Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(audradv @ 2014 03 27, 23:21)
Šiandien buvau išlėkusi valandikei pas bendradarbes kavageriui. Tai mano brangiausiasis išbandymo neatlaikė-nesusitvarkė su trim vaikais schmoll.gif .
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti doh.gif  doh.gif . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas doh.gif

Va jei, is ties gaila kasyciu. Taviskis su 3 nesusitvarko, maniskis su 2 nesusitvarko per ta laika, kol as i dusa nueinu. Jam is karto panika.
QUOTE(*Indrulka* @ 2014 04 15, 16:39)
temperatūra, kosti šiek tiek. O dbr pažiūrėjau kad visa gerklė raudona su pūliais doh.gif
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  4u.gif

Baisu ligos. Sveikit. Pas mus cia toks dalykas kaip calpolas ir nurofenas yra. Su juo ir musam temperatura visada.
O pas mus vakar kaimyne savo vaika atvede, atseit kad su maniskiu pazaistu pusvalandukui. Aha, gerai butu kad pusvalandukui, beveik 2 valandom. Ir neatejo pati pasiimt, o vyra atsiunte. Ir svarbiausia, tas vaikas sergantis, is kart nepastebejau, tik kai uzdare duris, girdziu koseja lojanciai, ciaudi, snargliuojas. Uz 10 minuciu neiskentus vedziau atgal, atseit sukurus pasaka, kad jis namo nori, tik kad duris uzrakintos ir kaiminkos ne kvapo... vuo tiap.
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2014 04 14, 23:02)
Nius didesnės bausmės turbūt nėr, kaip maisto gaminimas doh.gif .  Tik žinau kad bus cezario salotos na aš jų negaliu atsivalgyti biggrin.gif
Aš šiandien namus šaip ne taip susitvarkia , tik įtariu kad neilgam. Nius bet kaip gera, kai tvarka namuose, ne tas žodis

O as langus pirmam aukste nusivaliau:)

Mergytes, gal kas turite ar zinote kas parduoda automobiline kedute 3 metu vaikuciui. Dariukas sveria dabar 14 kg. Pries du metus skolinausi is Enitos, bet dabar jos cia nebematau. Mes gryztam geguzes pabaigoj 6 savaitems. Buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 04 15, 17:57)
Va jei, is ties gaila kasyciu. Taviskis su 3 nesusitvarko, maniskis su 2 nesusitvarko per ta laika, kol as i dusa nueinu. Jam is karto panika.

Baisu ligos. Sveikit. Pas mus cia toks dalykas kaip calpolas ir nurofenas yra. Su juo ir musam temperatura visada.
O pas mus vakar kaimyne savo vaika atvede, atseit kad su maniskiu pazaistu pusvalandukui. Aha, gerai butu kad pusvalandukui, beveik 2 valandom. Ir neatejo pati pasiimt, o vyra atsiunte. Ir svarbiausia, tas vaikas sergantis, is kart nepastebejau, tik kai uzdare duris, girdziu koseja lojanciai, ciaudi, snargliuojas. Uz 10 minuciu neiskentus vedziau atgal, atseit sukurus pasaka, kad jis namo nori, tik kad duris uzrakintos ir kaiminkos ne kvapo... vuo tiap.
Papildyta:

O as langus pirmam aukste nusivaliau:)

Mergytes, gal kas turite ar zinote kas parduoda automobiline kedute 3 metu vaikuciui. Dariukas sveria dabar 14 kg. Pries du metus skolinausi is Enitos, bet dabar jos cia nebematau. Mes gryztam geguzes pabaigoj 6 savaitems. Buciau labai dekinga:)

Daug kas sako , kad gerai , visai tinka ir be kasų, biggrin.gif o ir aš jau pripratau. Nius bet ir kaimynė "pagerinta"
Man langų valymas visai nieko dardarbas lyginant su valgio ruošimu

Papildyta:
Nosiukėli, ai mums jau su dviem vaikais nėr ką veikti, poilsiaujam ir nuobodžiaujam
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 04 15, 21:20)
*Man langų valymas visai nieko dardarbas lyginant su valgio ruošimu

Papildyta:
**Nosiukėli, ai mums jau su dviem vaikais nėr ką veikti, poilsiaujam ir nuobodžiaujam

