Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurio Azijos aviganiai

QUOTE(Dropsy @ 2014 04 11, 16:16)
Pas mus, mažiau nei prieš mėnesį, atkeliavo 3 metų azijatas. Su pripratimu neturėjo jokių problemų. Dabar pats geriausias mūsų dukrytės draugas ir mūsų visų sargas  wub.gif. Dar turim 10 mėn bokserę, šita ir azijatą kaip reikalas pakankina  biggrin.gif

Eik tu sau, koks matytas bigsmile.gif wub.gif
Bučkis į nUOsĘ 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, jungiames ir mes prie jusu 4u.gif
Turim 5men Vidurio Azijos avigane kalyte, be dokumentu, vardu Deme.
Auginam nuo 2men, dabar vazinejam i bendras dresuros pamokas grupeje (seimininkas pats duoda komandas suniui, o dresuotojai aiskina ir ziuri kaip daroma).
Atlankem 8 pamokas, bet sunkiai gaunasi (3k padaro gerai, kiti kartai per prievarta, arba is vis kategoriskai nieko nedaro). Labai parodo savo sarakteri, uzsispirima. Gal kas dresavote Azijatus, pasidalinkite patirtimi. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 04 11, 18:23)
Eik tu sau, koks matytas  bigsmile.gif  wub.gif
Bučkis į nUOsĘ  4u.gif

Bučkis perduotas ir ne vienas pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Dropsy @ 2014 04 11, 16:16)
Pas mus, mažiau nei prieš mėnesį, atkeliavo 3 metų azijatas. Su pripratimu neturėjo jokių problemų. Dabar pats geriausias mūsų dukrytės draugas ir mūsų visų sargas  wub.gif. Dar turim 10 mėn bokserę, šita ir azijatą kaip reikalas pakankina  biggrin.gif

Oi Džeichūniukas kad karaliauja bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(zefyriukas @ 2014 04 11, 19:16)
Laba diena, jungiames ir mes prie jusu  4u.gif
Auginam nuo 2men, dabar vazinejam i bendras dresuros pamokas grupeje (seimininkas pats duoda komandas suniui, o dresuotojai aiskina ir ziuri kaip daroma).
Atlankem 8 pamokas, bet sunkiai gaunasi (3k padaro gerai, kiti kartai per prievarta, arba is vis kategoriskai nieko nedaro). Labai parodo savo sarakteri, uzsispirima. Gal kas dresavote Azijatus, pasidalinkite patirtimi. Aciu smile.gif

O pas kokį dresuotoją jūs važinėjat?
Atsakyti
QUOTE(zefyriukas @ 2014 04 11, 19:16)
Laba diena, jungiames ir mes prie jusu   4u.gif

Kadangi įsigijot turbūt nežinodami kas čia per veislė biggrin.gif tai tai ką ji daro yra normalu
Jei skaitot rusiškai pasiskaitykit auklėjimas ir dresūra
auklėjimo ypatumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 12 balandžio 2014 - 08:33
user posted image

Dresuotojai Diana ir Mindaugas Junkuvenai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zefyriukas @ 2014 04 12, 11:11)
user posted image

Dresuotojai Diana ir Mindaugas Junkuvenai  4u.gif

Jurkuvėnai ...pasirodo ir Mindaugas dresuoja ohmy.gif pirmąkart girdžiu

graži kalytė

čia dar galit pasiskaityti,išsimėčius blevyzgas,biški galima susirinkt informacijos

http://www.alabai.in...wtopic.php?t=14
Atsakyti
Niu, o mes sianakt mokinomes neloti visa nakti. Kai isijaute saugot visus kampus is eiles, tai ziuriu tik ratais bega ir loja. Aisku jis "nekaltas" nes kaimynu vargsai sunys, priristi, uzadaryti voljeruose visam gyvenimui, tai jiem vienas is dziaugsmeliu paloti ligi ryto.
Tai mano mazius bande pasikalbeti su jais...

