Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE("Ramune" @ 2014 04 30, 15:50)
O tai kaip nors gal gali savrankiskai pradet. Susikurt savo puslapi ir pradet nuo mitybos planu sudarymo. Arba FB kazka susikurk. As prilaikinciau tavo puslapi ..........

puslapio kūrimas in progress. fb puslapis bus irgi kai kursus pabaigsiu, gegužės 23 baigsiu tai iš paskos atkeliaus abu mano puslapiai smile.gif šiuo metu ruošiuos fotosesijai, kad turėčiau ką ten parodyt. nenoriu plikų puslapių paleist, tegul mato žmonės pas ką ateis sportuot blush2.gif ax.gif o šiaip jau ir mitybą ir programą sudarius ne vieną esu per tą laiką ir be viso to smile.gif bet kol mokslai dar spaudžia pilnu pajėgumu tai neapsikroviau baisiai galvos smile.gif o po to jau pilnu pajėgumu imsiu kiek leidžia galimybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 30 balandžio 2014 - 15:58
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 30, 11:53)
Sportuiju ryte, valanda-pusantros po pusryčių. Visada geriu kavą. Tai nepakeičiamas įprotis ir malonumas.  Nenustojau nei nėščia, nei kitą rytą po gimdymo. Įdomu, kokią įtaką sportui turi kava. Daugiau kagos dienos metu negeriu niekada.

As tik atsikelus irgi isgeriu kavos, man tai malonumas, jau tapo tarsi ritualas smile.gif O likusia dienos dali kavos man gali ir nebuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 30, 13:13)
Makaronai su jautiena prieš treniruotę

Pumpum, kaip darei jautieną? smile.gif
Atsakyti
Na ką, šiandienos įgyvendinimas ir planas smile.gif

6.00 šakočio gab (žinau, nei vieta nei laikas, bet skausmingai trūno), manau, iki 90kcal. duoti galiu 60g. avižų dr. košė su 84g. bananu ~400kcal.
sportas
10.00 jogurtas fat free 170g. - 100kcal.,
12.00 100 g. (67kcal.) cod fish (atradau vertimą - menkė) su kalnu daržovių, iki 15g. al.kepimui ~300kcal.
15.00 graikiškas fat free jogurtas 300g. 150kcal.
19.00 liesa varškę 250g ~250kcal.

Viso ~1200kcal.
Atsakyti
Elija, o kur darzoves?
Vien baltymais maitintis nera labai sveika
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 01, 15:47)
Elija, o kur darzoves?
Vien baltymais maitintis nera labai sveika

per pietus itin daug gaunu. Ar išdėlioti, patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 05 01, 09:47)
Pumpum, kaip darei jautieną?  smile.gif

jautienos faršas, paprika, porai, pomidorai, su pomidorų pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e_lija @ 2014 05 01, 14:51)
per pietus itin daug gaunu. Ar išdėlioti, patartumėt?

Nepamaciau, kad parasyta kalnas darzoviu biggrin.gif 4u.gif
Jei kalnas gal ir uztenka:)
As tai per pietus ir vakariene visada kalna salotu valgau:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano meniukas, labai uzimta diena, y darba eiti nereikejo, bet namie nebuvau nuo 12 val. iki 8 vakaro

9 val. 4 ryziu trapuciai su zemes riesutais, icebergo salotos, juodos kavos puodukas be cukraus
sportas
12 val. protein shake
15 val. 100 gr. grilintos vistienos, icebergo salotos su kepta paprika, avokadu, kukuruzais, siek tiek mango. Salotu kokie turbut 400 gr. buvo, vos nenusprogau nuo turio biggrin.gif
18 val. protein batonelis ( nebuvo daugiau ka prigriebt, sumustinio juk nepirksiu)
20 val. protein shake ( nebuvo nieko pagaminto ), salotu

Prasikeikiau siandien, kad pries sporta geriau kava. Gal ir daugiau energijos buvo, bet vien per sporta isgeriau 1,5 litro vandens blink.gif prakaitas upem varvejo, net akis grauze doh.gif Visa diena lakiau vandeny ir laksciau y wc blink.gif

Rytoj grazesny meniuka susiplanuosiu 4u.gif
Atsakyti
vakar proteino kokteilis su bananu
vistiena su kopustais ir burokeliais
latte su cinamonu
bananas
salotos su vistiena ir duonos rieke
vel latte biggrin.gif sedejau kavinej..
proteino kokteilis

siandien pusryciams valgau ryzus virtus santykius 2/3 vanduo ir liesas pienas, su medum, bananu, ir cinamonu. kai apvirskinsiu sita bomba griebsiuos proteino kokteilio biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, manau, kad paskaičiavus kcal. kaikurios jūsų nesuvalgote labai daug. Nenorėtumėt prisijungti ir pabandyti kurią dieną paskaičiuoti 4u.gif Pumpum 4u.gif biggrin.gif tu sava, - sutiksi tuoj biggrin.gif na, žinoma, čia tik dėl sportinio intereso, o tavo internetiniam psl. tas ir pravers biggrin.gif bigsmile.gif

Gerai, mano meniu (diena be sporto):

7.30val. 1kiaušinis (55g.), du baltymai (71g.), pomidoro (100g.), agurko (120g.), paprikos (50g.) mišinys ~200kcal.
11val. obuolys (144g.) - 58kcal.
12.30 val. smoked cod 110g. (menkė - 75kcal.), pomidoras,agurkas,paprika, salota ice berg (64kcal.) ~150kcal. (apvalinu)
14.30val. 250g. jogurto fat free (carb. 100g.4, 57kcal.) ~150kcal. +25g riešutų ~170kcal.
15.30val. liesas capučino ~60kcal.
19.00val. liesa varškė 250g ~250kcal.

1038kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e_lija: 02 gegužės 2014 - 15:52
Tingiu svert ir užsiiminėt tokiais dalykais. Aš įsiklausau pati į save ir jei normaliai jaučiuosi, nealkana, netrūksta energijos, vadinasi pavalgiau pakankamai. Jei trūksta vadinas ne biggrin.gif maždaug įsivaizduoju kokios dydžio turi būti porcijos ir man to pakanka smile.gif man svarbiau ką suvalgau, o ne kiek ten tų kcal smile.gif

Šiandien diena prasidėjo labai labai vėlai, pervargau, tai miegojau iki 12 beveik biggrin.gif kol pasidariau pusryčius jau ir pusę pirmos atėjo biggrin.gif taigi valgiaraštis kuklus, bet vis tiek.

Ryžių košė didelis dubuo su cinamu, medum ir bananu.
Kava
Proteino kokteilis 0,5l
Vištienos kepsnys didelis su daug daržovių ir juodos duonos riekute
Dabar tuoj bus bananas ir pėdinsiu į sportą
Po jo bus dar vienas kokteilis 0,5l smile.gif
Atsakyti