Oj kokiu tik gudrybiu mes neprigalvojam, ir su piestuku pradzioj ant nedazyto kiausinio pasipiesiam ir su skriestuvu lygius ratukus pasibraukom, visokiu knygeliu su rastais yra pas mama, tai tik reikia kasmet velyku sulaukt :-)
Padangele, tikrai gražūs margučiai, kiek darbelio įdėta, man tokius gaila daužyt būna mes šiemet paprastai labai dėl laiko stokos papeizojom su flomasteriais
Serga vaikas mano antra savaitė - iš pradžių skrandis, po to bronchitas, jau lyg ir geriau, bet pakosti neblogai dar, tai namie tupim, jau pabodo :/
na jo, tikrai kad prie coliukiu... as saviskio jau stengiuosi be ekstrinio reikalo nekilnot, jau naujam leliuj pilvely 20 savaiciu, laukiam brolio ech, ko gero ir neteks man mergytes augint....
na jo, tikrai kad prie coliukiu... as saviskio jau stengiuosi be ekstrinio reikalo nekilnot, jau naujam leliuj pilvely 20 savaiciu, laukiam brolio ech, ko gero ir neteks man mergytes augint....
A man tuos dvylika kg. jau yra ką paklet-saugau aš sao nugarą, tad nekeliu ir gi be reikalo. Jums jau pusiaukelis Niekada nesakyk niekada Vat mums trečias pagal uyžsakymą-berniukas
Audradv, mes dabar nėjom, sakė ateiti birželio mėn, bet pagal mano pamatavimus mes nedaug nuo jūsų tesiskiriam, bet vis tik pirmaujam Evita 12,2kg ir 93cm
Audradv, mes dabar nėjom, sakė ateiti birželio mėn, bet pagal mano pamatavimus mes nedaug nuo jūsų tesiskiriam, bet vis tik pirmaujam Evita 12,2kg ir 93cm
aha, yra, bet žinai, kas įdomiausia, kad tu, lyg ir pati nedidelė, tai nieko keista, jei vaikas toks mažulytis o va mes su vyru abu nemenki, o vaikas kaip iš kaimynųn atimtas kad būtų