Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(nosiukelis @ 2014 09 17, 23:42)
ruzava  lotuliukas.gif snekorka.
audradv,Sveikiname atsventus viena is nuostabiausiu gyvenimo svenciu.

Ačiū, tikrai kad viena iš nuostabiausių švenčių. Po tos šventės pagalvojau kaip gera širdyje, kad mus supa tokie faini žmonės kurių dėka ta šventė tapo dar šiltesnė ir gražesnė. wub.gif

Atsakyti
labuka 4u.gif

mano Emiliukas irgi snekoriu, neuzsiciaupia kol miegot neinam, o kalbam jau taip aiškiai, visas raides taria, net rrrr dabar taip ryškiai, ir darželin einam kasdien su mielu noru ax.gif net keista kad jau taip greit laikas lekia

Audra- sveikinu, krikštynos graži šventė
Ruzava- tikiuosi greit darželin leisti galėsi, turėjom ir mes anginą prieš rugsėjo pirmą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Augustas jau turi brolį Oskarą wub.gif Pirmą kartą aplankė ligoninėj tą pačią dieną po gimdymo vakare, tai taip atsargiai pasižiūrėjo, ir staigiai užsimanė namo... sakė mama, aš tavęs geriau namie palauksiu biggrin.gif o šiaip viskas gerai, be didelių tragedijų ar pavydų, tik reikia mažiuką pasaugot, o Augustas aplink laksto rankose su šautuvais, kardais ir kitais ginklais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 09 22, 18:10)
Sveikos,
Augustas jau turi brolį Oskarą  wub.gif  Pirmą kartą aplankė ligoninėj tą pačią dieną po gimdymo vakare, tai taip atsargiai pasižiūrėjo, ir staigiai užsimanė namo... sakė mama, aš tavęs geriau namie palauksiu  biggrin.gif  o šiaip viskas gerai, be didelių tragedijų ar pavydų, tik reikia mažiuką pasaugot, o Augustas aplink laksto rankose su šautuvais, kardais ir kitais ginklais smile.gif

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 09 16, 00:32)
Nesileisk buk skriaudziamas, nes nenoriu, kad veliau, tokie vaikuciai, butu skriaudziami mokyklose, kur i kampa yvaryti, uzgauliojami, kisenpinigiai atimami. O veliau ir gyvenime jiems sunku, nemoka uz save pastoveti...

Pritariu. Ir mane mama taip mokė. O dėl tos istorijos, kaip kiti vaikučiai apgynė silpnesnį, man kaip iš fantastikos srities skamba. Ne lietuvių mentalitetui tokie žygdarbiai. Bent pas mus neaptikau dar tokių vaikų. Visi standartiškai nuo kelių mušeikų gauna kakton...

QUOTE(ruzava @ 2014 09 17, 15:26)
-jau galvojau, kad viskas, ačiū Dievui!
-nu,- sakau,- ne Dievui ačiū, o tėčiui, gi tėtis ištraukė.
Evita:
- tai tėtis ir yra Dievas. o aš žvaigždė.

