Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurio Azijos aviganiai

QUOTE(Rakša @ 2014 04 20, 21:03)
Papildyta:
nu kas kas..kalė  tongue.gif

šiandien kol šėriau šunis,dukra atėjo ir atidarė voljerą,tai Rakša jau buvo parijusi,movė iš ten kaip kulka,božė moj kiek adrenalino buvo,nes lenkas su savo vištom ir avim kieme tūsinosi  wacko.gif

Nu o tai kaip baigėsi? nenumovė avių "paganyt"? biggrin.gif
Dar video, persiprašau už kokybę, bet jau sutemę buvo
Džy dūksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 20 balandžio 2014 - 21:35
QUOTE(11alpina @ 2014 04 20, 22:34)
Nu o tai kaip baigėsi? nenumovė avių "paganyt"?  biggrin.gif
Dar video, persiprašau už kokybę, bet jau sutemę buvo
Džy dūksta

Nu ne,dėkui dievui,visa laimė kad oras geras,tai ir stalą lauke buvom išnešę su visoms vaišėm,o kadangi ji pas mane pastoviai alkana (nors šeriu tris kart dienoj doh.gif ) tai nubėgo patikrint kas ten skanaus yra,spėjau pačiupt,bet išsigandau,neslėpsiu,mažiausiai norėjau vėl papildomų nemalonumų su kaimynais unsure.gif

akys kaip baskervilio tongue.gif
betai kaip keista,maniškiai nei vienas nežaidė va taip va,na,gal Rakša biški,bet ją sudomindavo cypsintys žaislai...nei tapkių,nei kažko kito ji nežudydavo,o Barsis tai iš vis kažkoks kaip iš kitos planetos,jam va duobes paraust,bliūdus pavartyt, kampus apmyžt...žaislai nedomina iš vis schmoll.gif kartais pagalį pagraužia

o kaip ji būdon ar lenda? o reikalus kur atlikinėja? pas mane voljere per puse lentos,kita puse žvyras,tai ta žvyruota pusė Barsio užšikta užmyšta,jau koks maumas kaimietis,Rakša tai kenčia kol išvesiu,nus butinė merga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 20 balandžio 2014 - 21:54
QUOTE(Rakša @ 2014 04 20, 21:45)
Nu ne,dėkui dievui,visa laimė kad oras geras,tai ir stalą lauke buvom išnešę su visoms vaišėm,o kadangi ji pas mane pastoviai alkana (nors šeriu tris kart dienoj  doh.gif ) tai nubėgo patikrint kas ten skanaus yra,spėjau pačiupt,bet išsigandau,neslėpsiu,mažiausiai norėjau vėl papildomų nemalonumų su kaimynais  unsure.gif

akys kaip baskervilio  tongue.gif
betai kaip keista,maniškiai nei vienas nežaidė va taip va,na,gal Rakša biški,bet ją sudomindavo cypsintys žaislai...nei tapkių,nei kažko kito ji nežudydavo,o Barsis tai iš vis kažkoks kaip iš kitos planetos,jam va duobes paraust,bliūdus pavartyt, kampus apmyžt...žaislai nedomina iš vis  schmoll.gif  kartais pagalį pagraužia

o kaip ji būdon ar lenda? o reikalus kur atlikinėja? pas mane voljere per puse lentos,kita puse žvyras,tai ta žvyruota pusė Barsio užšikta užmyšta,jau koks maumas kaimietis,Rakša tai kenčia kol išvesiu,nus butinė merga  biggrin.gif

Nu jo, aš irgi labai suviduriuodavau, kai Kunė pasprukdavo (buvo gal 3 kartai per jos gyvenimą). Tikrai nesinori bėdų, gerai, kad tik kokią vištą užguls, bet gali ir rimčiau pasidarbuot.