* Zinokis ir man...bais nemegstu valgyti daryti:)
**Matai kokie jus jau gudrus:) Mums dar taip neiseina. Nors as dabar as visiskai viena visas 24 valandas, tik savaitgaliais vaikai teti mato, na ir kartais vakarais kokiam pusvalandukui ir miegot eina. As pati juos abu ir numaudau, ir maitinu ir guldau, ir namus apkuopiu. O su rubais tai toks jausmas, kad kasdien skalbiu, dziaustau, lankstau ir i stalcius delioju. Liudna kad Dariukui vis maziau laiko skiriu. Vakarais save baru, kad va to nepadariau su juo, ano... kad be reikalo as ji bariau uz tas jo asareles...
Siandien vakare gulim lovoj, Vikutute maitinu, o jis pasieme mano ranka ir taip netiketai kiekviena pirstuka pabuciavo, paskui sau ant galvos padejo ir paprase kad paglostyciau, Taip sirdy suspaude... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 04 16, 00:12)
* Zinokis ir man...bais nemegstu valgyti daryti:)
**Matai kokie jus jau gudrus:) Mums dar taip neiseina. Nors as dabar as visiskai viena visas 24 valandas, tik savaitgaliais vaikai teti mato, na ir kartais vakarais kokiam pusvalandukui ir miegot eina. As pati juos abu ir numaudau, ir maitinu ir guldau, ir namus apkuopiu. O su rubais tai toks jausmas, kad kasdien skalbiu, dziaustau, lankstau ir i stalcius delioju. Liudna kad Dariukui vis maziau laiko skiriu. Vakarais save baru, kad va to nepadariau su juo, ano... kad be reikalo as ji bariau uz tas jo asareles...
Siandien vakare gulim lovoj, Vikutute maitinu, o jis pasieme mano ranka ir taip netiketai kiekviena pirstuka pabuciavo, paskui sau ant galvos padejo ir paprase kad paglostyciau, Taip sirdy suspaude... sad.gif

Aha skalbiankė tai pas mus ir lygintuvas , toks jausmas kad neišjungiami doh.gif
Aš kartais ir gi pagalvoju kad Danielei per mažai laiko skiriu, nes dabar daugiausiai dėmesio reikalauja balandinukė-Justina. o jau plepsė , tai ne tas žodis,jau kas ateina, tai sako: Jums radijo turbūt nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 04 16, 18:57)
Jums radijo turbūt nereikia lotuliukas.gif

O kodel ji pagalvojo, kad jums radijo gali nereiketi:) Bizni koki prasukt susiruose su kaimynu vaikais:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 04 17, 00:21)
O kodel ji pagalvojo, kad jums radijo gali nereiketi:) Bizni koki prasukt susiruose su kaimynu vaikais:) thumbup.gif

Ai dabar tiek daug kalba ir tiek daug išmąsto. Žiūriu vieną rytą kad sako Danielės eilėraštį, kurį nugirdo kuomet Danielė mokėsi ir mokykloje vyksiančiai abėcėlės šventei.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 04 17, 03:06)
Ai dabar tiek daug kalba ir tiek daug išmąsto. Žiūriu vieną rytą kad sako Danielės eilėraštį, kurį nugirdo kuomet Danielė mokėsi ir mokykloje vyksiančiai abėcėlės šventei.

Va kokia saunuole, gera atminti turi. Darius ir daug sneka, ir visada turiu atsakyti, jei neatsakau, kartos tol, kol gaus atsakyma:) Ir tai ne tik klausimai, tarkim sako, "mama as viena ranka is stiklines atsigeriau"... smile.gifI bendravima pradejo ivesti angliskus zodelius, dainuoja sau po nosim angliskai, lietuviskai...
Isvis cia labai tylu pasidare, sakyciau visai visai tylu... Bijau, kad viena diena sis forumas mirs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosiukelis: 17 balandžio 2014 - 20:38
Sveikos,
na tai reikia pasistengti kad nemirtų 4u.gif
gaila neturiu dar Augusto gimtadienio foto, paspalvinčiau temą... taip atšventė vyras kad po gimtadienio naktį su 38 tempa atsibudo, dabar pas senelius reabilituojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 04 18, 17:00)
Sveikos,
na tai reikia pasistengti kad nemirtų  4u.gif
gaila neturiu dar Augusto gimtadienio foto, paspalvinčiau temą... taip atšventė vyras kad po gimtadienio naktį su 38 tempa atsibudo, dabar pas senelius reabilituojasi  doh.gif

