Šeštadienį šiame renginyje rasite ir azijatistų palapinę
Labai laukiame, ateikite susipažinti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 01, 21:21)
...ir skirtingai nei jūsų išsirinktas veislynas, lietuviai nepatingi ( ir nepagaili pinigų) pavažiuoti šimtus ir tūkstančius kilometrų pas patinus ( ar perka kales velniai žino kur )
Taip, tą jau esu pastebėjusi. Tai nėra principas būtinaū pirkti ne Lietuvoje ar panašūs dalykai. Tiesiog žiūriu ir į kitas šalis. Ir nėra vien apsiribojimas Lenkija ar tuo veislynu.
CRAZY DAISY, o kaip įdomu. Reiks būtinai pasistengti ištrūkti.
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 09 24, 13:27)
VIENAS KLAUSIMĖLIS
Prašome Jūsų rasti laiko atsakymui tik į vieną klausimėlį: Koks žodis labiausiai atitinka Jūsų pirmą mintį, išgirdus apie Vidurinės Azijos aviganius? Mums rezultatai labai įdomūs. O Jums?
http://gintarinesird...-apklausos.html
Ačiū
Prašome Jūsų rasti laiko atsakymui tik į vieną klausimėlį: Koks žodis labiausiai atitinka Jūsų pirmą mintį, išgirdus apie Vidurinės Azijos aviganius? Mums rezultatai labai įdomūs. O Jums?
http://gintarinesird...-apklausos.html
Ačiū
O mano atsakymas tiks ? Koks žodis atitiko mano mintis pirmą kart realiai ir tikroviškai iš arti pamačius azijatą,tai buvo,jezau koks arklys nesusitvarkysiu
Papildyta:
QUOTE(lialiPop @ 2014 10 01, 18:51)
praeitos vados šuniukai.Jiems Spalio 21d.bus metai.Buvo kergta IRBIS x MATAL Azijos Magija.
Shelma iš AStumbryno:
SAKAR - gimė pats mažiausias ir dar visas žalias.Feisbuke merginos zelionke jį praminė..O užaugo pats aukščiauisias iš visos vados -ūgis 78,77cm.Kol kas jam ir visiems tos vados šuniukams trūksta masės ir galutinio susiformavimo.Azijatai patinai pilnai subresta iki 3metų ,kalės- iki2,5.
SHABATA(gyvena Suomijoje)
www.alabailt.jimdo.com
facebok - kennel is Stumbryno
Nu labai labai graži vada
Jeeergau, Rakša, kur buvai? Aš jau sustresavau, kad gal kas atsitiko.
Ačiū,Rakša !
Papildyta:
Teisybę parašiai! Nuo Alašyro gimsta puikūs šuniukai. Smolskaja dublį darė vien dėl to,kad gimė super vada.Šiaip retai kas kartoja su tais pačiais šunimis,nes tai yra rizika,kad negausi to ką gavai pirmą kartą.
O Lenkijoje aš tik du veislynus vertus dėmesio žinau..Bet pas lenkus pirkti - tai tas pats kaip į snukį gauti..Apsuks,apgaus ir šlamštą įkiš - čia visose srityse,net tik su šunimis..Liksi plikas basas ir išdurtas..
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 10 01, 20:15)
Jums spręsti, aišku, bet jeigu jau norisi įdomesnių kraujų, geresnio šuniuko nei Lietuvoje šiuo metu planuojamos vados ir sienos neriboja, tikrai ne Lenkijoje reikia dairytis Nes Lietuvoje dabar padaryti kergimai daug įdomesni, nei Lenkijoje. Ot dabar bus man
Teisybę parašiai! Nuo Alašyro gimsta puikūs šuniukai. Smolskaja dublį darė vien dėl to,kad gimė super vada.Šiaip retai kas kartoja su tais pačiais šunimis,nes tai yra rizika,kad negausi to ką gavai pirmą kartą.
O Lenkijoje aš tik du veislynus vertus dėmesio žinau..Bet pas lenkus pirkti - tai tas pats kaip į snukį gauti..Apsuks,apgaus ir šlamštą įkiš - čia visose srityse,net tik su šunimis..Liksi plikas basas ir išdurtas..
