Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

Sveikos 4u.gif

Nosiukeli su šeimos pgausėjimu wub.gif

mums kažkaip nepavyksta prisikviest brolio ar sesės verysad.gif
bet rankų nenuleidžiam blush2.gif

su praejusiais gimtadieniais jau atšventusius balandinukus. happybday.gif happybday.gif happybday.gif

man iškilo klausimas g.gif kada geriau švęsti gimtadienį po pietų miegelio ar prieš jį...
gal geriau po g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 03 23, 18:05)
isbandyta viskas, o jis gali valanda zyzti be sustojimo "noriu sulciu", tai po 20-30 min bet kam kantrybe truksta  biggrin.gif nevalgo ir tiek  doh.gif

Cia jau tik mamos pasiryzimo reikia ir nepasidavimo po to,pazys ir paraeis,kantrybes reikia.
Maniske sulciu svenciu dienom tik gauna,nebent namie spasutos,o tu pirktiniu tai net neperku niekada,saldainiai sausainiai irgi normuojami,tik...kai pavalgo normalaus maisto.Kitaip butu amen su valgymu irgi.
Atsakyti
sveikutės smile.gif

į sm visai nebeužeinu, o ir tos ligos jau baigia užknisti... verysad.gif vis vaikai vaikai, tai paskutines 2 savaites mes su v iškritom doh.gif
QUOTE(mikcia @ 2014 03 19, 08:23)
o balandinukų grupės FB nėr?

jei yra, ir aš norėčiau prisijungt, vis dažniau užeinu ne čia ax.gif

QUOTE(Padangele @ 2014 03 23, 15:56)
O balandinukai daugmaz jau valgo  ? 

ujej unsure.gif namuose kaip kada, darželyje tai visada viską suvalgo. o jei dar vakarienei blynukai iš varškės, tai dažnai ir dvigubą porciją biggrin.gif

su šeimų pagausėjimais 4u.gif ir praėjusiais gimtadieniais balandinukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sourit: 24 kovo 2014 - 11:11
labuka
ogo kiek smagių naujienų 4u.gif
o mano mažas apetitu nesiskundžia, kartais po darželio dvi šlauneles sukapoja ir jogurto paparašo prieš miegą, bet būna dienų kai tik jogurtu gyvas, užeina matyt kartais vaikui

šiaip bičiukas auga gerai, šnekam jau normaliai, eilėraštukus jau deklamuojam
gimtadienį švęsim kartu su tėčiu nes tik kelių dienų skirtumas,

dėl FB ir aš pritarčiau, ten turbūt dabar gyvenimas labiau verda, nors ir čia smagu pasiskaityt, bendravimo ir aš pasiilgstu, bet laiko trūkumas nerealus
šiandien va mamadienis priverstitnis,nes sugalvojo vyresnėlis pakarščiuot, tai kaži ar neteks ryt imti nedarbingumą , kažkaip su tempa bijau vieną palikt
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 03 23, 16:56)
O balandinukai daugmaz jau valgo  ?  biggrin.gif  maniskis taip ir nepradejo normaliai pavalgyt, vakar surio gabaliukas ir obuolys ir daug sulciu, siandien jau geriau 2 sumustiniai su suriu ir obuolys ir aisku daug sulciu.... maistas paruostas visa diena gali ant stalo but padetas, neuzkabins...  verysad.gif  tada ateina kate nakti is sudoroja.. ir darzely sake tas pats  doh.gif  nesuprantu kuom jis gyvas, bet saldainius ir sokolada galetu kilogramais doroti

Maniškė nors ir coliukė ale apetitu nesiskundžia viskas turi būti adiejose rankose biggrin.gif

QUOTE(Edita @ edita,2014 03 23, 19:24)
audradv, nosiukeli  sveikinu su seimos pagausejimo

Dar noreciau pasveikinti su praejusiu, 3 metu gimtadieniu Evita  4u.gif

ruzava – dukrytė Evita

user posted image

Ačiū 4u.gif

QUOTE(juulyte @ 2014 03 23, 22:42)
Sveikos 4u.gif

Nosiukeli su  šeimos pgausėjimu wub.gif

mums kažkaip nepavyksta prisikviest brolio ar sesės verysad.gif
bet rankų nenuleidžiam blush2.gif

su praejusiais gimtadieniais jau atšventusius balandinukus. happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

man iškilo klausimas  g.gif  kada geriau švęsti gimtadienį po pietų miegelio ar prieš jį...
gal geriau po g.gif

Aš tai manyčiau po miego,bet maniškei įtariu taip nesigaus,nes panelė ruošis, puošis ne tas jai rūpės doh.gif . Jau dabar kalba kad bus gimtadienis ir kad jai bus trys metai , ir kad ji jau užaugo -didelė mergaitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 03 25, 00:38)
Maniškė nors ir coliukė ale apetitu nesiskundžia viskas turi būti adiejose rankose biggrin.gif

