Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(mikcia @ 2015 03 30, 15:12)
manęs didžiausias iššukis vasarą laukia... irgi krikštynos, vestuvės... nežinau nežinau, jei kiti žinotų kaip savim nepasitikiu, tikrai manęs nasamdytų. biggrin.gif žiauriai bijau blush2.gif

dėl žodelių, tai neišvengsi to greičiausiai. bet pas mus bėda, kad mb kartais pasikeikia, ypač darbo reikalais telefonu šnekėdamas smile.gif nors jau  labai tvardosi, tikrai pažangą padarė. Bet kartais išsprūsta koks "š*das", tada mažius tekinas pas mane - "mamytė, mamytė, titis š*das pasakė" smile.gif žino, kad negerai, bet tėvų pavyzdis labai svarbu yra...

Lauk varyk tą nepasitikėjimą tavo foto superinės vakar tiesiog grožėjausi, būtent tokių visada savo šeimos norėjau.... bet kadangi nepasisekė mums tai tiek to jau

Na maniškė "kieto" chrakteriuko, dar žodelių pasirenka iš vyresnėlės , o imli tiems žodelims doh.gif

Atsakyti
mikcia, man rodos normalu, kad jaudiniesi, viskas bus puiku smile.gif Tikrai gražūs darbai smile.gif

Dėl blogų žodelių nėra pas mus problemos, pati vartoju žodį šūdas, o įpykusi ir riebesnį pavartoju biggrin.gif Būna, kad pakartoja, bet pasakom, kad negražus žodis ir nekartoja kažkaip...
Atsakyti
Tai ka, balandinuku menuo, Augusto gimtadienis per Velykas buvo, tai sventimas per abiejus senelius issitese, dar darzely... o savaitgali dar keli draugai ateis, tai bus vyrutis kaip reikiant atsventes.

user posted image
Atsakyti
Sveikinimai Augustui su šauniu gimtadieniu smile.gif Rimtas ir protingas vyrukas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 10, 13:06)
Tai ka, balandinuku menuo, Augusto gimtadienis per Velykas buvo, tai sventimas per abiejus senelius issitese, dar darzely... o savaitgali dar keli draugai ateis, tai bus vyrutis kaip reikiant atsventes.

user posted image

Sveikinimai!
Rimtas vyras rimtai shvencia smile.gif
(mes irgi kelis kart shvenciam su visom giminem shvenciam) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 04 10, 18:06)
Sveikinimai Augustui su šauniu gimtadieniu smile.gif Rimtas ir protingas vyrukas atrodo smile.gif

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 04 10, 22:17)
Sveikinimai!
Rimtas vyras rimtai shvencia smile.gif
(mes irgi kelis kart shvenciam su visom giminem shvenciam)  4u.gif

dekojam 4u.gif
o jau velniu prisveites kaip reikiant... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 11, 00:23)
dekojam  4u.gif
o jau velniu prisveites kaip reikiant...  biggrin.gif

Faunuolis wub.gif , o velnių prišveitimas kaip ir priklauso tokiam amžiui biggrin.gif

Mes tai kažkaip kai trečias vaikas atsirado tai kukliai pradėjom švęst, nes tie daugiadieniai gimtadieniai nebe mano jėgoms biggrin.gif

Ai pas mus visi gimtadienia iš eilės: Gusto kovo 2, Justinos ir mano balandžio, tėčio gegužės mėn. vyresnėlės birželio. Na paskui jau atsikvepimas būna biggrin.gif
Atsakyti
Padangele, labai gražūs margučiai smile.gif ir sukaktuvininkas toks rimtas vyrukas...

Mes irgi atšventėm jau savo šventę... 4 metai... atrodo taip neseniai dar ant kelių tilpo paguldytas smile.gif o dabar jau pašnekėt įvairiausiom temom gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2015 04 14, 13:04)
Padangele, labai gražūs margučiai smile.gif ir sukaktuvininkas toks rimtas vyrukas...

Mes irgi atšventėm jau savo šventę... 4 metai... atrodo taip neseniai dar ant kelių tilpo paguldytas smile.gif o dabar jau pašnekėt įvairiausiom temom gali smile.gif

Aš kartais tą patį pagalvoju kad tik čia laukėmės, o jau keturmečiai. Jo šnekoriai jei dabar. Maniškė gali plepėti nuo ryto iki vakaro non stop biggrin.gif
Vienąkart senutė bažnyčioje net pasakė "nu kas čia tą radiją įjungė" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 04 15, 20:04)
Aš kartais tą patį pagalvoju kad tik čia laukėmės, o jau keturmečiai. Jo šnekoriai jei dabar. Maniškė gali plepėti nuo ryto iki vakaro non stop biggrin.gif
Vienąkart senutė bažnyčioje net pasakė "nu kas  čia tą radiją įjungė" lotuliukas.gif

oj, mum vis dar naujiena kad susikalbam, kadangi Augustas pradejo kalbet tik 3,5 metu.
Laukiam tecio ir vaziuosim i priemima, Augustas turbut rankos nyksti susilauze, kol grizom is darzo istino ir pamelo... o kas ivyko niekas nieko nemate doh.gif
Atsakyti
Na ka, turi Augustas gipsa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2015 04 16, 22:20)
Na ka, turi Augustas gipsa  verysad.gif

Ouch , suneliui 4u.gif mamai kantrybes ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti