duonos su saulegrazoms, vis maziau nei saukstu kabinti ar ant pjaustytu kiausiniu uzsideti. Gal ateis laikas, kai visai nenoresiu jo smile.gif Ir beje kaip man gerai sportavosi nuo tokiu pusryciu ir energijos uzteko, bet nesijaute jokio sunkumo smile.gif

Atsakyti
Jei parduotuvine kiauliena - tai lasiny lauk reikia mest, neaisku kuo ten ji paserta buvo, o toksinai kaupias riebaluose. Su salotom, darzovem - normalus maistas 4u.gif Jeigu salia dar ryziu, makaronu, bulviu, tai aisku jau procijas reikia labiau ziuret. Nors as dazniausiai valgau irgi vistiena, o jautienai "subrendau" ne taip ir seniai, paragavus prof. padaryta steika smile.gif Guliasu jokiu neverdu, man svarbu, kad trumpai laiko uzimtu pagamint, tai vistiena labai trumpai troskinu, steikas - vidutiniskai pagamintas, tai 3-4 min. is vienos puses, dar uzdengus dangciu palaikau ir vuoalia smile.gif

Norejau ir as ta psl. ydet kaip tursi 4u.gif Nors as jau ir skony pamirsau majonezo, kazkaip ta philadelphia visur kisu po saukstely biggrin.gif
Atsakyti
Su naminiu majonezu, gera iseitis. Bet jis ilgai nesilaiko, o vistiek ne toks mazas kiekis pasigamintu, tai pas mane sugestu nemazai g.gif Nera taip, kad kasdien valgyciau.

O kaip yra su derinimu: mesa ar zuvis + garnyras is angliavandeniu (bulves, ryziai, makaronai, kt. kruopos)+ zalios salotos visokios. Anksciau esu skaiciusi, kad mesa reikia derinti tik su darzovem. O angliavandenius valgyti atskirai irgi tarkim su darzovem. As pietums valgau ryzius, su kokia kepta krutinele ir zaliom salotom ivairiom. Jei vakarienei, tai jau ryziu nevalgau, darausi tiesiog salotas su vistiena, ar tunu.
Atsakyti
Kelis metus gyvenau pagal Seltono maisto derinimo sistema, tai jis siulo mesa derinti su zaliomis nekrakmolingomis darzovemis. Vidutiniskai geras derinys - mesa su krakmolingomis darzovemis. Virskinimas buvo tikrai puikus, daug geresnis nei dabar. Stengiuos visa laika mesa valgyt tik su darzovem, bet kartais jeigu mesos tik kokia 50 gr. ir salotu kalno neturiu salia, greit isalkstu. Tai ysidedu 3-5 saukstus ryziu ar ryziu makaronu salia. Ilgiau jauciuos soti smile.gif
Atsakyti
Jo...su kiauliena nekas. Bet aš griežtai tik už neriebią, be jokių riebalų papildomų ant jos. Ir jei kiekiai ne žvėriški-gal nieko kartą i savaitę ir rečiau? Šiaip pirmenybė aišku visštiena ir žuvis.
Majonezo mažai valgau...na susidarytų koks šaukštelis kas trečią dieną. Bet gal čia daug? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 04, 15:51)
Jo...su kiauliena nekas. Bet aš griežtai tik už neriebią, be jokių riebalų papildomų ant jos. Ir jei kiekiai ne žvėriški-gal nieko kartą i savaitę ir rečiau? Šiaip pirmenybė aišku visštiena ir žuvis.
Majonezo mažai valgau...na susidarytų koks šaukštelis kas trečią dieną. Bet gal čia daug? biggrin.gif

Kaip ir sakiau, jei svoris krenta, i fitnesa netaikai, tai ir prasom, valgyk ta saukstely kas trecia diena, o tai po metu nevalgymo vienu prisedimu gal visa stiklainy suvalgytum biggrin.gif juokauju, viskas juk proto ribose 4u.gif Ka noris, ta suvalgyk, su sportu atidirbsi 4u.gif Jau kai pastringa svorio kritimas, tada kazka persiziurinet, keist reikia. As kaip sakiau daug dalyku nevalgau del netoleravimo, o po kiek laiko nevalgymo man ju ir nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 04, 14:43)
Tai ysidedu 3-5 saukstus ryziu ar ryziu makaronu salia. Ilgiau jauciuos soti smile.gif

drinks_cheers.gif Butent del sotumo ir as valgau. Jei tik valgau mesa su darzovemis, labai greitai isalkstu. Ir siaip suvalgau kalna salotu, jos turinis produktas, skrandis prisipildo, bet po valandos kokios as jau vel valgyti noriu. Bent karta per diena reikia man angliavandeniu, kitaip koju nepavilkciau, truksta energijos.
Atsakyti
o as valgu daug, sunku kazkaip, svoris arba laikosi arb padideja, raumenys auga, puciuosi, reikia susiimti schmoll.gif

ar bcaa gali tureti itakos tam?
Papildyta:
man geriau kiauliena, nei smirdanti parduotuvine vistiena, kur nuo kaulo su ranka galiu nuimti, kai pradeda kepti galiu apsivemti...
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 04, 11:35)
Viena problema - nekenciu jautienos. Nu tiesiog bloga nuo kvapo, vaizdo. Ot keista..kiauliena - nieko tokio, o va karvyte- ne ne. unsure.gif 

Man atvirkščiai, kiauliena smirda ir neskani, o jautiena omnomnom biggrin.gif

Pagaliau radau, kuo pakeisti pieną prie grikių rytais (su geležies papildais pienas nedera) - perku tokį avižinį gėrimą. Skirtingai nuo migdolų ir sojų pieno, jis nėra prifarširuotas jokių e. Ir skanus.
Atsakyti
user posted image

šito gamintojo be jokių nereikalingų priedų. Labai rekomenduoju ryžių arba ryžių -migdolų Man taip skanu, kad aš stiklinę vieno išgeriu kai ko nors skanaus užsinoriu essen.gif
Dabar turiu Joya ryžių pieno, tai nepatinka, per liesas, be skonio lyginant su the bridge.

Klausimas toms, kurios valgo daug baltyminio maisto ir būtent pieno produktus. Kodėl neįtraukiat į valgiaraštį ankštinių arbą kruopų, pvz quinoa, juk jie tiek daug gerų maistinių savybių turi lyginant su varške, kuri nėra jau taip ir sveika ir dar dideliais kiekais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 05 gegužės 2014 - 11:35