QUOTE(Rakša @ 2014 04 20, 21:45)
Nu ne,dėkui dievui,visa laimė kad oras geras,tai ir stalą lauke buvom išnešę su visoms vaišėm,o kadangi ji pas mane pastoviai alkana (nors šeriu tris kart dienoj
) tai nubėgo patikrint kas ten skanaus yra,spėjau pačiupt,bet išsigandau,neslėpsiu,mažiausiai norėjau vėl papildomų nemalonumų su kaimynais
akys kaip baskervilio
betai kaip keista,maniškiai nei vienas nežaidė va taip va,na,gal Rakša biški,bet ją sudomindavo cypsintys žaislai...nei tapkių,nei kažko kito ji nežudydavo,o Barsis tai iš vis kažkoks kaip iš kitos planetos,jam va duobes paraust,bliūdus pavartyt, kampus apmyžt...žaislai nedomina iš vis
kartais pagalį pagraužia
o kaip ji būdon ar lenda? o reikalus kur atlikinėja? pas mane voljere per puse lentos,kita puse žvyras,tai ta žvyruota pusė Barsio užšikta užmyšta,jau koks maumas kaimietis,Rakša tai kenčia kol išvesiu,nus butinė merga
Nu jo, aš irgi labai suviduriuodavau, kai Kunė pasprukdavo (buvo gal 3 kartai per jos gyvenimą). Tikrai nesinori bėdų, gerai, kad tik kokią vištą užguls, bet gali ir rimčiau pasidarbuot.
O dėl žaidimų, tai pvz kieme jos niekuo nesudominsi, jokie žaislai neįdomūs. Voljere tai pats smagiausias dalykas bliūdus daužyt. Gali visą dieną užsiimt, tai dabar paėda ir paimam, nes baigia sulankstyt. Vandens bliūdo kol kas neliečia.. O šiaip tai jai bile tik dūkt
Į būdą tai lenda, dabar mažiau, bet kol buvo šalčiau (ypač kai vėjuota), tai sulįsdavo į tolimiausią kampą. Sisioja tai voljere, o didelį reikalą dažniausiai atlieka, kai išvedu. Bet būna ir voljere prikrauna, nors matosi, kad nelabai patenkinta būna