Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

Audrav Sveikinimai jūsų šeimynai sulaukus broliuko thumbup.gif wub.gif

Mes irgi ruošiames gimtadieniui. Laiką jau kaip ir užsirezervavom. Tik laukiam maitinimo paskaičiavimo g.gif Iš tikro nedarytųme gal tos šventės didelės (apie 20 žmonių dabar nusimato), bet kaip ir Padangėlė minijo, jau patys išsiilgom to pabendravimo, pasibuvimo su draugais, artimaisiai. Užsisukom visi darbuose, buityje... norisi atitrūkt, susitikt. O ir vaikams daug smagiau bigsmile.gif į namus visus sukviest tai tik bereikalingas vargas ir rūpestis - vietos mažai, visą dieną kuiskis virtuvei... o užsakei ir ramu smile.gif

o balandinukų grupės FB nėr? Aš kartais visai mielai pabendraučiau, bet taip retai apskritai į SM užeinu blush2.gif o dar kol surandį reikiamą temą... nėr tiek laiko jau smile.gif
Papildyta:
Jei yra FB grupė, tai ir mane pakvieskit bigsmile.gif Lolute turi mane drauguose bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merggytes. Atbegu su didziuliu reikalu. Draugei jau reikia primaitinti leliuka, 5 men. Klause manes kaip kada, kiek kartu. Nu visai neprisimenu. Pamenu pradejau nuo bulves. pirma diena sauksteli atskiedziau su savo pienu. Daviau regis viena karta viduri dienos, o kaip paskui nepamenu nors tu ka. Turiu omeni kiek kartu duoti ir duoti pries pienelio maitinima? Padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 03 10, 23:34)
Aš taipat pastebėjau kad per metus įveikėm, kuomet sėmiausi idėjų savo mažiui varduko iš balandinukų esamų
O aš kažkaip at kai ir mažiaus laukiausi niu nepradėjau kakaip bendraut ten kur mamos laukiasi  kovinukų šiumetinių. Man kažkaip balandinukai patys pačiausi ir geri prisiminimai po  šia dienai aplanko. Ypač buvo idomu ir tikrai gyvibinga tema kuomet ienas po kito gimė balandinukai wub.gif
Ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif
Nors mūsų mažiui dar tik savaitėlė, bet toks ramutis ir toks santūrus vyrukas tai ne balandinukė jetus jetus koks tarzaniukas auga, nebūtų avinukas doh.gif

Ir mes sveikiname su nuostabuciuku ramuciuku berniuku. O Dariukas turi sesute:) tik mums jau 7 savaites ryt bus:)
Papildyta:
QUOTE(Ladybugg @ 2014 03 11, 01:05)
Tas tiesa....man irgi is tkro truksta to ankstesnio bendravimo,bet kaip sakai...yra kaip yra,issiskirstem tada kas kur ir pasibaige balandinuku bendravimas,bent jau cia...
As bendrauju su geguzinukais su antra dukryte,bet mes ne SM,o FB uzdara grupe turim,niekur nei viena neissiskirste,nesusigrupavo,visos draugiskai pakoleikas,matysim kaip toliau bus  smile.gif

As jei galeciau dazniau bendrauciau... bet as ir taip tokia uzdara... o dabar is vis nespeju nieko. Parasyt dar galiu bet nespeju viskoperskaityt. Dabar kai tiek nedaug parasoma tai speju, bet anksciau ne. As bandziau su sausinukais bendraut, bet kur ten, tempaitokie, kad as po 2-3 valandas tureciau sedet kas dien norint perskaityti ka paraso. IR tiek daug mergyciu mamyciu kad as neatsimenu kas kur kada:)
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 03 21, 12:35)
Sveikos merggytes. Atbegu su didziuliu reikalu. Draugei jau reikia primaitinti leliuka, 5 men. Klause manes kaip kada, kiek kartu. Nu visai neprisimenu. Pamenu pradejau nuo bulves. pirma diena sauksteli atskiedziau su savo pienu. Daviau regis viena karta viduri dienos, o kaip paskui nepamenu nors tu ka. Turiu omeni kiek kartu duoti ir duoti pries pienelio maitinima? Padekit prasau 4u.gif

cha cha smile.gif tu galvoji kas nors prisimena biggrin.gif kadangi musu vaikis visada buvo isrankus tai daviau viska is eiles kad tik paragautu... nes viska spjaude, ir iki dabar taip, tik dar prideda " fu, kaka" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 03 13, 14:03)
Siandien buvau kaip sakant TA tai musu sesei/broliui 13sav+2d  wub.gif

Va kokios naujienos. Sveikinam, padangele! Mes tik paciam artimiausiam draugu rate, o ju cia pas mus ir nera daug. Bus vos keli vaikai. Svesim pas mus namie ir darysim piratu svente:) Sukurem dainele, pradejom daryt dekoracijas... Dariukas labai laukia. Kas dien vis klausia ar jau siandien jo gimtadienis. Tai padariau kalendoriu, kad lengviau suprasti:) Ryte bega uzbraukti dienele, kad tik greiciau tas gimtadienis ateitu:)
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 03 17, 20:42)
Ačiū,  tikrai smagu nėra dabar kada nuobodžiauti biggrin.gif

