Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(sourit @ 2014 03 26, 23:36)

daug kas ir nuo vaiko priklauso, nes mūsiškis tai tikras avinas, kuriam paprasčiausią vaistą sunku sugirdyt. o apie nosies tualetą iš vis patyliu... turim gerai užlaušt, kad nosį pravalyt... doh.gif

labuka
oi mano irgi tikras avinas,matytumėt kaip rytais rengiamės į darželį, net kaimynai sako, turbūt vaikas nenori eit ,bet mes kariaujam dėl rūbų, tas negražu, to nenoriu doh.gif batai matai tik žieminiai gražūs lotuliukas.gif ir šiaip kaip ko nors nori tai isterijos ir pykčiai nerealūs, bet manęs neveikia, o dėl vaistų tai aš net neklausiu vaiko, nenori vistiek sugirdau lotuliukas.gif bet aišku nervų reikia šaltų labai
užmigo mano mažas, nes su 38,7 atsikėlėm verysad.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
na, aš dar kažkaip su juo sutariu, kai pati irgi ugnies ženklo, bet vyro nervai dažnai neatlaiko biggrin.gif vat tie abu tai riejas ištisai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 03 27, 10:47)
labas rytas smile.gif
na, aš dar kažkaip su juo sutariu, kai pati irgi ugnies ženklo, bet vyro nervai dažnai neatlaiko biggrin.gif vat tie abu tai riejas ištisai doh.gif

o kaip sveikata? sveikinam su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif šiandien jau tik 37,2 pas vaiką, tai nespėju paskui lakstyti, namo stogas kilojasi, tai ... mamai tuoj kuku bus... doh.gif tease.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 03 27, 11:06)
Ačiū smile.gif šiandien jau tik 37,2 pas vaiką, tai nespėju paskui lakstyti, namo stogas kilojasi, tai ... mamai tuoj kuku bus... doh.gif  tease.gif

pažįstamas jausmas,mano vakar su 38,5 lakstė kaip užsuktas, akrobatu vakar buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvau išlėkusi valandikei pas bendradarbes kavageriui. Tai mano brangiausiasis išbandymo neatlaikė-nesusitvarkė su trim vaikais schmoll.gif .
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti doh.gif doh.gif . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas doh.gif
Atsakyti
labas rytas ,naktis bemiege buvo, niekaip temperatūros vakar nėjo numušti, tai teko dozę dvigubinti
jetau, tikiuosi praeis greit tas virusas
QUOTE(audradv @ 2014 03 27, 23:21)
Šiandien buvau išlėkusi valandikei pas bendradarbes kavageriui. Tai mano brangiausiasis išbandymo neatlaikė-nesusitvarkė su trim vaikais schmoll.gif .
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti doh.gif  doh.gif . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas doh.gif

ataugs, ką padarysi, mano irgi megėjai plaukus pasikirpt, vieną kartą jau bandė antakius pasitrumpinti, ko tik jie neprisigalvoja, svarbu nieko rimčiau
o tie vyrai viską leidžia, maniškiui kai palieku tai namo stogas kilnojasi, randu poto šlapius vaikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 03 27, 22:21)
Grįžusi Justiną radau taip sakant pasipuošusią artėjančiam gimtadieniui kad ne tas žodis, apsikirpo mergina visas kasas nusikirpo liko nugaroj tik plona uodegytė, tai dabar nebebus ko ir bepinti doh.gif  doh.gif . nu bet pasiutus tai ne tas žodis,tik nusisuk jau daro išdaigas doh.gif

eik tu sau doh.gif ir juokinga ir kasu gaila...
oi buciau supykus ir as. bet kam gali taip atsitikt. ilgai netrunka cik ir viskas
Atsakyti
Va jei, Emilytes gimtadienis balandzio 11, kaip as galvojau kad 14:( Sveikinam su tortadieniu tave mazute nors ir labai paveluotai***
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

artėja Velykoms... ką ruošite skanaus Velykų stalui? smile.gif
Atsakyti
Su praėjusiais ir ateinančiais gimtadieniais balandinukus smile.gif

Ružava, kepsiu antį ir su vaikais nusimarginsim kiaušinių, važiuosiu pas tėvus, toks kuklus mano indėlis blush2.gif
Namuos reiktų generalinės, gal kas nori už mane padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 04 14, 11:51)
Labas visoms  4u.gif

artėja Velykoms... ką ruošite skanaus Velykų stalui?  smile.gif

Nius didesnės bausmės turbūt nėr, kaip maisto gaminimas doh.gif . Tik žinau kad bus cezario salotos na aš jų negaliu atsivalgyti biggrin.gif

QUOTE(Angele @ 2014 04 14, 11:57)
Su praėjusiais ir ateinančiais gimtadieniais balandinukus smile.gif

Ružava, kepsiu antį ir su vaikais nusimarginsim kiaušinių, važiuosiu pas tėvus, toks kuklus mano indėlis  blush2.gif
Namuos reiktų generalinės, gal kas nori už mane padaryt biggrin.gif

Aš šiandien namus šaip ne taip susitvarkia , tik įtariu kad neilgam. Nius bet kaip gera, kai tvarka namuose, ne tas žodis
Atsakyti