Kokia Justina graži tinka jai tokia šukuosena, jinai tokių mergaitiškų bruožų, kad nė norėdamas nesupainiotum
Mielosios, su šia šilta, gražia pavasario švente jus
audradv, kaip nuotraukėlę kėlei?
Su Šv. Velykom, atgimimo švente Linkiu daug daug sveikatos, stiprybės, kantrybės Nuostabios dienos visiems, puikios nuotaikos, bundančios gamtos, besimėgaujant šalia esančiais, branginkim kiekvieną akimirką kartu...
akimirka iš sakurų sodo
Justina labai graži mergytė, ir be kasų grožis
akimirka iš sakurų sodo
QUOTE(ruzava @ 2014 04 19, 14:43)
kas liečia technologijas, tai Evitai jos labai ribojamos, prie kompiuterio leidžiama kelis filmukus pažiūrėt, bet niekur nesiliečia jinai, skambinėt su telefonais irgi neleidžiam. moka su tėčio telefonu susirast sau piešimo programėlę ir viskas. pas mane telefonas tebėra su klaviatūra, tai jinai nemoka jo atrakint, o aš ir neskubu to rodyt. spės fotoaparatas ją labai domintų, bet tas daiktas jai neduodamas, va, kokia aš bjauri
Emilija irgi nemoka su kompu,pele elgtis,nes neprileidziu irgi prie jo.Telefona tai moka ir atsirakint ir Youtube pasileist ir dar net filmukus susirast,tetis primokino ,tv isijungt nemoka ir daugiau turbut ir nieko nemoka,nes fotiko irgi neduodam,per daug geras jai jis ,kad sudauzytu netycia,pas mociute kai buvom muiline paemus tai smagiai pyskino viska is eiles
Ruzava,kelk nuotrauka per part.lt,ten labai paprasta,pabandyk
QUOTE(ruzava @ 2014 04 19, 15:43)
Sveikos
*ankčiau mokėjau nuotraukas čia įkelti per radikal.ru, ir jus pati mokiau,
**Evita visą žiemą ir pasavarį nesirgo, o va kai atėjo gražios dienos ir šventės- oplia temperatūra, tiršta sloga ir nuo tos slogos pūliuojančios akys
***kas liečia technologijas, tai Evitai jos labai ribojamos,
*ankčiau mokėjau nuotraukas čia įkelti per radikal.ru, ir jus pati mokiau,
**Evita visą žiemą ir pasavarį nesirgo, o va kai atėjo gražios dienos ir šventės- oplia temperatūra, tiršta sloga ir nuo tos slogos pūliuojančios akys
***kas liečia technologijas, tai Evitai jos labai ribojamos,
Labas rytas visoms. Tikiuos Velykas smagiai atsventet, o vaikuciai prisizaide ridendami kiausinius:)
*Aha, pamenu, tu mane mokinai, net su paveiksliukais viska aiskiai rodei. bet paskui nebeisejo ir man.
**Buna kad ir man neleidzia nosytes plauti, bet as susisneku kazkaip, sakau reikia ir viskas, juk nenori, kad sesute nuo taves uzsikrestu ir susirgtu:) Tik as jam akytes turiu uzdengt purksdama, nes jis buna staigiai pasuka nosi ir ta srove ant veiduko patenka, tai tada jam laaaaabai nepatinka, panika is karto.
*** Pas mus sena technika:) ne taip gaila, bet jis niekada neplese klavisu, graziai spaudydavo,raideles rinkdavo. Jis toks susidomejes viska daro. O del telefono, tai jam leidziama paskambinti tik tetukui ir kumai, bet aisku, as visada salia, kad ko neprisidirbtu:)
DaG, oho kaip grazu, cia ji taip gelytes nupiese ir kiausini ismargino? Saunuole.
QUOTE(audradv @ 2014 04 19, 23:52)
Oho mes su nosiukėliu kad pasistengėm, judinam temą į priekį
Seniai besirodėm tai įkeliu savo tirmetę, nukiprtom lkasom
Seniai besirodėm tai įkeliu savo tirmetę, nukiprtom lkasom
Taip ir toliau:)
Grazute tavo mergyte, ir trumpuciai plaukai tinka:)
QUOTE(ruzava @ 2014 04 20, 16:08)
Kokia Justina graži tinka jai tokia šukuosena, jinai tokių mergaitiškų bruožų, kad nė norėdamas nesupainiotum
Ačiū už komplimentus avinukei aha kažkaip ir aš pripratau prie trumpų jos plaukų, tik vat problema kai reik eit į darželį užsireikalauja kasytes surišti ale nėr ko surišt
Aš tai keliu foto per publik fotki. ten albuma susikūriau, bet gal kaip merginos sakė paprastesnis variantas yra.
Bet tai tavo mergina jau kokia didutė o kasos tai nerealaus grožio simpatukė
QUOTE(Angele @ 2014 04 20, 17:42)
Su Šv. Velykom, atgimimo švente Linkiu daug daug sveikatos, stiprybės, kantrybės Nuostabios dienos visiems, puikios nuotaikos, bundančios gamtos, besimėgaujant šalia esančiais, branginkim kiekvieną akimirką kartu...
[
[
QUOTE(nosiukelis @ 2014 04 21, 10:11)
Labas rytas visoms. Tikiuos Velykas smagiai atsventet, o vaikuciai prisizaide ridendami kiausinius:)
Ačiū aš jau irgi pripratau prie trumpų jos plaukų
Visas galinčias kviečiu prisijungti labai labai reikia finansinio palaikymo, nes merginos gydymui naujų chemoterapinių vaistų nekompensuoja ligonių kasos, bent kol kas vyksta derybos, bet gydymas jau pradėtas. Gal dar atsiras galinčios prisidėti ar bent dalintis informacija
http://www.15min.lt/...41-420485?cf=vl
QUOTE(Angele @ 2014 04 23, 15:18)
Visas galinčias kviečiu prisijungti labai labai reikia finansinio palaikymo, nes merginos gydymui naujų chemoterapinių vaistų nekompensuoja ligonių kasos, bent kol kas vyksta derybos, bet gydymas jau pradėtas. Gal dar atsiras galinčios prisidėti ar bent dalintis informacija
Jetus kokia liūdna tema
Augustas sveikina su ateinanciomis vaikuciu velykelemis
Augustas koks jau didelis vyrukas. Kokie gražūs margučiai , kas taip pamargino?
QUOTE(audradv @ 2014 04 26, 17:09)
Augustas koks jau didelis vyrukas. Kokie gražūs margučiai , kas taip pamargino?
visa musu seimyna tik vasku ir moka margint, dirbom issijuose
Sveikos,
sveikinam visas balindinukes ir visus balandinukus su praejusiais ir ateinanciais gimtadieniais!
Kaip temoje tylu, net nesitikejau tokios ramybes
sveikinam visas balindinukes ir visus balandinukus su praejusiais ir ateinanciais gimtadieniais!
Kaip temoje tylu, net nesitikejau tokios ramybes