Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

Oi ružava, prajuokinai su tais kaimynais lotuliukas.gif . Čia kaip mano sūnėnas baltaplaukis, o brolienė juodais plaukais (naturali spalva). tai kontrastas nerealus biggrin.gif
Atsakyti
Kur balandinukai ir balandinukės dingo g.gif g.gif
Atsakyti
aš tai čia smile.gif
Atsakyti
Yra dar uzhsukanciu blush2.gif
Atsakyti
O nors kelios dušelės atsiliepė
Atsakyti
sveikos, aš irgi vis pasižiūriu, niekas nerašo smile.gif)
geri orai, ne prie kompų sėdi mamkos, o su vaikais lauke smile.gif
Beje, kaip kovojat su uodais? Vaivai du prieš porą dienų įgėlė, tai ranka sutinusi - dviguba, tepu su kažkokiu raminančiu tepaliuku, bet ne kažką padeda :/

Atsakyti
Sveiki gyvi, pasirodom mes smile.gif
user posted image

Augustas tai bijo uodu, pamato ir rekdamas tada sprunka i kambari smile.gif)) Pas senelius dabar isvaziaves, tai nzn kaip jie ten kovoja su jais, bet vaikas nesukramtytas, miestely matyt ju nera kiek kur nuosaliau..
Maniskis su seneliais siandien isvaziavo i Latvija, nykstuku ir raganu aplankyt i koki tai parka, tai jau pasakos telefonu ko prisiziurejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 06 07, 13:46)

Maniskis su seneliais siandien isvaziavo i Latvija, nykstuku ir raganu aplankyt i koki tai parka, tai jau pasakos telefonu ko prisiziurejo  biggrin.gif

gražučiai judu 4u.gif man išvis vaikai su akinukais- nu taip gražu wub.gif blush2.gif

girdėjau ir aš apie tą parką, bet kol kas dar palauksim, ten, sakė, ėjimo visai dienai, važiavo vieni pažįstami su 5 metukų vaikais, tai žiauriai pavargo, bet pripažino, kad tikrai parkas įspūdingas ir tikrai padarytas vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2014 06 07, 14:00)
sveikos, aš irgi vis pasižiūriu, niekas nerašo smile.gif)
geri orai, ne prie kompų sėdi mamkos, o su vaikais lauke smile.gif
Beje, kaip kovojat su uodais? Vaivai du prieš porą dienų įgėlė, tai ranka sutinusi  - dviguba, tepu su kažkokiu raminančiu tepaliuku, bet ne kažką padeda :/

Aha tikrai kad visą dieną prasimalam lauke, tik jau vakare tai kojas vos pavelku kol visus tris sužiūriu, o darbų dar melejooooonas.
Uodai pas mus jau dingo, kieme galime ir vakarais pasedėti.
Bet oho kokia jai stipri reakcija. Maniškė kai pmato uodą tai sako aš jam sparnus nurausiu (iš kur tas toooksžiaurumas blink.gif biggrin.gif )

Padangėle koks fainuolis jau ir didelis taviškis wub.gif

Ruzaa, mes esame buve Tervetėje, ten tam , miške nykštukų. Mums tai netoli gal apie 100km. Tai tikrai fainai tiek, vaikasm tiek suaugusiems. Savaitgaliais tai ten būna kad eidamas mišku ir raganą "tikrą" sutinki, ir nykštukus biggrin.gif . Ten yra ką veikti gerą pusdienį. tad neprošal ir pikniką pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 06 07, 18:10)

Uodai pas mus jau dingo, kieme galime ir vakarais pasedėti.

kur jūs juos nukišot? blink.gif pas mus pilnu tempu uodės stengiasi pabučiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 06 07, 14:00)
gražučiai judu  4u.gif  man išvis vaikai su akinukais- nu taip gražu  wub.gif  blush2.gif

girdėjau ir aš apie tą parką, bet kol kas dar palauksim, ten, sakė, ėjimo visai dienai, važiavo vieni pažįstami su 5 metukų vaikais, tai žiauriai pavargo, bet pripažino, kad tikrai parkas įspūdingas ir tikrai padarytas vaikams  smile.gif

Aciu uz komplimentus 4u.gif
mes tai dziaugiames kad akinukai jam dabar gyvenimo dalis, jei ju neuzdedi tai skandala uzkelia "kur jo akes", galvojau bus sunkiau prikalbet kad nesiotu.... bet mato seneli su akiniais, ir mociute uzsideda tai jaucias "didelis". Tik liudna kad jam akinukai prognozuojami visam gyvenimui, labai skirtingos akytes ir per didele toliaregyste kad "isaugtu", tai dabar eis jis su mociute pas akiu gydytoja neuzilgo, gal keis stikliukus i stipresnius..
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 06 07, 22:53)
kur jūs juos nukišot?  blink.gif  pas mus pilnu tempu uodės stengiasi pabučiuoti biggrin.gif

Matyt, Justinos išsigando gąsdinimų susidorot biggrin.gif
Atsakyti