QUOTE(audradv @ 2014 03 27, 23:21)
Šiandien buvau išlėkusi valandikei pas bendradarbes kavageriui. Tai mano brangiausiasis išbandymo neatlaikė-nesusitvarkė su trim vaikais .
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas
Va jei, is ties gaila kasyciu. Taviskis su 3 nesusitvarko, maniskis su 2 nesusitvarko per ta laika, kol as i dusa nueinu. Jam is karto panika.
QUOTE(*Indrulka* @ 2014 04 15, 16:39)
Baisu ligos. Sveikit. Pas mus cia toks dalykas kaip calpolas ir nurofenas yra. Su juo ir musam temperatura visada.
O pas mus vakar kaimyne savo vaika atvede, atseit kad su maniskiu pazaistu pusvalandukui. Aha, gerai butu kad pusvalandukui, beveik 2 valandom. Ir neatejo pati pasiimt, o vyra atsiunte. Ir svarbiausia, tas vaikas sergantis, is kart nepastebejau, tik kai uzdare duris, girdziu koseja lojanciai, ciaudi, snargliuojas. Uz 10 minuciu neiskentus vedziau atgal, atseit sukurus pasaka, kad jis namo nori, tik kad duris uzrakintos ir kaiminkos ne kvapo... vuo tiap.
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2014 04 14, 23:02)
Nius didesnės bausmės turbūt nėr, kaip maisto gaminimas . Tik žinau kad bus cezario salotos na aš jų negaliu atsivalgyti
Aš šiandien namus šaip ne taip susitvarkia , tik įtariu kad neilgam. Nius bet kaip gera, kai tvarka namuose, ne tas žodis
Aš šiandien namus šaip ne taip susitvarkia , tik įtariu kad neilgam. Nius bet kaip gera, kai tvarka namuose, ne tas žodis
O as langus pirmam aukste nusivaliau:)
Mergytes, gal kas turite ar zinote kas parduoda automobiline kedute 3 metu vaikuciui. Dariukas sveria dabar 14 kg. Pries du metus skolinausi is Enitos, bet dabar jos cia nebematau. Mes gryztam geguzes pabaigoj 6 savaitems. Buciau labai dekinga:)