Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurio Azijos aviganiai

QUOTE(Rakša @ 2014 03 30, 10:36)
Man tai šita topinė,jei tu nieko prieš  biggrin.gif  jei prieš, išimsiu

A ko čia prieš - vaikiukai šnekasi tongue.gif blush2.gif Bet mano veidelis koks ramus, be jokio streso. Lyg maniškis gėlytes uostinėtų, o ne pieniniais dantimis mėgintų tavo vaiką AM-NAM-NAM... cool.gif

Alpina - labai gražus vaikutis. Kaip sekasi sugyvent?
Mane kotais taip stipriai ant ilgaplaukių azijatų užnešė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 03 30, 23:02)
A ko čia prieš - vaikiukai šnekasi  tongue.gif  blush2.gif  Bet mano veidelis koks ramus, be jokio streso. Lyg maniškis gėlytes uostinėtų, o ne pieniniais dantimis mėgintų tavo vaiką AM-NAM-NAM...  cool.gif

Alpina - labai gražus vaikutis. Kaip sekasi sugyvent?
Mane kotais taip stipriai ant ilgaplaukių azijatų užnešėrolleyes.gif

Nu veidelis toks pats kaip ir mano,kai Barsį suaugę auklėjo, net kudlos skraidė ir net vienai šeimininkei pirštus pavadys suspaudė doh.gif nu visai neišsigandau,nes žinau kad jis MOKA ir GALI apsigint,kai nori, o vaikų neskriaudė biggrin.gif bet labiausiai tai jam provokuot patinka,nu gryn į mane cool.gif lotuliukas.gif

oi laugh.gif reikia jau ? laugh.gif

o mane ant žinai pati ko užnešė,šiandien jau sapnuosiu,užsimaniau juodai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 30 kovo 2014 - 22:07
QUOTE(Rakša @ 2014 03 30, 23:05)
oi  laugh.gif    reikia jau ?  laugh.gif

o mane ant žinai pati ko užnešė,šiandien jau sapnuosiu,užsimaniau juodai unsure.gif  doh.gif

Nu, ką sapnavai? tongue.gif biggrin.gif

O man tai nuolat azijatų reikia, bet dabar kaip ir turiu - Grizlis ir Gaja turėtų būt ilgėlesnio plauko. Oj, o žinai ką prisiminiau? Kas čia pas mumis prieš kokius metelius sakė, kad jai ilgaplaukiai "ne-ne" ir kas dabar turi kieme tokią juodai-baltą pūkuotą OdIgą? hah.gif
Atsakyti
Ai nu mat kaip būna, kai kas sakė, kad pimpiai ne ne, o juoduliukas laksto biggrin.gif
O šiaip tai turėjau pirkti ne šitą kalę, bet va kaip gaunasi.. Prilipo kaip sakau Stierva biggrin.gif biggrin.gif Be to, kailis turėtų būti kaip Baynako, tai nieko ten baisaus
Sugyvenam tai gerai. Baaasiai nagla ir pasiutus, bet čia nieko naujo. labai mėgstam pasivaikščiojimus kartu su vyresniu kiemo draugu. Rankos, kojos mėlynos. O veidelis tai kaip matosi žiauriai nekaltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 03 31, 07:46)
. Oj, o žinai ką prisiminiau? Kas čia pas mumis prieš kokius metelius sakė, kad jai ilgaplaukiai "ne-ne" ir kas dabar turi kieme tokią juodai-baltą pūkuotą OdIgą?  hah.gif

QUOTE(11alpina @ 2014 03 31, 08:06)
Ai nu mat kaip būna, kai kas sakė, kad pimpiai ne ne, o juoduliukas laksto  biggrin.gif

cool.gif

dekoraškė Crazy irgi baisi/juokinga buvo,o dabar va jamiau ir įsimylėjau,šiandien visą naktį pirkau cool.gif

dabar lauksiu savo gyvenime spalvoto vyro brunette.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 31 kovo 2014 - 15:13
Tai laukt naujo padaro? (šuniu nelabai verčiasi liežuvis vadint biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 01 balandžio 2014 - 15:10
QUOTE(11alpina @ 2014 04 01, 16:05)
Tai laukt naujo padaro? (šuniu nelabai verčiasi liežuvis vadint  biggrin.gif )

baik baik,gal gi,pranesiot mano prisišnekėjimas (čia gi ne apie šunį kalba eina vistik biggrin.gif) topsecret.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

