mamaairijoj, 10 Kov 2014 - 19:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamaairijoj, 10 Kov 2014 - 19:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Sveikos mamos ir tetes
Rasau is nevilties ir nezinojimo nuo ko pradeti. Mano paaugle dukra pries 2 dienas pareiske kad ja traukia mergaites, o berniukai jos visiskai nedomina. Jai 16 metu. Nieko panasaus net neitariau. Bet faktas toks. Ji simpatiska, siek tiek apkunesne, bet neperstora, ji niekad neturejo pasisekimo tarp berniuku. Gal tai ir nuleme. Airijoj jau 8 metai, visada mokesi tik mergaiciu m-kloje, nes misrios cia labai retos. Bet jos drauges pilnai normalios ir nehomoseksualios. Tad is kur visa tai? Seima musu normali, mato gera pavyzdi is manes su vyru, dirbam gerus darbus, berods auklejom gerai, ji nuostabus vaikas, neturejau jokiu problemu. Bet si zinia pritrenke mane, verkiu istisai ir nezinau ko griebtis. Panasu kad man, o ne jai reikalinga psihologo pagalba. Vyras priima tai lengviau, sako kad isaugs, bet juk jai jau 16 o ne 10. O eiti pas psihologa nenoriu, zinau kad nores mane su ta mintim sutaikyti, o as taikytis nenoriu. Nenoriu to pripazinti. Mane kamuoja klausimas, gal ji dar pasikeis, gal ji klysta?Kaip tai zinoti ir kaip tai paveikti? Ar yra tarp jusu kas nors buve tokioje situacijoje ir kaip susitaikete su tuo. As zinoma dukrai neparodziau nusivylimo, sakiau kad palaikysiu, bet sirdyje kazkoks chaosas.Bijau ja isgasdinti. Kiek paskaitau straipsniu internete, visi siulo taikytis su ta mintim. Gelbekit ! Is anksto dekoju.
mamaairijoj, 12 Kov 2014 - 21:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamaairijoj, 12 Kov 2014 - 21:06, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Tikejausi kad bus kur kas blogesniu komentaru, kad smerksit, juoksites ar panasiai.
mamaairijoj, 14 Kov 2014 - 01:58, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mamaairijoj, 14 Kov 2014 - 01:58, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Bet tiek prisiskaiciau, kad tipo tokie dalykai nelabai keiciasi...
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