QUOTE(sourit @ 2014 03 25, 23:50)
o mano jubilijatas susirgo

paskambino auklytė per pietus, kad kosti negražiai ir neleidžia vaikams miegot, tai teko parsivest

dabar jau tempa 37,8.... apiat 25..... savaitė - darželis, 2 - namai... jau nebėr jėgų ....
QUOTE(Padangele @ 2014 03 26, 00:39)
as pasikartosiu... bet paskiepykit pneumo vakcina arba brangesne prevenar, Augustas per ziema nei kart nesirgo po to skiepo ir i darza ejo kaip briedis, tempos sia ziema net nebuvo ir antibiotiku nei kart nereikejo , buvom pas gydytoja tik akiu pasitikrint
Mano vaikis irgi žygiuoja kaip turi būti, per visa sezoną nuo rudens buvo porą incidentų, bet ne ilgaiu 3 dienos namie.. o šioiap mes visą preitą vasarą klaikiai prasrgom, angina do angina, AB vos ne .. kol pakeitem gydytoja, kuri nežiūrėjo į mūsų vaiką kaip į " niuuū žynote, darželynis vaikas.." .. ir net nežiūrėjus AB.. rudenį sugirdžiau homeopatinį daiktą BUFO3, tai rupužės nuodų trinktūra, ir nžn ar atėjo alikas ar padėjo, bet nesrigom angina dar, jokių AB, jei jau matau kad lyg kostčiot ar sloguot, ištisai nosie splovimas kiek imanomas, ir vel to BUFO 3 suduodu. Gal padės
o skipeas kai jau tikrai tragiškai serga irgi būtinas , manau. nNOors mano brolio mergaitei kol anginos neišoperavo budavo 3 dienos darze 3 sav namie su angina

IR TAIP 2 METUS NSONSTOP..

Angina ispjove vasara , du kart slogos.. taip kad..