Nejau megot iki 3 nakties sedejau pasaloj... ph34r.gif nu cype is baimes mazius, nu bet tai ka dabar... visgi suprato po trecio karto, kas jam sakoma. Bego ir pas seni uzuojautos ieskot ir i vojere pabut. Senis tai jau zino mano tuos naktinius virazus is pasalu, tai iskart i buda nukiutino, nors jis net nelojo. Jauciu stebejo ir lauke, kada ismus maziukui lemtinga minute cool.gif
Paziuresim sianakt, kaip ismokom pamoka drinks_cheers.gif

Bucka is vienpuses meiles wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2014 04 12, 12:33)
Niu, o mes sianakt mokinomes neloti visa nakti. Kai isijaute saugot visus kampus is eiles, tai ziuriu tik ratais bega ir loja. Aisku jis "nekaltas" nes kaimynu vargsai sunys, priristi, uzadaryti voljeruose visam gyvenimui, tai jiem vienas is dziaugsmeliu paloti ligi ryto.
Tai mano mazius bande pasikalbeti su jais...

Nejau megot iki 3 nakties sedejau pasaloj... ph34r.gif nu cype is baimes mazius, nu bet tai ka dabar... visgi suprato po trecio karto, kas jam sakoma. Bego ir pas seni uzuojautos ieskot ir i vojere pabut. Senis tai jau zino mano tuos naktinius virazus is pasalu, tai iskart i buda nukiutino, nors jis net nelojo. Jauciu stebejo ir lauke, kada ismus maziukui lemtinga minute    cool.gif 
Paziuresim sianakt, kaip ismokom pamoka  drinks_cheers.gif
Bucka is vienpuses meiles  wub.gif
user posted image

O čia dabar kaip g.gif Kas do metodai tokie? Nes man tai tokios nepadorios mintys galvon lįst pradėjo biggrin.gif

o su seniu tai susikibs,kai mažius paaugs,dviems patinams iš kurių vienas azijatas nebeužteks vietos vienam kieme...pas draugę panaši situacija,turi senuką vilką ir azijatą,tai vis sakydavo,kad ne ne,tikrai nesusipeš,nes gi augo kartu wub.gif nus paurzgia senis,bet tik tiek...kai nuvažiavau pas ją į svečius,pamačiau realiai koks tas paurzgimas ir man iš kart pasidarė viskas aišku,kad čia dienos,valandos klausimas kada azijatui truks kantrybė...kaip galvojau taip ir buvo doh.gif susikibo labai rimtai,vyras vos atkabino

o mes va persirgom babezioze,dieve mano,galvojau išprotėsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 16 balandžio 2014 - 10:00
Kas tiesa tai tiesa. Azijatai labai greit pajunta, kad yra už kitus pranašesni savo jėga.
Turiu labai protinga vokeitį, kuris nuo pat Sumo mažumės guldė jį ant menčių, kaip sakant bandė neleist "užaugt" biggrin.gif Gerai, kad aš intuiciją neblogą turiu ir anksčiau už Sumo pamačiau, kad jis suaugo. Jie jau daugiau kaip metai nebelaksto kartu, vedžiojami atskirai, bet jeigu viens prie kito voljero pribėga, matau, kaip Sumo jaučia ir parodo jog dabar jis kur kas pranašesnis.
O kitas senukas vokietis (kaimynu, bet pažįstamas nuo mažumės) kažkaip nesusigaudė, kad 9 mėn azijatas rimtas šuva. Baigėsi gana gerai, kraujo buvo, bet nedaug. Žiauriausias vaizdas, tai kaip visai nemenkas vokietis sugriebtas Sumo skrenda apie metra į viršų, tada tėškesi žemėn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vukas @ 2014 04 16, 12:43)
Kas tiesa tai tiesa. Azijatai labai greit pajunta, kad yra už kitus pranašesni savo jėga.
Turiu labai protinga vokeitį, kuris nuo pat Sumo mažumės guldė jį ant menčių, kaip sakant bandė neleist "užaugt"  biggrin.gif Gerai, kad aš intuiciją neblogą turiu ir anksčiau už Sumo pamačiau, kad jis suaugo. Jie jau daugiau kaip metai nebelaksto kartu, vedžiojami atskirai, bet jeigu viens prie kito voljero pribėga, matau, kaip Sumo jaučia ir parodo jog dabar jis kur kas pranašesnis.
O kitas senukas vokietis (kaimynu, bet pažįstamas nuo mažumės) kažkaip nesusigaudė, kad 9 mėn azijatas rimtas šuva. Baigėsi gana gerai, kraujo buvo, bet nedaug. Žiauriausias vaizdas, tai kaip visai nemenkas vokietis sugriebtas Sumo skrenda apie metra į viršų, tada tėškesi žemėn  doh.gif