Jetus vėl žiema. Kas takus kasė, kas sniego sneius lipdė, o mes šiandien su mažium jau ir ratus išbandėm per sniegą biggrin.gif

Va kokie saunuoliai, namie nesnaudziat. Pas mus siais metais sniego nebuvo. Kraiuses jau pumpurelius sukrovusios, greit zydes. O mes siandien i nemaza liuti patekom visi trys:) Issiruosem iki parduotuviu, na tolokai jos, pestute pusvalandis man greito ejimo. Dariukas su dviraciu vaziavo. Ne pirma kart vaziavom, bet siandien jam kazkoks tingadienis buvo, tai taip letai vaziavo. As ji vis skubinu skubinu, vis uz priekio dviratuko i prieki patempu...smile.gif o debesys tokie juodi vejas... ir deja deja, pasivijo:) Darius zliumbia kad jam lietus i akis lyja...o man juokas ima, nors pries tai galvojau kad kam nors ka nors padarysiu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2014 03 21, 23:24)
cha cha smile.gif tu galvoji kas nors prisimena  biggrin.gif  kadangi musu vaikis visada buvo isrankus tai daviau viska is eiles kad tik paragautu... nes viska spjaude, ir iki dabar taip, tik dar prideda " fu, kaka"  lotuliukas.gif

wub.gif Vuo, pasirodo ne viena as tokia uzmirstuole:)
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2014 03 19, 09:23)
Audrav Sveikinimai jūsų šeimynai sulaukus broliuko thumbup.gif  wub.gif

Ačiū

QUOTE(nosiukelis @ 2014 03 21, 22:35)
Ir mes sveikiname su nuostabuciuku ramuciuku berniuku. O Dariukas turi sesute:) tik mums jau 7 savaites ryt bus:)
Papildyta:

As jei galeciau dazniau bendrauciau... bet as ir taip tokia uzdara... o dabar is vis nespeju nieko. Parasyt dar galiu bet nespeju viskoperskaityt. Dabar kai tiek nedaug parasoma tai speju, bet anksciau ne. As bandziau su sausinukais bendraut, bet kur ten, tempaitokie, kad as po 2-3 valandas tureciau sedet kas dien norint perskaityti ka paraso. IR tiek daug mergyciu mamyciu kad as neatsimenu kas kur kada:)

Ačiū o kaip smagu ir pas Jus naujas šeimos narys. wub.gif
Atsakyti
O balandinukai daugmaz jau valgo ? biggrin.gif maniskis taip ir nepradejo normaliai pavalgyt, vakar surio gabaliukas ir obuolys ir daug sulciu, siandien jau geriau 2 sumustiniai su suriu ir obuolys ir aisku daug sulciu.... maistas paruostas visa diena gali ant stalo but padetas, neuzkabins... verysad.gif tada ateina kate nakti is sudoroja.. ir darzely sake tas pats doh.gif nesuprantu kuom jis gyvas, bet saldainius ir sokolada galetu kilogramais doroti
Atsakyti
Padangėle, išimkit iš meniu užkandžius, saldainius, šokoladą ir sultis, gal vis tik pasijus alkanas wink.gif Lengva man kalbėti aišku, kai valgo visi. Vyriausias kartais parodo išrankumą, nemėgstu to ar ano, dar neparagavus, bet paprastai suvalgo su malonumu vėliau.

Mikcia, FB yra grupė, bet berods nenaudojama.

Nosiukėli, sveikinimai su pagausėjimu 4u.gif
Dėl primaitinimo visi nuo 6 mėn valgo. Paulius birželį, tai pradėjau nuo kruopų, kitiems sezonas buvo tai daržovės- nuo cukinijos, vėliau moliūgas, bulvės, morkos. Po kelis šaukščiukus. Mažoji nuo pirmo šaukšto žinojo ką reiškia maistas, gana greit iki 100ml išaugo porcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 23 kovo 2014 - 16:15
QUOTE(Angele @ 2014 03 23, 16:14)
Padangėle, išimkit iš meniu užkandžius, saldainius, šokoladą ir sultis, gal vis tik pasijus alkanas wink.gif Lengva man kalbėti aišku, kai valgo visi. Vyriausias kartais parodo išrankumą, nemėgstu to ar ano, dar neparagavus, bet paprastai suvalgo su malonumu vėliau.

isbandyta viskas, o jis gali valanda zyzti be sustojimo "noriu sulciu", tai po 20-30 min bet kam kantrybe truksta biggrin.gif nevalgo ir tiek doh.gif
Atsakyti
audradv, nosiukeli sveikinu su seimos pagausejimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Dar noreciau pasveikinti su praejusiu, 3 metu gimtadieniu Evita 4u.gif

ruzava – dukrytė Evita

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 03 23, 18:05)
isbandyta viskas, o jis gali valanda zyzti be sustojimo "noriu sulciu", tai po 20-30 min bet kam kantrybe truksta  biggrin.gif nevalgo ir tiek  doh.gif

Tam, kad šitas reikalas suveiktų, reikia išimti bent savaitei.
Atsakyti