O dėl žaidimų, tai pvz kieme jos niekuo nesudominsi, jokie žaislai neįdomūs. Voljere tai pats smagiausias dalykas bliūdus daužyt. Gali visą dieną užsiimt, tai dabar paėda ir paimam, nes baigia sulankstyt. Vandens bliūdo kol kas neliečia.. O šiaip tai jai bile tik dūkt biggrin.gif
Į būdą tai lenda, dabar mažiau, bet kol buvo šalčiau (ypač kai vėjuota), tai sulįsdavo į tolimiausią kampą. Sisioja tai voljere, o didelį reikalą dažniausiai atlieka, kai išvedu. Bet būna ir voljere prikrauna, nors matosi, kad nelabai patenkinta būna
Atsakyti
Labas rytas. Vakar Kostas krosiukui Balę prie dviračio pasiėmė. Nuvažiavo 4 km. ir atsegė pabėgiot merginą. Ir oj, kaip netikėta, mergina dingo doh.gif Tas man skambina "ieškau Bali, negrįšiu dar". Nu ką, laukiam tetės. Aš filmą užsidėjau, vaikas truputį lauke, truputį namie, temsa jau... Joris sėdi šalia, piešia ir klausia "Nu kur tas tetis? Naktis jau". "Balės miške ieško", sakau. Vaikas išpučia akis "Tai neras. Ji parėjo nuo bebryno, tai aš ją jau seniai voljeran uždariau". rolleyes.gif
Ale ot kalė - nu neįdomu jai miške paskui dviratį lakstyt - padarė didžiausią ratą ir nulėkė į pelkes maudytis. Nupurškėm, nušukavom, bet dabar parinsiuos dėl erkių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 22 balandžio 2014 - 06:53
Oi,kaip pažįstama tongue.gif aš tai jau susiinstaliavau sau,kad paleist palakstyt negalima,ypač mano kaime cool.gif
dėl erkių tai oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakša @ 2014 04 22, 08:53)
Oi,kaip pažįstama  tongue.gif  aš tai jau susiinstaliavau sau,kad paleist palakstyt negalima,ypač mano kaime  cool.gif
dėl erkių tai oi  doh.gif

Balką tai galima paleisti, bet reikia duoti jai suprasti, kad stebi - pakalbinti, pasikviesti karts nuo karto. O žinai, mano vadZybinYkas - telefonu bla-bla, po 15 min. - žiūrėk, šuns nebeyra bash.gif
Atsakyti
gavom ir mes doze streso - Chonkis babezioze pasigavo, tuose paciuose musu soduose, su vyru begiodamas. Jau viskas gerai, tik baime, kad atejo tos uzkrestos erkes i musu apylinkes gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2014 04 22, 09:48)
gavom ir mes doze streso - Chonkis babezioze pasigavo, tuose paciuose musu soduose, su vyru begiodamas. Jau viskas gerai, tik baime, kad atejo tos uzkrestos erkes i musu apylinkes  gun_bandana.gif

Sveikos 4u.gif

Šimta metų nerašiau, bet vis paskaitydavau kaip gyvenat... Mūsų ciucis irgi po babeziozes tik ka unsure.gif Taip baisu buvo... Supratau, kad vaikų ir šunų ligos mane visai iš vėžių išmuša...

Norėjau dar parodyt mūsų gražuolį, bet foto namie...tai įmesiu seną, žieminę....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2014 04 22, 16:07)
Sveikos  4u.gif

Šimta metų nerašiau, bet vis paskaitydavau kaip gyvenat... Mūsų ciucis irgi po babeziozes tik ka  unsure.gif  Taip baisu buvo... Supratau, kad vaikų ir šunų ligos mane visai iš vėžių išmuša...

Norėjau dar parodyt mūsų gražuolį, bet foto namie...tai įmesiu seną, žieminę....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mane irgi,nieko negaliu daryti,tik sėdėt prie ligonio ir dar 1000 kartų skambinėju daktarui/veterinarui,bijau kažką praleist,nesužiūrėt doh.gif

oi koks jau subrendęs bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Niekad iš artimų šunų nebuvo bebeziozės atvejų tiek, kiek šiemet unsure.gif Sveikit 4u.gif
Gudre - rimtas vyrukas, bet man labai gėda, kad nepamenu, nei iš kur jis, nei kokio amžiaus blush2.gif Pagal išvaizdą "Favoritų lizdas"?
Atsakyti
QUOTE(Rakša @ 2014 04 22, 21:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
mane irgi,nieko negaliu daryti,tik sėdėt prie ligonio ir dar  1000 kartų skambinėju daktarui/veterinarui,bijau kažką praleist,nesužiūrėt  doh.gif
oi koks jau subrendęs  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tas pats ir man doh.gif
O vyrukas mūsų tai jo subrendęs...

QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 04 23, 07:43)
Labas rytas.
Niekad iš artimų šunų nebuvo bebeziozės atvejų tiek, kiek šiemet  unsure.gif  Sveikit  4u.gif
Gudre - rimtas vyrukas, bet man labai gėda, kad nepamenu, nei iš kur jis, nei kokio amžiaus  blush2.gif  Pagal išvaizdą "Favoritų lizdas"?

Va ir man taip atrodo, kad dar tos erkės taip niekad nesiautė kaip šiemte...

Crazy- taip "Iš Favoritų lizdo" mūsų vyrukas smile.gif Sausio 1 d. 2 metai suėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2014 04 23, 08:34)
Crazy- taip "Iš Favoritų lizdo" mūsų vyrukas  smile.gif  Sausio 1 d. 2 metai suėjo  mirksiukas.gif

Tai pačiame jėgų žydėjime wub.gif
Parodose gal planuojat sudalyvauti?
Atsakyti