oj as tokio vaizdo ko gero niekada nepamatysiu... doh.gif
kaip mano anyta skao : "nesijaudink, sueis 16 metu prades valgyt...", nes MB toks buvo, nevalge.... blink.gif o va jo brolis ir sesuo jau normaliai valge, tikiuosi kad musu rugsejinukas bus valgesnis, nes jau nuo pat pradziu su Augustu zindydama kovodavau, kol irodydavau kad jau reikia valgyt doh.gif nenoriu prisiminti...
Atsakyti
o mano jubilijatas susirgo verysad.gif paskambino auklytė per pietus, kad kosti negražiai ir neleidžia vaikams miegot, tai teko parsivest verysad.gif dabar jau tempa 37,8.... apiat 25..... savaitė - darželis, 2 - namai... jau nebėr jėgų .... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 03 25, 21:50)
o mano jubilijatas susirgo verysad.gif paskambino auklytė per pietus, kad kosti negražiai ir neleidžia vaikams miegot, tai teko parsivest verysad.gif dabar jau tempa 37,8.... apiat 25..... savaitė - darželis, 2 - namai... jau nebėr jėgų .... verysad.gif

as pasikartosiu... bet paskiepykit pneumo vakcina arba brangesne prevenar, Augustas per ziema nei kart nesirgo po to skiepo ir i darza ejo kaip briedis, tempos sia ziema net nebuvo ir antibiotiku nei kart nereikejo , buvom pas gydytoja tik akiu pasitikrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2014 03 25, 23:50)

QUOTE(Padangele @ 2014 03 26, 00:39)
as pasikartosiu... bet paskiepykit pneumo vakcina arba brangesne prevenar, Augustas per ziema nei kart nesirgo po to skiepo ir i darza ejo kaip briedis, tempos sia ziema net nebuvo ir antibiotiku nei kart  nereikejo , buvom pas gydytoja tik akiu pasitikrint  ax.gif

Mano vaikis irgi žygiuoja kaip turi būti, per visa sezoną nuo rudens buvo porą incidentų, bet ne ilgaiu 3 dienos namie.. o šioiap mes visą preitą vasarą klaikiai prasrgom, angina do angina, AB vos ne .. kol pakeitem gydytoja, kuri nežiūrėjo į mūsų vaiką kaip į " niuuū žynote, darželynis vaikas.." .. ir net nežiūrėjus AB.. rudenį sugirdžiau homeopatinį daiktą BUFO3, tai rupužės nuodų trinktūra, ir nžn ar atėjo alikas ar padėjo, bet nesrigom angina dar, jokių AB, jei jau matau kad lyg kostčiot ar sloguot, ištisai nosie splovimas kiek imanomas, ir vel to BUFO 3 suduodu. Gal padės smile.gif

o skipeas kai jau tikrai tragiškai serga irgi būtinas , manau. nNOors mano brolio mergaitei kol anginos neišoperavo budavo 3 dienos darze 3 sav namie su angina sad.gif IR TAIP 2 METUS NSONSTOP.. doh.gif Angina ispjove vasara , du kart slogos.. taip kad..
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(sourit @ 2014 03 25, 22:50)

4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2014 03 25, 23:39)
as pasikartosiu... bet paskiepykit pneumo vakcina arba brangesne prevenar, Augustas per ziema nei kart nesirgo po to skiepo ir i darza ejo kaip briedis, tempos sia ziema net nebuvo ir antibiotiku nei kart  nereikejo , buvom pas gydytoja tik akiu pasitikrint  ax.gif

drinks_cheers.gif
mano irgi abu iškrito, pradžioj vyresnis,darėm tyrimą virusas, ale kosulys tai negražus, o šiandien mažas su temperatūra atsikėlė, gerai,kad namie, pačiai ramiau
mes į darželį pakankamai gerai einam, kažkaip tfu tfu, jau metai, bet to baisaus periodo pradžioje nelabai ir buvo
bet dėl vakcinos irgi domiuosi, vyresnėlį esu pneumo paskiepijus, bet anginos operaciją ir mums gal daugiau padėjo, ale šiemet metai kai prasidėjo su kosuliais tai ir kas mėn taip 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

nebepamenu, ar sveikinau AUDRADV doh.gif jei sveikinau, tai pasikartosiu, kad labai labai sveikinu susilaukus broliuko ir mažojo vyruko 4u.gif 4u.gif 4u.gif (nu tikrai nepamenu biggrin.gif )

Sveikinimai Padangėlės ir Nosiukėlio šeimynoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Edita, ačiū už sveikinimą wub.gif wub.gif wub.gif

apie ligas kalbant, tai aš šiais metais esu patenkinta, iš tikro. Sugirdžiau visą dozę RIBOMUNYL (ten kas mėnesį keturias dienas po miltelių dozę reikia duoti), tai keliauja normaliai, po 4-5 savaites į daržą, paskui jei ir pasigauna slogą, tai labai lengvos formos (tfu tfu tfu). Nuo rugsėjo 1 iki dabar vieną sykį tik rimčiau krito su pūlinga angina, tai jau buvo reikalų. Tai aš labai patenkinta. Bandysiu ir prieš kitą rugsėjį, nes dabar iš vienų metų sunku tvirtint, kad būtent tas padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 03 25, 22:39)

nemanau, kad vien nuo skiepo geriau bus, jei daržely pačiam sergantys vaikai laikomi verysad.gif ne vien maniškis, bet visoj grupėj sakė visi vaikai kaip lapai krenta.. unsure.gif
daug kas ir nuo vaiko priklauso, nes mūsiškis tai tikras avinas, kuriam paprasčiausią vaistą sunku sugirdyt. o apie nosies tualetą iš vis patyliu... turim gerai užlaušt, kad nosį pravalyt... doh.gif
Atsakyti