kazkaip sunku rasyti, galvoju daug cia turbut ne i tema rasanciu atsiranda ax.gif ir dar viena atlenda blush2.gif tradiciskai, jau ilgai noriu azijato, skaitau, gal blogai, bet straipsnius praleidziu lendu i forumus... kartais skaitau ir nesuprantu ar seimininkai biski perdeda, ar yra geri rasytojai ar tikrai buna tokiu na beprociu azijatu g.gif
nusiziurejau azijata ir noriu paklausti jeigu suo jau paaugintas ar jis pritaps pas mus (na kazkur apie 6men.). Klausiu ne tiek del saves kiek del dukrytes (21men.) tai zinau, kad beprotiskai nores suni myluoti ir pan. Tai ar pirktumete jau paauginta azijata savo seimai? veislynas berods Gruodas vadinasi, tai vienas nerealus patinas wub.gif bet velgi patinas, tai nores merginu, o jau didelis ir kaip su chirurginiu isikisimu tada g.gif
Lauksiu atsakymu ax.gif labai nebarkit
Atsakyti
Sveika, Kapricija.
O kur jūs tokius visokius košmarus apie azijatus skaitote? biggrin.gif Nors tai yra stiprus, užsispyręs šuo, tačiau labai intelektualus. Aišku, didelė dalis priklausys ir nuo auklėjimo. O kuo jie Jums atrodo bepročiai iš forumų?
FB azijatų grupė:
https://www.facebook...72749232856356/
O 6 mėnesių azijatas dar yra visiškas leliukas. Dėl chirurginio įsikišimo - Jūs kastruoti jį planuojate?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 04 03, 14:13)
Sveika, Kapricija.
O kur jūs tokius visokius košmarus apie azijatus skaitote?  biggrin.gif  Nors tai yra stiprus, užsispyręs šuo, tačiau labai intelektualus. Aišku, didelė dalis priklausys ir nuo auklėjimo. O kuo jie Jums atrodo bepročiai iš forumų?
FB azijatų grupė:
https://www.facebook...72749232856356/
O 6 mėnesių azijatas dar yra visiškas leliukas. Dėl chirurginio įsikišimo - Jūs kastruoti jį planuojate?

dabar jau nebeatseksiu tu puslapiu nes ne visus ir galiu darbe atsidaryti, pvz FB blokuoja man ax.gif bet po keletos pasisakymu pradejau galvoti, kad musu voljeras su medinem grindim jam gali netikti, nes prasigriaus pro apacia doh.gif paskui paaiskino zmogiskai man vienas augintojas...
na as apie kastracija pagalvoju, kad nebegtu is namu, bet itariu vyras tokiam mano zingsniui nepritartu ax.gif
Atsakyti
Patinas sakyčiau labiau valdomas nei kalė,o pabėgti gali ir tas ir tas biggrin.gif Labiau gal kalės bėgikės,patinams didesnis noras gal pasipjaut su kaimynų šunimis,nei pas panas bėgti biggrin.gif
Pas mane Gruodo pana yra cool.gif
6 mėn dar vaikas,tikrai pritaps ir pripras,o dėl savo dukrytės tiesiog iš kart nubrėžkit ribas,ko jam negalima daryti,šiaip,maniškei buvo pusantrų kai azijatą nusipirkom,tai ir augo kartu,dar bute tada gyvenom,nei karto nebuvo pargriovus,įkandus net žaisdama,labai atsargiai su vaiku elgėsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rakša: 03 balandžio 2014 - 14:46
QUOTE(Rakša @ 2014 04 03, 15:39)
Patinas sakyčiau labiau valdomas nei kalė,o pabėgti gali ir tas ir tas  biggrin.gif Labiau gal kalės bėgikės,patinams didesnis noras gal pasipjaut su kaimynų šunimis,nei pas panas bėgti  biggrin.gif
Pas mane Gruodo pana yra  cool.gif
6 mėn dar vaikas,tikrai pritaps ir pripras,o dėl savo dukrytės tiesiog iš kart nubrėžkit ribas,ko jam negalima daryti,šiaip,maniškei buvo pusantrų kai azijatą nusipirkom,tai ir augo kartu,dar bute tada gyvenom,nei karto nebuvo pargriovus,įkandus net žaisdama,labai atsargiai su vaiku elgėsi

kaip jus nubrezet tas ribas? ax.gif mes namie turim kate, tai maniske daznai paniurke ja, o kaip su azijatu butu?
Atsakyti