
Norėčiau ir aš prisijungti prie diskusijų, nes sportuoju namuose, o su maistu gyva bėda man... Rytą visada pradedu avižų arba ryžių dribsnių koše, dėl virškinimo įsidedu šaukštą linų sėlenų ir mažą šaukštelį uogienės. Skanumėlis

QUOTE(vasara_ @ 2014 03 13, 10:59)
Norėčiau ir aš prisijungti prie diskusijų, nes sportuoju namuose, o su maistu gyva bėda man... Rytą visada pradedu avižų arba ryžių dribsnių koše, dėl virškinimo įsidedu šaukštą linų sėlenų ir mažą šaukštelį uogienės. Skanumėlis 

Su pienu košė ar vandenyje virta? Man su geležies papildais negalima pieno produktų ryte vartoti, o košes seniau mėgau. Tai suku galvą, kaip išvirti vandenyje, kad būtų skanu.
Avinžirnių kepsniukus tokius kepu - falafeliai orkaitėje.
Varškė man skanu su trupučiu česnako ir šviežiom daržovėm. Vakar valgiau su špinatais ir paprika. Bet vėlgi, geležis iš špinatų kartu su varške nepasisavina

Aš košes verdu tik vandeny, be pieno, be cukraus, be druskos. Įsidedu truputį uogienės ir valgau. Reiktų pabandyt su medum valgyt avižas, nes ryžius pvz su medum valgau (tiesa, ryžius verdu piene 50/50)
Na dabar receptais tada pasidalinsiu, kad jau čia kalbat. Kadangi orai atšilo, artėja vasara, sugrįšiu prie savo gamybos ledų.
tereiks nusipirkti iš kur nors ledų formeles ir pirmyn savo fantaziją
o receptai tokie paprasti kad net sarmata rašyt
Pvz užsišaldau šviežiai spaustas apelsinų sultis be nieko. Žiauriai skanu
Maliau su blenderiu ananasą, truputį užtruko kol ananasą gerai įsuko, bet kai įsuko tai ir sumalė galiausiai. Toks kaip šerbetas gaunasi kai sustingsta.
Tuoj bus braškių sezonas, tai bananas+braškės sublenderiuotos.
Natūralus jogurtas+visokios įmanomos uogos sublenderiuota.
Obuolių sultys+bananas+cinamonas.
Jei kyla klausimas dėl proporcijų, pati nežinau
ragauju, kad skanu būtų
Dar neišbandžiau, bet artimiausiu metu išbandysiu kokteilį varškė+ liesas pienas+bananas.
arba varškė+liesas pienas+bananas+įvairios uogos.
Manau bus skanus sveikas baltymų prisotintas kokteilis su angliavandeniais

Na dabar receptais tada pasidalinsiu, kad jau čia kalbat. Kadangi orai atšilo, artėja vasara, sugrįšiu prie savo gamybos ledų.



Pvz užsišaldau šviežiai spaustas apelsinų sultis be nieko. Žiauriai skanu

Maliau su blenderiu ananasą, truputį užtruko kol ananasą gerai įsuko, bet kai įsuko tai ir sumalė galiausiai. Toks kaip šerbetas gaunasi kai sustingsta.
Tuoj bus braškių sezonas, tai bananas+braškės sublenderiuotos.
Natūralus jogurtas+visokios įmanomos uogos sublenderiuota.
Obuolių sultys+bananas+cinamonas.
Jei kyla klausimas dėl proporcijų, pati nežinau


Dar neišbandžiau, bet artimiausiu metu išbandysiu kokteilį varškė+ liesas pienas+bananas.
arba varškė+liesas pienas+bananas+įvairios uogos.
Manau bus skanus sveikas baltymų prisotintas kokteilis su angliavandeniais

1% piene. Žinau, kad reiktų vandenyje virti, bet man didelis pasiekimas, kad košes jau valgau, anksčiau net pažiūrėt negalėdavau.
Aš dariausi tokį: pasukos (gamtos su džiovintom slyvom), bananas, 100gr varškės, šaukštas linų sėmenų. Labai skanu ir sotu

QUOTE(Dwin @ 2014 03 13, 09:09)
Receptas is cia, jau kepa


O rezultatai mano nudziugino matavimo


Jau paragavom, man ir vyrui labai patiko. Tikrai darysiu dar

QUOTE(Amarcord @ 2014 03 13, 11:35)
Su pienu košė ar vandenyje virta? Man su geležies papildais negalima pieno produktų ryte vartoti, o košes seniau mėgau. Tai suku galvą, kaip išvirti vandenyje,
As valgau avizine kose su migdolu ar lazdynu riesutu pienu- labai skanu.
Su vandeniu man baisus skonis. O pieno nenoriu naudoti, nes geležis sunkiau isisavina, tai nelabai lieka naudos is tokios koses.
Kartu dar geriu svieziai spaustas greipfrutu sultis, vit c padeda lengviau isisavinti gelezi.
Tokie mano kasdieniai pusryciai

QUOTE(Mitsouko @ 2014 03 13, 15:41)
As valgau avizine kose su migdolu ar lazdynu riesutu pienu- labai skanu.
Su vandeniu man baisus skonis. O pieno nenoriu naudoti, nes geležis sunkiau isisavina, tai nelabai lieka naudos is tokios koses.
Kartu dar geriu svieziai spaustas greipfrutu sultis, vit c padeda lengviau isisavinti gelezi.
Tokie mano kasdieniai pusryciai
Su vandeniu man baisus skonis. O pieno nenoriu naudoti, nes geležis sunkiau isisavina, tai nelabai lieka naudos is tokios koses.
Kartu dar geriu svieziai spaustas greipfrutu sultis, vit c padeda lengviau isisavinti gelezi.
Tokie mano kasdieniai pusryciai

Migdolų pieną gaminat pati?
Aš kol kas pusryčiauju taip: Geležies tabletė. Vandens stiklinė. Bananas, obuolys, sauja razinų ir riešutų.
QUOTE(vasara_ @ 2014 03 13, 11:51)
1% piene. Žinau, kad reiktų vandenyje virti, bet man didelis pasiekimas, kad košes jau valgau, anksčiau net pažiūrėt negalėdavau.
pati visad verdu perpus vandenyje+piene, ne ką prasčiau nei vien piene virti

Įdomių receptukų pamėtėjot

Man sunkiausia atsilaikyti saldumynams, tikrai LABAI sunku. Atsilaikau visa savaite, bet penktadieni apdovanoju save dviem kanelem
Laukiu rytojaus
Nes kolkas jokio pakaitalo dar neatradau, na nebent kartais razinos tinka.


QUOTE(Amarcord @ 2014 03 13, 16:25)
Migdolų pieną gaminat pati?
Ne, perku jau gatava, man rodos Alpro vadinasi, ar panasiai. Tame piene papildomai prideta kalcio, vit E ir B12. Tingeciau gamintis, nes gan greit susinaudoja, kai kasdien kosei ir kavai naudoju
