Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(ruzava @ 2014 10 27, 16:59)
Evita pasirodo  smile.gif

truputį susivėlus ta mano artistė, ir kokybė nekokia, ale esmė suprantama  biggrin.gif

]

Nius nereali artistė . wub.gif

QUOTE(juulyte @ 2014 10 27, 18:27)
Sveikinu 4u.gif
pasikeite vaiva per metus wub.gif panele tokia

mes kova taip pat laukiam seses tikriausiai ax.gif
Papildyta:

na tikra artiste ir kureja thumbup.gif  kai bus didele smagu bus paziuret ir jai paciai

Šilčiausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(DaG @ 2014 10 28, 15:49)
juulyte, taip pat sveikinu!!!  wub.gif
mes tai dar nežinom, ko laukiam, slepiasi  biggrin.gif o taip norisi sužinot  ax.gif

Evita  thumbup.gif

Suprantu tą nekantrumą dėl lyties,o kai sužinai lytį,tuomet galoji ir bandai įsivaizduoti į ką bus panašus biggrin.gif .
Niekad neįsivaizdavau kad turėsim sūnų ir dar blondiną lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kaip pasakoja blink.gif
Musu balandinuke niekaip nereaguoja i eilerastukus. Kaip jus mokinate saviskes? Gal aš nemoku sudominti.
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 10 30, 00:28)
Oho kaip pasakoja  blink.gif
Musu balandinuke niekaip nereaguoja i eilerastukus. Kaip jus mokinate saviskes? Gal aš nemoku sudominti.

Aš mama tiiiiinginė,nemokau,bet ji grįžta iš darželio tai savo ir savo grupiokų eilėraščius pliekia biggrin.gif

Šiandien kad prajuokino mūsų direktorė. Sėdi tėtis prie Gustuko lovelės,o Justina niekaip praeit negali ir sako:tėti,gal kojas patrauk,juk, matai kad vaikas praiet negali blink.gif lotuliukas.gif

Arba užsimanė ant puoduko ir rėkia sysse, syyse,greičiau puodą atnešk. tėtis labai neskuba,tai girdžiu jau rėkia nu greičiau atnešk, ot tai kai pasisiosiu per mažą neatrodys
Atsakyti
Justinos bajeriai geručiai lotuliukas.gif

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 10 29, 23:28)

aš kažkaip manau, kad arba vaikas linkęs į tuos eiliavimus, pasakojimus arba ne. Evitai nuo pat mažumės knygelė buvo labai svarbi. jai maximos informacinį lankstinuką skaityk- svarbu, kad skaitai doh.gif galėtumėm valandų valandas varyt, ana klausos net jei garsiai skaitau savo knygą. jai svarbus pats klausymasis. aš manau, kad tokia užgimė. nesekiojau paskui ją su knyga. tik kai jau pamatėm jos polinkį, tai ir skatinam jį- rūpinamės knygelių įvairove ir gausa namie, pagal laiko galimybes skaitom. dainuojam kartu, šokam. aš pati gana artistiška būnu (kai niekas nemato biggrin.gif ), tai kuriam ir dainuojam kartu tiesiog apie tai, ką darom kasdienybėj.

visi vaikai skirtingi. Evita va, linkusi į tokius pasimaivymus, deklamavimus, dainavimus. bet paprašyk jos piešti doh.gif arba (o siaubeli!!!) dėlionę duok verysad.gif kai mes į šoną... nes ten reikia pagalvoti, reikia susikaupti, reikia logiką "įjungti". neee, as mus šokiai dainos estrada valdo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzava: 30 spalio 2014 - 15:03
QUOTE(audradv @ 2014 10 30, 01:47)
Aš mama tiiiiinginė,nemokau,bet ji grįžta iš darželio tai savo ir savo grupiokų eilėraščius pliekia biggrin.gif

Šiandien kad prajuokino mūsų direktorė. Sėdi tėtis prie Gustuko lovelės,o Justina niekaip praeit negali ir sako:tėti,gal kojas patrauk,juk, matai kad vaikas praiet negali blink.gif  lotuliukas.gif
Arba užsimanė ant puoduko ir rėkia sysse, syyse,greičiau puodą atnešk. tėtis labai neskuba,tai  girdžiu jau rėkia nu greičiau atnešk, ot tai kai  pasisiosiu per mažą neatrodys

Oi mamos, na jus ir juokinat mane:) KOkie nuostabus tie musu mazuliukai dickiukai jau:)
O as norejau paklaust, jei vaikui sirduteje girdisi uzesiuku, ar gali jis zaisti fudbola?
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 10 30, 16:02)
Oi mamos, na jus ir juokinat mane:) KOkie nuostabus tie musu mazuliukai dickiukai jau:)
O as norejau paklaust, jei vaikui sirduteje girdisi uzesiuku, ar gali jis zaisti fudbola?

