Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(Angele @ 2015 03 02, 23:15)
Sveikinimai Gustui su dideliu jubiliejumi smile.gif Dailus berniukas, tiesa keista matyt mėlynas akis, tavo merginos abi rudom kiek pamenu smile.gif

Mano mažosios kiek atsidėjo gimtadienis, Roko dar nei negalvojau. Pernai darėm parke pikniką, buvo puikus oras, draugės berniukas buvo personažas, labai mėgsta tokią veiklą, sakiau verslą kurs po metų kitų smile.gif

Ačiū 4u.gif Praėjo metai o aš niekaip dar nepriprantu kad jis toks šviesutis. Toks jausmas lyg vaikus kas būtų apkeitę biggrin.gif
Justinai tai čia tokia nelabai laiminga , nes ne jos gimtadienis biggrin.gif . Ai dar "pasipuošė" apsikirpo mergina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 03 02, 22:48)

Sveikinimai 4u.gif
Justina rimta ir tokia jau didele!

Atsakyti
smile.gif

Mūsų Pauliuko gimtadienis gausis prieš Vėlykas, tai kažko nedarysim (nor sir taip neturim tradicijų švęst smarkiai) paminėsim artimųjų rate. nes vaikų nedaug artimam rate.
Labaiu dabar koncentruojames i merginos krištynas biggrin.gif

http://www.part.lt/i...b59de90f459.jpg VA DARBINIS PRIMATAVIMAS MERGINOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2015 03 04, 09:01)
smile.gif

Mūsų Pauliuko gimtadienis gausis prieš Vėlykas, tai kažko nedarysim (nor sir taip neturim tradicijų švęst smarkiai) paminėsim artimųjų rate. nes vaikų nedaug artimam rate.
Labaiu dabar koncentruojames i merginos krištynas biggrin.gif

http://www.part.lt/i...b59de90f459.jpg VA DARBINIS PRIMATAVIMAS MERGINOS smile.gif

Justinos antrą velykų dieną tai kažko ypatingo nedarysim, ir gi artimųjų ir vaikų rate (min 6vaikai). Ai sakė krikštatėviai išsiveš dienai papramogauti (čia Justinai turbūt bus pati geriausia akimirka lotuliukas.gif )

Bet taikokia fainulkia panelytė, o jau suknutės modeliukas koks fainas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man dabar mažiuko krikštynos galvos skausmas.. Augusto darėm gana dideles, nes juk pirmas vaikas, norėjosi kažko tooookio, o dabar tai pinigų nėr tokiam rentginiui ax.gif ko gero lauksiu vasaros, ir gal seneliai padės suorganizuoti ne Vilniuj, tada bus pigiau nors ir ne taip prašmatniai blush2.gif
Atsakyti
Padangele, me stai dabar atvisksciai, organizuojames miescioniskai biggrin.gif tai jo.. kaime but viskas pigiau per pus turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2015 03 04, 20:10)
Padangele, me stai dabar atvisksciai, organizuojames miescioniskai biggrin.gif tai jo.. kaime but viskas pigiau per pus turbut smile.gif

o mes neturim krikshtomamos tai dar nekrikstijom dukros verysad.gif
Atsakyti
Man Evitos gimtadienis visai ne už kalnų, bandom su ja susitart, kad apsieitume be žaidimų kambario (sakiau, nuvešiu ją su savo krikšto dukra kada paprastai pažaisti). Dabar visi tik juose ir švenčia, tai čia gaunas kaip vaikams savaime suprantamas dalykas. tai aš Evitai išdėsčiau, ką mes galėtume vietoj žaidimų kambario jai nupirkti. pora artimiausių draugių atvyktų į namus pašėlti (Evita turi savo atskirą kambarį, tai leidi vaikams dūkti, kol negresia pavojus sveikatai doh.gif biggrin.gif )lyg ir susitarėm šiai dienai. Nežinau, kaip bus iš tikro.

belieka sulaukti. Evitos grupėj siaučia vėjaraupiai. matysim...