lotuliukas.gif
O išvada išvis geriausia... lotuliukas.gif

Sveikos,
Augustas jau turi brolį Oskarą  wub.gif 

Kaip suvirpa širdelė kaskart išgirdus tokias naujienas...
Iš visos širdies sveikiname su pagausėjimu! Sveikatos ir vien gražių akimirkų jūsų šeimai wub.gif
Atsakyti
Padangele - Pritariu ruzavai, sirdele suvirpejo isgirdus tokia zinia. Mano dukrytei jau jau beveik 8 menesiai. Ji jau tokia man didele. Savo budriomis ir zvitriomis akytemis viska seka, pati moka atsisesti, ropoja, sveka savovaikiska kalbele mama, tete, baba, dada. O kai nori valgyti, pradeda saukti mamam mamam ir rankytemis mojuoti. Kai pasiilgsta, stipriai apkabina, o kai palieku darzeli ilgai ziuri tiesiai man i akis, lyg klaustu, ar sugrysiu... Jos juokas matant broliuka, jos isdykeliskumas pesant jam plaukus ir gnybians visur kur tik gali..smile.gif... O atrodo, tai ivyko visai neseniai. Pamenu net kaip su nekantrumu vis laukiau, kada, vis klausiau pilvelio, kada ateis ta diena... 7 dienasilgiau pilvely gyveno.
Kartais as pagaunu save, kad lakstau kaip akis isdegus ir pergyvenu kad va, grindys neplautos, dulkes nevalytos, rubai nesulankstyti... ir tyliai sau pasakau, sustok... tai nesvarbiausia, svarbiausia tu ir tavo vaikai, tavo seima. Jie greit uzaug, nebus kudykiais amzinybe, ilsekis, ir megaukis kiekviena akimirka su jais. To paties, linkiu ir tau, Padangele. Aukit sveiki ir laimingi*
Atsakyti
ir mes prisidedam prie sveikinimų naujam šeimos nariui ir tėveliams wub.gif ramių naktelių wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius palinkėjimus wub.gif
Mažiukas ramus bet nuolat valgantis, ko nebuvo su Augustu.. tai čia man kažkas naujo. Miego trūkumo nejaučiu, nors daug naktį "valgom", tiesiog laukiu kol pasveiksiu nes labai sergu (gerklė, ausys, kosulys, sloga...) ir jau noriu išeit į lauką.
Atsakyti
Sveiki, atsiprašau už įsibrovimą 4u.gif

Kreipiuos su paieška vienos mamytės iš Kauno.
Pirmadienį (rugsėjo 22d.) Kaune vaikų žaidimų kambaryje "Karkarlandas" viena mamytė sumaišė vaikų striukes ir išėjo su svetima -keliais dydžiais didesne striuke. Saviškę paliko.
Žinom tik tiek, kad vaiko vardas Vakarė ir jai 3 metukai. Mama tamsių plaukų.
Bandau ieškot per bendraamžius.
Jeigu čia dalyvauja pokalbiuose Vakarės mama ar tokią pažįstat, lauksiu žinutės.
Dėkoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivute22 @ 2014 09 20, 17:06)
labuka 4u.gif

Audra- sveikinu, krikštynos graži šventė 

Ačiū 4u.gif

Sveikos,
Augustas jau turi brolį Oskarą  wub.gif  Pirmą kartą aplankė ligoninėj tą pačią dieną po gimdymo vakare, tai taip atsargiai pasižiūrėjo, ir staigiai užsimanė namo... sakė mama, aš tavęs geriau namie palauksiu  biggrin.gif  o šiaip viskas gerai, be didelių tragedijų ar pavydų, tik reikia mažiuką pasaugot, o Augustas aplink laksto rankose su šautuvais, kardais ir kitais ginklais smile.gif

Šilčiausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Et, kaip smagu skaityti apie mažuosius broliukus/sesutes, Vaiva jau irgi vis paklausia, kaip ten pilvely leliukas gyvena biggrin.gif

šeštadienis toks saulėtas buvo, spėjom pasifotosesinti.pasimaivysim smile.gif)
čia pernai rudenį ir šiemet smile.gif

user posted image

turiu laisvų kepuryčių nuo 6mėn iki 3m, pora ir mūsų balandinukams tiktų, noriu išparduoti, kainą sutarsime. gal kam reikia sau ar dovanai? smile.gif

https://www.facebook...3...0007&type=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaG: 20 spalio 2014 - 09:42
QUOTE(DaG @ 2014 10 20, 10:39)
Et, kaip smagu skaityti apie mažuosius broliukus/sesutes, Vaiva jau irgi vis paklausia, kaip ten pilvely leliukas gyvena biggrin.gif

šeštadienis toks saulėtas buvo, spėjom pasifotosesinti.pasimaivysim smile.gif)
čia pernai rudenį ir šiemet smile.gif

Sveikinimai wub.gif . Na va ir padejėja jau bus gimus broliui ar sesei.
Labai gražios foto. Ir darbeliai laaabai dailūs thumbup.gif
Atsakyti