Kad retai kas beuzsuka.
Na va, ledu per daug per gimtadieni buvo ar lakstymo lauke begaudant veja:)
Visada smagu nuotraukytes. As tai nepamenu kaip jas ikelti.Su technologijom as nedriauge:) O stai sunaitelis ir skaipa pasijungia, seneliams pasiskambina, laiskus su veidukais raidelemis visiems siuntineja,multikus isijungia, ekrana pasididina. Pasiemes mano telefona tetukui skambina, kumai. Su fotoaparatu neissiskiria nei vienai diena, vis jam reikia ka nupaveiksluoti:) Tie siolaikiniai vaikai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ankčiau mokėjau nuotraukas čia įkelti per radikal.ru, ir jus pati mokiau, bet dabar ten kažkas pasikeitė, nebemoku, o aiškintis kažkaip nebeturiu noro biggrin.gif

Evita visą žiemą ir pasavarį nesirgo, o va kai atėjo gražios dienos ir šventės- oplia doh.gif temperatūra, tiršta sloga ir nuo tos slogos pūliuojančios akys doh.gif nežinau, kaip pas jus būna su slogom, bet Evitai geriau pirštą nukirsk, nei kad kokį vandenį nosies praplovimui įlašinsi, siaubeli doh.gif nors ką aš čia apie piršto nupjovimą, va, anądien jinai suklupo ir su ranka į akmenį nusibrozdino delną. tas nubrozdinimas tai adatos skylutės dydžio (neperdedu, ten reikia gerai žiūrėt, kol surandi biggrin.gif ), bet Evita įsitikinus, kad jinai sužeista ir yra didelė ligonė. sloga ir pūliuojančios akys- nesvarbu, bet va"žaizda" ant rankos tai jai mirtina doh.gif lotuliukas.gif

kas liečia technologijas, tai Evitai jos labai ribojamos, prie kompiuterio leidžiama kelis filmukus pažiūrėt, bet niekur nesiliečia jinai, skambinėt su telefonais irgi neleidžiam. moka su tėčio telefonu susirast sau piešimo programėlę ir viskas. pas mane telefonas tebėra su klaviatūra, tai jinai nemoka jo atrakint, o aš ir neskubu to rodyt. spės smile.gif fotoaparatas ją labai domintų, bet tas daiktas jai neduodamas, va, kokia aš bjauri biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, retai beužsuku, labiau pasireikšiu po švenčių smile.gif)
Vaiva siunčia linkėjimus ir atviruką biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 04 18, 17:00)
Sveikos,
na tai reikia pasistengti kad nemirtų  4u.gif
gaila neturiu dar Augusto gimtadienio foto, paspalvinčiau temą... taip atšventė vyras kad po gimtadienio naktį su 38 tempa atsibudo, dabar pas senelius reabilituojasi  doh.gif

Oho mes su nosiukėliu kad pasistengėm, judinam temą į priekį lotuliukas.gif
Jetus vargšiukas baliončikas Augustui 4u.gif

QUOTE(nosiukelis @ 2014 04 19, 01:03)
Kad retai kas beuzsuka.
Na va, ledu per daug per gimtadieni buvo  ar lakstymo lauke begaudant veja:)
Visada smagu nuotraukytes. As tai nepamenu kaip jas ikelti.Su technologijom as nedriauge:) O stai sunaitelis ir skaipa pasijungia, seneliams pasiskambina, laiskus su veidukais raidelemis visiems siuntineja,multikus isijungia, ekrana pasididina. Pasiemes mano telefona tetukui skambina, kumai. Su fotoaparatu neissiskiria nei vienai diena, vis jam reikia ka nupaveiksluoti:) Tie siolaikiniai vaikai  doh.gif

Oho kaip įvaldęs technologijas. Nius maniške šioje srityje sugebėjo kompo klaviatūrą išrinkt , tai dabar kelių klavišų nebėr doh.gif ,
Papildyta:
Seniai besirodėm tai įkeliu savo tirmetę, nukiprtom lkasomuser posted image
Papildyta:
Dag kokia šaunuolė panelė -gražus velykinis kiškutis thumbup.gif
Atsakyti