Blogiausia peštynėse yra tai, jei priešininkas nepasiduoda,tada gali baigtis labai labai liūdnai ir netgi mirtimi,azijatai paleidžia iš kart priešininką jei jis pasiduoda,tuo jie skiriasi nuo kitų šunų,bet jei nepasiduoda,tada kaunasi iki tol kol pasiduoda,arba nebeturi jėgų muštis doh.gif ...pas mane buvo du kartus su labru kalė susikabinusi,o tas erelis,kaip jis dabar 6 metų džigitas kažkokiai vienerių metų mergai pasiduos cool.gif ,tai o varge doh.gif negalėjau atplėšt,laikau azijatę,o tad durnius kabinasi jai į gerklę,pasekmės jam buvo skaudžios,nuplėšta puse ausies ir kelios didžiulės skylės kakle,o atkabinau tik su stipria vandens srove iš šlangos,nes nei spyriai,nei rėkimas,nei laikymas nepadėjo,o kai sukasi vilkeliu nemaži šunys,iš kurių vienas sveria daugiau už mane tai ph34r.gif va nesenai mano abu azijatai susikabino,dėl maisto,na čia mano kaltė,nesužiūrėjau,tai 9 mėnesių mažius mušėsi kaip didelis ir kalei perkando koją...žodžiu turint šituos šunis budrumo negalima prarasti niekada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 16 balandžio 2014 - 12:19
QUOTE(Rakša @ 2014 04 16, 12:17)
Blogiausia peštynėse yra tai, jei priešininkas nepasiduoda,tada gali baigtis labai labai liūdnai ir netgi mirtimi,azijatai paleidžia iš kart priešininką jei jis pasiduoda,tuo jie skiriasi nuo kitų šunų,bet jei nepasiduoda,tada kaunasi iki tol kol pasiduoda,arba nebeturi jėgų muštis  doh.gif ...pas mane buvo du kartus su labru kalė susikabinusi,o tas erelis,kaip jis dabar 6 metų džigitas kažkokiai vienerių metų mergai pasiduos  cool.gif ,tai o varge  doh.gif  negalėjau atplėšt,laikau azijatę,o tad durnius kabinasi jai į gerklę,pasekmės jam buvo skaudžios,nuplėšta puse  ausies ir kelios didžiulės skylės kakle,o atkabinau tik su stipria vandens srove iš šlangos,nes nei spyriai,nei rėkimas,nei laikymas nepadėjo,o kai sukasi vilkeliu nemaži šunys,iš kurių vienas sveria daugiau už mane tai  ph34r.gif va nesenai  mano abu azijatai susikabino,dėl maisto,na čia mano kaltė,nesužiūrėjau,tai 9 mėnesių mažius mušėsi kaip didelis ir kalei perkando koją...žodžiu turint šituos šunis budrumo negalima prarasti niekada  biggrin.gif

Vat, tikrai, labai įdomiai, jeigu azijatui pasiduoda, jis nustoja pjaut. Mano draugės raselas bandė Sumo papjaut biggrin.gif , tai jis ta šuniuką apžiojo ir tampė tol kol tas rėkt ir dantis šiept nustojo, paskui paleido. Raselas buvo visas šlapias nuo seilių bet nei vienos žaizdos.
Švelnūs milžinai azijatai wub.gif
Atsakyti