Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(Padangele @ 2014 04 27, 11:16)
visa musu seimyna tik vasku ir moka margint, dirbom issijuose  biggrin.gif

Bet tai kaip taip įmanoma gražiai, esu bandžiusi tai nieks nesigavo kažkokios kreivonės tiktai..
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 04 27, 22:07)
Bet tai kaip taip įmanoma gražiai, esu bandžiusi tai nieks nesigavo kažkokios kreivonės tiktai..

Oj kokiu tik gudrybiu mes neprigalvojam, ir su piestuku pradzioj ant nedazyto kiausinio pasipiesiam ir su skriestuvu lygius ratukus pasibraukom, visokiu knygeliu su rastais yra pas mama, tai tik reikia kasmet velyku sulaukt :-)
Atsakyti
gražus berniukas (jaučiu silpnybę akiniuotiems biggrin.gif ) prie gražių kiaušinių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzava: 28 balandžio 2014 - 18:10
Padangele, tikrai gražūs margučiai, kiek darbelio įdėta, man tokius gaila daužyt būna smile.gif
mes šiemet paprastai labai dėl laiko stokos papeizojom su flomasteriais biggrin.gif

Serga vaikas mano antra savaitė - iš pradžių skrandis, po to bronchitas, jau lyg ir geriau, bet pakosti neblogai dar, tai namie tupim, jau pabodo :/

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2014 04 28, 18:44)

romantikė skaisčiaveidė wub.gif kasos kokios storos atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Oho kokios balandiniukių kasos, tik maniškėjei imdama turėjo kasas ale dabar nieko gero g.gif
Atsakyti
Na štai šaindioen sulakstėm į polikliniką pasisverėm pasimatavom, neapleidžiam coliukių gretas-sveria 12kg. ūgis-89сm.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 04 30, 08:45)
Na štai šaindioen sulakstėm į polikliniką pasisverėm pasimatavom, neapleidžiam coliukių gretas-sveria 12kg. ūgis-89сm.

na jo, tikrai kad prie coliukiu... as saviskio jau stengiuosi be ekstrinio reikalo nekilnot, jau naujam leliuj pilvely 20 savaiciu, laukiam brolio ax.gif ech, ko gero ir neteks man mergytes augint....
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 04 30, 19:24)
na jo, tikrai kad prie coliukiu... as saviskio jau stengiuosi be ekstrinio reikalo nekilnot, jau naujam leliuj pilvely 20 savaiciu, laukiam brolio  ax.gif  ech, ko gero ir neteks man mergytes augint....

A man tuos dvylika kg. jau yra ką paklet-saugau aš sao nugarą, tad nekeliu ir gi be reikalo. biggrin.gif Jums jau pusiaukelis wub.gif Niekada nesakyk niekada biggrin.gif Vat mums trečias pagal uyžsakymą-berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Audradv, mes dabar nėjom, sakė ateiti birželio mėn, bet pagal mano pamatavimus mes nedaug nuo jūsų tesiskiriam, bet vis tik pirmaujam biggrin.gif Evita 12,2kg ir 93cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 05 01, 16:49)
Audradv, mes dabar nėjom, sakė ateiti birželio mėn, bet pagal mano pamatavimus mes nedaug nuo jūsų tesiskiriam, bet vis tik pirmaujam biggrin.gif Evita 12,2kg ir 93cm  bigsmile.gif

Aha tikrai kad nedaug , pasirodo, yra ir dar coliukių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 05 01, 16:03)
Aha tikrai kad nedaug , pasirodo, yra ir dar coliukių biggrin.gif

aha, yra, bet žinai, kas įdomiausia, kad tu, lyg ir pati nedidelė, tai nieko keista, jei vaikas toks mažulytis biggrin.gif o va mes su vyru abu nemenki, o vaikas kaip iš kaimynųn atimtas kad būtų biggrin.gif
Atsakyti