Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

oho, kokie dosnūs jūsų Kalėdų seneliai biggrin.gif

be pavydo, tik su nuostaba ir džiugesiu už jūsų vaikus 4u.gif

Evita senelis atneš plasmasinį namuką, tokį didėlesnį, su keliais baldukais ir keliom figūrėlėm, bet esmė tokia, kad dabar "einamiausi" žaislai yra kinderiukai, tai reikia namelio tiems žaisliukams. Dar pridėsim ponį (ne originalų, nes originalių kainelės tai siaubas doh.gif ). Mąsčiau ir knygų pridėt, bet kad ir šiaip nuperkam dažnai (o žaisliukų šaiip nepirkinėjam), tai gal nebedėsiu, pataupysiu.
Iki Lego maniškė dar nesubrendo, matysiu, gal gimtadieniui bandysim padovanot kokį mažą rinkinuką, žiūrėsim, ar žais, nes kol kas buvo neįdomu jai (stebėdavau svečiuose, kaip elgiasi su tom mažom detalytėm). Ai, darželyje gaus po nedidelį rinkinuką modelino.
Šiaip maniškė visiškai neišranki žaislams, myli ir džiaugias bet kuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 12 03, 16:56)
oho, kokie dosnūs jūsų Kalėdų seneliai  biggrin.gif

be pavydo, tik su nuostaba ir džiugesiu už jūsų vaikus  4u.gif

Evita senelis atneš plasmasinį namuką, tokį didėlesnį, su keliais baldukais ir keliom figūrėlėm, bet esmė tokia, kad dabar "einamiausi" žaislai yra kinderiukai, tai reikia namelio tiems žaisliukams. Dar pridėsim ponį (ne originalų, nes originalių kainelės tai siaubas  doh.gif ). Mąsčiau ir knygų pridėt, bet kad ir šiaip nuperkam dažnai (o žaisliukų šaiip nepirkinėjam), tai gal nebedėsiu, pataupysiu.
Iki Lego maniškė dar nesubrendo, matysiu, gal gimtadieniui bandysim padovanot kokį mažą rinkinuką, žiūrėsim, ar žais, nes kol kas buvo neįdomu jai (stebėdavau svečiuose, kaip elgiasi su tom mažom detalytėm). Ai, darželyje gaus po nedidelį rinkinuką modelino.
Šiaip maniškė visiškai neišranki žaislams, myli ir džiaugias bet kuo  smile.gif

Paciai nuostaba kelia tokie kiekiai blink.gif
Tai kad ji vienintele anukele/dukryte, ir aisku visi lepina. Bet tai manau, kad perdaug visko. Kalbesiu su mb kad kazhka atideti gimtadieniui, nes per daug "stambiu" dovanu gaunasi. Puse to baby borno asortimento manau reik dalinti per puse.
Labai ir musishkes mylimi mazhiukai zhaisliukai smile.gif o vat poniams ji abejinga. Dabar mazhdaug tiek pat myli lavinimo visokius uzhsiemimus ir zhaisliukus smile.gif tai dzhiaugiasi viskuo. Bet knygom lepinam retai, aciu bibliotekai, perkam tik spalvinimo knygutes ir zuhdaviniu visokius sasiuvinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 03 gruodžio 2014 - 16:31
visokius modelinus, plastelinus tai aš namie slepiu blush2.gif o bus visos sieno ir paviršiai nuklijuoti.. tegul darže terlinasi biggrin.gif o kad ir koks konstruktorius bebūtų iš jo staigiai būna pagaminamas šautuvas doh.gif nesuprantu aš tų berniukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 12 03, 18:02)
visokius modelinus, plastelinus tai aš namie slepiu  blush2.gif  o bus visos sieno ir paviršiai nuklijuoti.. tegul darže terlinasi  biggrin.gif o kad ir koks konstruktorius bebūtų iš jo staigiai būna pagaminamas šautuvas  doh.gif  nesuprantu aš tų berniukų  lotuliukas.gif