QUOTE(Crazy Daisy @ 2014 10 02, 09:19)
Jeeergau, Rakša, kur buvai? Aš jau sustresavau, kad gal kas atsitiko.
oką,labai matėsi kad manęs nėra
atostogose vakar vakare grįžau nauja galva
Papildyta:
QUOTE(lialiPop @ 2014 10 02, 09:30)
aš dėl kitos veislės susirašinėjau su lenkais,betai man gal lengviau kai jų kalbą žinau,tai man JAU nepatiko,kiek esu bendravus su rusais,ant tiek su anais yra lengva (aišku visokių yra) bet visumoj man sekėsi,tai lenkai jo,kažkaip viskas suktai,kainos užlaužtos nesveikai,kiekvienas pirstelėjimas zlotus kainuoja...net už petą siūlo tiek, kiek pas mus normalus be trūkumų šuniukas kainuoja gal jie čia taip tik su užsieniečiais,tobiš lietuviais bendraja
Bet pas lenkus pirkti - tai tas pats kaip į snukį gauti..Apsuks,apgaus ir šlamštą įkiš - čia visose srityse,net tik su šunimis..Liksi plikas basas ir išdurtas..
Aš su kita veisle, bet šiaip jo, reikia labai žiūrėt, domėtis ir daug susižinot iki darant sprendimą. Arba rasti tą žinantį žmogų, kuris pakonsultuos perkantįjį. Bet vėlgi... Srovių povandeninių įvairių yra ir gali labai nežinot, kuris sąžiningas.
Aš asmeniškai gavau gerą šunį. Gal dėl to, kad pirmoji rinkausi. Gal kad "priskretau" prie veisėjo siūlydama avansą, kai jis tik kergimą suplanavo. O gal tiesiog pasisekė. Nors paskui dar visokių "pasiūlymų" buvo, kurie nelabai sąžiningi man pasirodė. Ar tai dėl lenkų kaltės, ar tiesiog toks žmogus pasitaikė, nežinau
Man atrodo, kad tas žmogiškasis faktorius išlieka visur. Nebūkim jau tokie nacionalistai
Bet kalbant būtent apie azijatus į Lenkiją dairytis nelabai vertėtų. Tikrai jau pas mus daug įdomiau. O jeigu turite noro ir galimybių rizikuoti - žiūrėkite į plačiąją Rusiją
Mano internacionalas
Dvi lietuvaitės:
Baltarusė:
Rusiukas su latve po pilvu
Rusaitė - sibiriačka:
Fuh, susiskaičiavau
Bet kalbant būtent apie azijatus į Lenkiją dairytis nelabai vertėtų. Tikrai jau pas mus daug įdomiau. O jeigu turite noro ir galimybių rizikuoti - žiūrėkite į plačiąją Rusiją
Mano internacionalas
Dvi lietuvaitės:
Baltarusė:
Rusiukas su latve po pilvu
Rusaitė - sibiriačka:
Fuh, susiskaičiavau
Žinai, šiai minutei rusaitė sibirietė man labiausiai akį traukia - nu tokia snieguolytė
Bet pas lenkus pirkti - tai tas pats kaip į snukį gauti..Apsuks,apgaus ir šlamštą įkiš - čia visose srityse,net tik su šunimis..Liksi plikas basas ir išdurtas..
Man turbūt irgi pasisekė, nes perkant šuniuką viskas buvo geranoriškai, aiškiai ir tvirtai. Net atvežė pora šimtų kilų mums iki Bialystoko. Ir kales kelis kartus pas lenkus kergiau- niekur neišdūrė. Tik bendravime jie tokie įdomesni, lyg labiau pasikėlę, lyg mus žemesne rase laikytų...Panai, mat...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 02, 11:37)
Tik bendravime jie tokie įdomesni, lyg labiau pasikėlę, lyg mus žemesne rase laikytų...Panai, mat...
Va va, gal šitas labiau geras palyginimas.
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 02, 11:02)
Žinai, šiai minutei rusaitė sibirietė man labiausiai akį traukia - nu tokia snieguolytė
Ne visai snieguolytė - turim rusvas dėmeles ant ausies ir pukalio Sparta bjauri merga yra. Gučiuko, vargšiuko nemėgsta. Pjauna iš papilvės ir gana (nes tik ten tepasiekia) O tas ir nusileidžia. Beje, daug azijatų patinų yra tikri džentelmenai - tik nunarina galvas ir suka petį kalės dantims. Iki tam tikro laipsnio, aišku.
Gaja labai stebina savo charakteriu - net mamai nenusileidžia. Rami, kol nieks nekliudo jos interesų. O tada virsta furija. Pas mus toks natūralus mini-testas suaugimui - palaidi kaimynų šunys, kurie lenda į kiemą Yra tokia agresyvi balta kalė, nestambaus azijato dydžio. Bali ją nepilnų metų būdama pasidėjo į vietą, o Gaja, va, šią savaitę - velėja kažką kieme. Čiut atėmėm grobį. Lindo vėl į kiemą ta kalė, tipo dideli uždaryti, tik mažiukai kieme, o mažiukė ir pasitiko