Nu bet jau lelių koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif ir PANELE J mergina su balta suknele (ech wub.gif ), ir AUDRADV vaikučiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzava: 04 kovo 2015 - 21:37
Sveikos, mūsų balandinukas parsinešė iš daržo keiksmažodį iš "k" raidės ir negražų žodį iš "š" raidės, ir vartoja juos visokiom kombinacijom vienam sakiny... o kai paklausiu ką sakei, tai apsimeta kad negirdi ir iš vis ko aš čia noriu. Bet mes namie tokių žodžių nenaudojam!!! blink.gif Ir ką daryt? Kreipt dėmesį ir atkakliai auklėt ar tiesiog apsimest kad negirdim.. Siaubas, kai pagalvoju, ką tada kiti vaikai girdi namuose..
Atsakyti
Sveikos smile.gif
jau turbūt ir nepamenat manęs... laukiame 4 gimtadienio, tai ir forumiuką prisiminiau... Tikiuosi, kad nesusirgs šiemet vaikai, nes kiekvienais metais taip būna, kad tenka nukelt smile.gif
kiek naujų brolių/sesių pas balandinukus atsirado... na smagu thumbup.gif
aš irgi darbuose paskendus, nėr laiko internetui... va dabar bandau mažylę į daržą registruot, tai sugadinta diena vėl bus smile.gif
dar truputį pasireklamuosiu... blush2.gif pradėjau truputį labiau fotografiją užsiimt. Vis dar labiau hobis, nei pragyvenimo šaltinis, bet vis tiek... www.facebook.com/ViktorijaJ.Photo blush2.gif
o sakykit, bijūnėlis nebefotografuoja, ar pasikeitė pavadinimą? Neberandu jos fb, nors buvau užlaikinus jos puslapiuką... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 25 kovo 2015 - 08:24
QUOTE(Padangele @ 2015 03 20, 01:05)
Sveikos, mūsų balandinukas parsinešė iš daržo keiksmažodį iš "k" raidės ir negražų žodį iš "š" raidės, ir vartoja juos visokiom kombinacijom vienam sakiny... o kai paklausiu ką sakei, tai apsimeta kad negirdi ir iš vis ko aš čia noriu. Bet mes namie tokių žodžių nenaudojam!!!  blink.gif  Ir ką daryt? Kreipt dėmesį ir atkakliai auklėt ar tiesiog apsimest kad negirdim.. Siaubas, kai pagalvoju, ką tada kiti vaikai girdi namuose..

Svarbiausia labai nesureikšmint ir nekreipt dėmesio, tuomet praeina ir nebevartoja tų žodžių. Maniškės ir gi buvo perliukų parsinešusios , bet praėjo . Ai Justina tai pažeria žodelių ir sramata būna kartais nuo žmonių, bet tikiuosi išaugs smile.gif, nes namuose nieks kaip ir nešneka

QUOTE(mikcia @ 2015 03 25, 09:23)
Sveikos smile.gif
jau turbūt ir nepamenat manęs... laukiame 4 gimtadienio, tai ir forumiuką prisiminiau... Tikiuosi, kad nesusirgs šiemet vaikai, nes kiekvienais metais taip būna, kad tenka nukelt smile.gif
kiek naujų brolių/sesių pas balandinukus atsirado... na smagu thumbup.gif
aš irgi darbuose paskendus, nėr laiko internetui... va dabar bandau mažylę į daržą registruot, tai sugadinta diena vėl bus smile.gif
dar truputį pasireklamuosiu... blush2.gif  pradėjau truputį labiau fotografiją užsiimt. Vis dar labiau hobis, nei pragyvenimo šaltinis, bet vis tiek... www.facebook.com/ViktorijaJ.Photo blush2.gif
o sakykit, bijūnėlis nebefotografuoja, ar pasikeitė pavadinimą? Neberandu jos fb, nors buvau užlaikinus jos puslapiuką... g.gif

Na kur gi neatsiminsi smagu kad po ilgo laiko užsukai ir radai dar vieną hobį 4u.gif

O jau nuotraukos koko grožio. Kaip aš tokų norėjau.

Samdėm krikštynom fotografę ( per pažįstamus) tai taip nepasisekė kad ne tas žodis, pusmetį foto nepadarė ir negana to dar labai prastos o buvom sutarę ko norim verysad.gif

Kalbat apie krikštynas tai pasirodom mažių krikštynas biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 29 kovo 2015 - 00:36
QUOTE(audradv @ 2015 03 29, 01:16)
Svarbiausia labai nesureikšmint ir nekreipt dėmesio, tuomet praeina ir nebevartoja tų žodžių. Maniškės ir gi buvo perliukų parsinešusios , bet praėjo . Ai Justina tai pažeria žodelių ir sramata būna kartais nuo žmonių, bet tikiuosi išaugs smile.gif, nes namuose nieks kaip ir nešneka
Na kur gi neatsiminsi smagu kad po ilgo laiko užsukai ir radai dar vieną hobį 4u.gif

O jau nuotraukos koko grožio. Kaip aš tokų norėjau.

Samdėm krikštynom fotografę ( per pažįstamus) tai taip nepasisekė kad ne tas žodis, pusmetį foto nepadarė ir negana to dar labai prastos o buvom sutarę ko norim verysad.gif
Kalbat apie krikštynas tai pasirodom  mažių krikštynas biggrin.gif

manęs didžiausias iššukis vasarą laukia... irgi krikštynos, vestuvės... nežinau nežinau, jei kiti žinotų kaip savim nepasitikiu, tikrai manęs nasamdytų. biggrin.gif žiauriai bijau blush2.gif

dėl žodelių, tai neišvengsi to greičiausiai. bet pas mus bėda, kad mb kartais pasikeikia, ypač darbo reikalais telefonu šnekėdamas smile.gif nors jau labai tvardosi, tikrai pažangą padarė. Bet kartais išsprūsta koks "š*das", tada mažius tekinas pas mane - "mamytė, mamytė, titis š*das pasakė" smile.gif žino, kad negerai, bet tėvų pavyzdis labai svarbu yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 30 kovo 2015 - 14:13