Man neisivaizduojama kaip auginti berniuka ax.gif
namie guli visos priemones pasiekiamoje vietoje nieko blogo nedaro dukryte smile.gif o shautuva ishmoko lipdyti ish draugu sunaus , tad irgi kartais nustebina su shautuvu arba prashimu nuirkti koki shaunama ginkla (ar lanka) doh.gif
bet pagrinde domisi mergaitishkais zhaislais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 12 03, 17:26)
Man neisivaizduojama kaip auginti berniuka  ax.gif

neįsivaizduočiau ir aš biggrin.gif namie daug rožinės spalvos, karaliauja poniai ir Hello kittės, tetukas paverstas į princą, kuris ieško pamestos Pelenės batelio arba yra ristus princesės žirgas, padedantis jai traukti daineles lotuliukas.gif neduok Dieve, mama nagus nusilakuos, o ją pamirš doh.gif siaubelis bus, jei pamatys, kad išplauti jos blizgantys, pūsti sijonai ir pan. biggrin.gif vienu žodžiu, įeini į namus ir supranti- čia gyvena merga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 12 03, 21:03)
neįsivaizduočiau ir aš  biggrin.gif  namie daug rožinės spalvos, karaliauja poniai ir Hello kittės, tetukas paverstas į princą, kuris ieško pamestos Pelenės batelio arba yra ristus princesės žirgas, padedantis jai traukti daineles  lotuliukas.gif  neduok Dieve, mama nagus nusilakuos, o ją pamirš  doh.gif  siaubelis bus, jei pamatys, kad išplauti jos blizgantys, pūsti sijonai ir pan.  biggrin.gif  vienu žodžiu, įeini į namus ir supranti- čia gyvena merga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taigi smagu! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa, gal kuriai mamai teko susidurti su modelinu Kid's dough? kaip jisai? esu Evitos grupės mamų mama biggrin.gif sunešė man pinigėlius, daugmaž aptarėm, ką pirkti tom Kalėdom (modeliną, koks išeina). Bet neteko susidurti su tuo Kid's douugh, o jo kaina ženkliai mažesnė nei tų žinomų firmų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 12 03, 23:48)
tiesa, gal kuriai mamai teko susidurti su modelinu Kid's dough? kaip jisai? esu Evitos grupės mamų mama  biggrin.gif  sunešė man pinigėlius, daugmaž aptarėm, ką pirkti tom Kalėdom (modeliną, koks išeina). Bet neteko susidurti su tuo Kid's douugh, o jo kaina ženkliai mažesnė nei tų žinomų firmų.  g.gif

o nenorite paieskoti dovanu kol maximoje40% nuolaida zhaislams? manau ir playdoh isheitu uzh panashia kaina smile.gif
Atsakyti
Buvau vakar akropoly.. lego lentynos nunestos jau, like tik tie konstruktoriai kur virs 100 kaina.. ir paemiau, ka darysi, o i darza transformeri nupirkau, bet kainos ju tai siaubeli.. gerai kad brolis pas mus, bus kas paveldes biggrin.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš apie dovanas smile.gif Mes tai dovanosim trasą Ferrario (2 bolidai, trasą, valdoma pulteliu). Lego niekada nemaišo, kei kas dovanos, o ką atnėžeš kiti visai nesigilinu biggrin.gif KIEKVEINO RŪPESTIS GALVOT biggrin.gif ko čia mamos turi galvot biggrin.gif

O šaip, tai man toks vaizdas, kad mano dideliam balandinukui labaiusiai patinka apsimeinet sesės dydžio mažyliu biggrin.gif doh.gif TAI TURBŪT KOKĮ BARŠKALĄ PIRKT REIKTŲ lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų darželio namų darbai, eglutė iš buitinių atliekų. Eglė iš WC popieriaus likusiu kartoniukų, puošta varžtais ir saldainių popierėliais. Blyn dar pirštus nusideginau su plastiko pistoletu kol tuos varžtus klijavau biggrin.gif Augustas dažyt padėjo ir vatą ant eglutės klijavo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Kaip auginti berniuką, man kolkas irgi atrodo misija neįmanoma, bet turės tapti kasdienybe, nes gandras mūsų lepūnei Vaivai vistik atneš brolį. biggrin.gif Reikia kardinaliai keisti garderobą, o kaip viską reikės viename kambaryte sutalpinti, išvis nešsivaizduoju..

Dovanų mes per Kalėdas brangių ir savo pupai nepirksim, per visus tiek visko gauna, kad galva sukasi. Darželyje pirkome lego friends rinkinuką, namie po egle padėsim modeliną arba flomasterius, saldumynų. Lego duplo buvau per akciją didelį nupirkus, bet sirgom porą savaičių namie, sienom lipo tai neiškentusi padaviau biggrin.gif

Mūsiškė piešia ir piešia.. arba lipdo ir lipdo, niekas daugiau neįdomu smile.gif

Padangele, gražūs darbeliai thumbup.gif

Jau laukiam nesulaukiam sniego, nes nori vilktis kombinezoną ir voliotis ant sniego ax.gif
Atsakyti