Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(Padangele @ 2015 04 16, 22:20)
Na ka, turi Augustas gipsa  verysad.gif

O jetus vargšiukas abiem streso užtektinai 4u.gif . O tai čia darželyje? blink.gif
Atsakyti
įlindau, o čia taip skaudžiai kažkas nukentėjo unsure.gif vargšas Augustas ir jo šeima dabar, sunku visiems, įsivaizduoju unsure.gif o kurios rankos?
tiesa, ar ne Augustas čia gana dažnai su traumatologijos skyriumi bendrauja? ar kažką painioju?
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2015 04 20, 20:18)
įlindau, o čia taip skaudžiai kažkas nukentėjo  unsure.gif  vargšas Augustas ir jo šeima dabar, sunku visiems, įsivaizduoju  unsure.gif o kurios rankos?
tiesa, ar ne Augustas čia gana dažnai su traumatologijos skyriumi bendrauja? ar kažką painioju?

taip taip, mes ten VIP klientai... Augustas jau zino ten visas proceduras, kur reikia eit pasisvert, pasimatuot, kad temperatura pamatuos, kur rentgenas ir t.t.
Jo darzely cia, bet kas keisciausia niekas nemate nieko nei kai ranka issinarino, nei kai susilauze... sitoj vietoj man mistika. O Augustas ne is tu kur tyli kai kas nors negerai, zviegia ne savo balsu, neimanoma nepastebet.
Atsakyti
Jus jau galit pagalvot kad man cik cirik, bet Augustas siandien spranda pasitempe, guli lovoj nuo ryto ir verkia... viskas ivyko per 3 sekundes, liepiau broli pakalbint kol as iki vonios nueisiu, o jis sumaste ant lovos pasokinet ir nusileido nesekmingai... o kas idomiausia esam pas seneliu, i priemima vezt 40 km, tai nzn ka cia daryt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 22, 16:48)
Jus jau galit pagalvot kad man cik cirik, bet Augustas siandien spranda pasitempe, guli lovoj nuo ryto ir verkia...  viskas ivyko per 3 sekundes, liepiau broli pakalbint kol as iki vonios nueisiu, o jis sumaste ant lovos pasokinet ir nusileido nesekmingai... o kas idomiausia esam pas seneliu, i priemima vezt 40 km, tai nzn ka cia daryt..  doh.gif

o siaube, man darosi baisu kai tave skaitau.
sveikatos! As tai vezciau pas gydytoja - tegu apzhiuri
Atsakyti
kaip besibaigė, Padangėle, pas jus??? blink.gif kad tau čik či rik, mes negalvojam, čia jau tokia jūsų karma, manau biggrin.gif aišku, tau tikriausiai visai nejuokinga, bet, matyt, Augustas tarsi traukia traumas ir traumeles. labai tikiuos, kad šįkart baigės sėkmingiau? pranešk, ką 4u.gif
Atsakyti
Aš jau amuleto kokio ieškočiau unsure.gif
Atsakyti
ką gi išbandėme vakar vakare ir Šiaulių vaikų ligoninės priėmimo skyrių, kaklo raiščių patempimas, dabar jaunuolis ne tik su rankos gipsu bet ir su kaklo įtvaru doh.gif O šiandien mažasis mano su tempa, dantys dygsta... tai jau man reikia kokių raminančių, jei nemaitinčiau tai 100 g kalčiau...
Atsakyti
Sveiikatos Augustui. Padangėle, linkiu, kad mažasis ramesnis būtų, jezus kiek kainuoja tokie extrymai.
Maniškis čia kada sugalvojo nert stačia galva į sėdmaišį blink.gif Kiek paskaudėjo galvą, pagulėjo praėjo. Minčių jiems netrūksta. Žinoma būna ir lygioj vietoj susižeist gali.
Atsakyti
eina sau, Padangėle, kaip tave noris užjaust 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis, nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaklo itvara jau nuememe, tai kodel gi nenusibrozdinus smakro, juk taip tinka prie nauju akiniu biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos!

Šimtą metų temoj nebuvau!!! Tiksliau apskritai - SM retas svečias pasidariau smile.gif Kaip laikosi keturmečių armija? smile.gif Eisiu paskaityti, kuo gyvenat, kai rasiu šiektiek daugiau laiko.

Buvau labai intensyviai užsiėmusi, 2014 metų pabaigoje turėjau labai daug komandiruočių, suskraidžiau keliolika tūkstančių mylių aplink pasaulį, o vasario mėn. išlėkėm su šeima atostogų prie Vid. jūros ir... parsivežėm papildomą krovinuką. Tai Tautvydas dabar laukia paaukštinimo į vyresniuosius brolius smile.gif

Ta proga ėmiau pamažu laidoti savo įsismarkavusią karjerą, ramintis, o dabar va ir į SM jau užsukau lotuliukas.gif

Pasirodom mažumėlę.

user posted image

Atsakyti