Reiktų klaust gydytojo, mano Danielei buo užesiukas,bet "išaugo",tai dabar kūliais eina ir kūno kultūros pamokoese be jokio fizinio krūvio apribojimo
Atsakyti
Sveikos,
ooo Evitai 4u.gif tiesiog poezijos rudenėlis
mūsiškis poezija nesidomi ir iš vis jam knygos kažkoks nesusipratimas, labai retai pavarto, o vat šaudyti, gaudyti, lego konstruoti, dėlionės patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 11 03, 18:41)
Sveikos,
ooo Evitai  4u.gif  tiesiog poezijos rudenėlis
mūsiškis poezija nesidomi ir iš vis jam knygos kažkoks nesusipratimas, labai retai pavarto, o vat šaudyti, gaudyti, lego konstruoti, dėlionės patinka  biggrin.gif

Vyriški užsiėmimai biggrin.gif . Pamačiau liniuotę,koks gražus jūsų mažylio vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 11 04, 22:48)
Vyriški užsiėmimai biggrin.gif . Pamačiau liniuotę,koks gražus jūsų mažylio vardas wub.gif

Ačiū 4u.gif vyrą visą nėštumą įtikinėjau, likus dviem savaitėm iki termino pasidavė, sakė tebūnie biggrin.gif

Senelius tai kažkodėl šokas ištiko, kai pasakiau per telefoną nejauki tyla buvo kurį laiką, o paskui komentaras "na įdomiai čia.." bet jau apsiprato biggrin.gif

Svarbiausiai kad Augustas gražiai ištaria " leliukas mažas brolis Oskaras" biggrin.gif ir visada visą litaniją turi išpasakoti ir pabrėžti kad jis tai jau didelis brolis .
Atsakyti
Sveikos,
ka balandinukams kaledu senelis atnes?? nesugalvoju.. darze dovanos, namie dovanos, pas senelius dovanos... lego juk nepripirksiu, niekas kitas jam dabar neidomu, o masinu jau kruvos nezaidziamu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 12 02, 22:24)
Sveikos,
ka balandinukams kaledu senelis atnes?? nesugalvoju.. darze dovanos, namie dovanos, pas senelius dovanos... lego juk nepripirksiu, niekas kitas jam dabar neidomu, o masinu jau kruvos nezaidziamu  doh.gif

Labas smile.gif
Pas mus kai mergina, tai paprasta: darželyje veikiausiai gaus kaleidoskopą, namuose Peppa Pig (jos silpnybė), knygų (antra silpnybė), manau nuo močiučių pirksime Playdoh rinkinį didesnį, nes labai mėgsta lipdyti, flomasterių, dažų ir pan. Kaip bebūtų keista, niekada neturiu bėdos ką pirkti dovanų, vis kažko reikia hihihi.gif O Lego praeitais metais per Kalėdas gavo, diiiiidelį diiiidelį, laimės buvo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 12 02, 22:24)
Sveikos,
ka balandinukams kaledu senelis atnes?? nesugalvoju.. darze dovanos, namie dovanos, pas senelius dovanos... lego juk nepripirksiu, niekas kitas jam dabar neidomu, o masinu jau kruvos nezaidziamu  doh.gif

Mums reikia sumastyti dovanu nuo:
1. musu su mb
2. nuo mano mamos
3. nuo mb seneliu
4. nuo mano seneliu

Bedu neturim, nes musishke viskuom dzhiaugiasi! O dabar dar turi mylimiausias lelytes dvi - tai va juomis ir rupinsimes biggrin.gif
Turim jau paruoshe: lelytes lovyte, lelytes vezimeli, pataliukus, kelis rubelius, stalo zhaidima mazhiems.
Dar pirksiu delione , megsta deliones delioti bet ne kasdien, o pagal nuotaika.
Kortu laikykli - nes daug zaidzhiam kortu zaidimus (nors tik kol kas 2 turim, dar viena kortu zhaidima nupirksiu).
Mazhe yra gavus kelis rinkinius smulkiu lego - tai labai patiko ir duplo visas kampe stovi nejudinamas jau savaite, tai galvuoju dar koki mazha rinkinuka Lego padovanuoti, bet lyg mb mama kazhka ish lego friends galvoja dovanuoti - tai gal nepirksiu.
Aisku neblogai butu ir play doh atsargas papildyti smile.gif

o darzhe dovanas gauna nuo miesto savivladybes - tai praeitais metais buvo daug daug saldainiu smile.gif zhiuresim kas bus shiemet smile.gif
Atsakyti