QUOTE(Tapyras @ 2014 03 19, 10:55)
Na, kad vienos lyties mokyklose isbandomi homoseksualus santykiai nes nera iprasto kontakto su priesinga lytim -- tai yra viesa paslaptis. Panasiai kaip kalejimuose.
Tiesiog nuvoget mano mintis! Norejau parasyti lygiai ta pati. Stai kas man labai nepatiko Airijoj, butent sis momentas. Niekaip negalejau susitaikyti su sia nesamone ir mes isvykom. Pamenu, net parduotuvej kazka matavausi, jorejau vyra pasikviest parodyt, tai neleido
Esu labiau nei tikra, kad tai padare labai didele itaka.
Taciau tai jau ivyko. Tai jus gal geriau pagalvokit ko labiausiai bijot? Gal, kad anuku neturesit? Ar zmoniu nepritariancio poziurio?
Mano drauges ilgai slepe nuo tevu, taciau vistiek kazkada tai isaiskejo. Viena is ju visai mego myletis su vyrais, kai budavo vienisa, net vaikeli nuostabu turi - netyciukas, ir labai laiminga. Taciau jausmus jaucia tik moterims. Dabar sutiko zmogu ir keliasi is Lietuvos su dziaugsmu, nes jos vaikas nepators jokiu patyciu del kitokios orentacijos. Kita drauge visai nieko nejaucia vyrams, negali net buti su jais ir tvirtai visada zinojo, kad patinka tik moterys. Ir as pati esu iskliuvus kai buvo mazdau 20ties i si reikala. O papuoliau, nes suznojau, kad taip buna ir uzveze mane. Uzimaniau pabandyt. Net draugavau su mergina ir ne viena karta, taciau kaskart praejus tam tikram laikui apimdavo didele tustuma ir grizdavau prie vyru.
As jums stai ka pasakysiu, jus nurimkite, myleti yra gera! Jus nustokite viduje buti tokia rimta ir nustokit sprausti sia situacija i savo supratimo remus. Paziurekit kokiu filmuku sia tema, pabandykit pajausti viska
. Zmonems patinka zmones, kai jie myli, mato zmogaus vidu, siela. Juk jus ir pati mylit taip pat - zmogaus siela, o kunas tik rubas. Likimas turi savu tikslu ir suredo viska taip kaip reikia. Man labiau butu liudna, jei mano vaikas butu vienisas ir nelaimingas.
Kiekvienam zmogui, ne tik jums vis duodami ivairus nelabai malonus uzdaviniai, kuriuos privalom isspresti, isgyventi tam, kad kazkas mumyse pasikeistu vardan musu paciu. Bukit salia jos, stebekit ja, stebekit save ir pasikliaukit tuo kas jums sventa. Viskas bus gerai