QUOTE(Padangele @ 2015 03 20, 01:05)
Sveikos, mūsų balandinukas parsinešė iš daržo keiksmažodį iš "k" raidės ir negražų žodį iš "š" raidės, ir vartoja juos visokiom kombinacijom vienam sakiny... o kai paklausiu ką sakei, tai apsimeta kad negirdi ir iš vis ko aš čia noriu. Bet mes namie tokių žodžių nenaudojam!!!
Ir ką daryt? Kreipt dėmesį ir atkakliai auklėt ar tiesiog apsimest kad negirdim.. Siaubas, kai pagalvoju, ką tada kiti vaikai girdi namuose..
Svarbiausia labai nesureikšmint ir nekreipt dėmesio, tuomet praeina ir nebevartoja tų žodžių. Maniškės ir gi buvo perliukų parsinešusios , bet praėjo . Ai Justina tai pažeria žodelių ir sramata būna kartais nuo žmonių, bet tikiuosi išaugs
, nes namuose nieks kaip ir nešneka
QUOTE(mikcia @ 2015 03 25, 09:23)
Sveikos
jau turbūt ir nepamenat manęs... laukiame 4 gimtadienio, tai ir forumiuką prisiminiau... Tikiuosi, kad nesusirgs šiemet vaikai, nes kiekvienais metais taip būna, kad tenka nukelt
kiek naujų brolių/sesių pas balandinukus atsirado... na smagu
aš irgi darbuose paskendus, nėr laiko internetui... va dabar bandau mažylę į daržą registruot, tai sugadinta diena vėl bus
dar truputį pasireklamuosiu...
pradėjau truputį labiau fotografiją užsiimt. Vis dar labiau hobis, nei pragyvenimo šaltinis, bet vis tiek...
www.facebook.com/ViktorijaJ.Photo
o sakykit, bijūnėlis nebefotografuoja, ar pasikeitė pavadinimą? Neberandu jos fb, nors buvau užlaikinus jos puslapiuką...
Na kur gi neatsiminsi smagu kad po ilgo laiko užsukai ir radai dar vieną hobį
O jau nuotraukos koko grožio. Kaip aš tokų norėjau.
Samdėm krikštynom fotografę ( per pažįstamus) tai taip nepasisekė kad ne tas žodis, pusmetį foto nepadarė ir negana to dar labai prastos o buvom sutarę ko norim
Kalbat apie krikštynas tai pasirodom mažių krikštynas