Mūsų ir trimetis nuo 1,4m su broliu kambary, tik dar iki šiol būna ateina pas mus, paguli, atgal pas save nueina. Užmiega patys. Aš palūkėčiau po kūdikio gimimo iškart kraustyt neitin. Ir taip streso užteks. O mes būna ir penkiese sugulam meiliai
QUOTE(Padangele @ 2014 08 16, 14:23)
O jau miega balandinukai atskiruose kambariuose... ? mes tempem tempem taip ir neiskraustem, o dabar gris is seneliu gal reikia kazkaip ta linkme padirbeti, nes bus leliukas tai jau keturiese vienam kambary sunkiai issiteksim. Aisku negerai kad cia taip sutampa su brolio gimimu, bet kad musu atostogautojas beveik viska vasara pas mociute gyveno. Ech ir nesinori jo taip atriboti, bet kita vertus jau toks didelis nori buti savarankiskas, liepia duris uzdaryti kai i wc nueina, viska darydamas pabrezia "as pats moku"
Miega jau daugiau nei metai savo kambaryje,iskraustem menesiui iki sesei gimstant
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2014 08 16, 16:32)
Aš palūkėčiau po kūdikio gimimo iškart kraustyt neitin. Ir taip streso užteks. O mes būna ir penkiese sugulam meiliai
Tai kaip tik manau reikia iskraustyt,kol nera dar mazojo,nes paskui mazasis vistiek su tevais miegos ,o ji iskraustys viena kitur.Emilijai nebuvo problemu dideliu,aisku savaitele paverkdavo,kad reikia iet pas mama miegot,bet greit ikando sistema kur jos ova ir jos kambarys.Aisku,nori dar ir dabar ateit pas mama miegot,cia visada yra pas vaikus tas noras dazniausiai.
QUOTE(Angele @ 2014 08 12, 10:11)
Kokiose situacijose kyla ožiai ir klykimai? Ar nėra pokyčių ir dėmesio trūkumo atsiradus sesutei rezultatas. Ar ignoravimą vaikas supras, o gali ir gilinti problemas. Linkiu adaptuotis. Šiuo metu, sunkiu vaikui, nesiimčiau iškraustymo, kad nebūtų atstūmimas vaiko akimis, palaukčiau ramesnio momento.
Sveikinimai naujoms mamytėms
Sveikinimai naujoms mamytėms
Ne, jo oziukai, asaros ir klykimai dar pries sesutes atsiradima prasidejo. Nuo mazens jis toks. Gal ir mano kalte, yprato viska kartu daryti... o kai ko neleidziu, pasakau, kad si karta mamayte, tai ir prasidedda kapryzas. Arba zaidzia su pusesere, ji 5 dienom vyresne uz ji. Tarkim ji koki zaisliuka paims is jo, tai ojojoj kokie klykimai, arba biski pastums, tai toks jausmas kad kokia ranka nurove, kraujas upeliais teka... kaip klykia. Gali ir inkfarta gauti:)
Savo kambary jis gerai miega, ramiau. Dabar mes jam nebetrugdom:) Nueina greiciau miegoti ir veliau keliasi, ir naktinejimu nebera... tfiu tfiu tfiu:)
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2014 08 16, 15:23)
O jau miega balandinukai atskiruose kambariuose... ? mes tempem tempem taip ir neiskraustem, o dabar gris is seneliu gal reikia kazkaip ta linkme padirbeti, nes bus leliukas tai jau keturiese vienam kambary sunkiai issiteksim. Aisku negerai kad cia taip sutampa su brolio gimimu, bet kad musu atostogautojas beveik viska vasara pas mociute gyveno. Ech ir nesinori jo taip atriboti, bet kita vertus jau toks didelis nori buti savarankiskas, liepia duris uzdaryti kai i wc nueina, viska darydamas pabrezia "as pats moku"
Miega:)I savo kambary issikrauste dar 2 neturejo, taip ten ir gyveno... Bet mes persikraustem i nauja nama, cia dar remontai, tvarkymasis.. taip gavos, kad ilgai jo kambario iki galo neirengem, dar ir dabar nera spintos, uzuolaidu... bet gyvent galima:) Tai ir gyvena.
Oj mes perkraustėm žaislus, plakatų su Makvynu prikabinom Augusto kambary... nesuveikė. Dar prieš einant miegot pareiškė kad jis tai miegos didelėj lovoj- supraskit pas tėvus o visą vasarą pas senelius lovytėj išmiegojo... tai net į lovytę nepriprašėm eit.. su vyru taip nuliūdom, neįsivaizduojam ką daryt, nes jau seniai neišsimiegam kai jis lovoj, malasi, sukasi, spardosi, tai dar ir pilvelį nuo jo turiu saugot..
Šiandien pirma diena darže po atostogų buvo, grįžo nubalnota nosim- tai laimė kad be siuvimų šį kartą, ir kaip taip sugebėt nugriūt ant nosies
Šiandien pirma diena darže po atostogų buvo, grįžo nubalnota nosim- tai laimė kad be siuvimų šį kartą, ir kaip taip sugebėt nugriūt ant nosies
QUOTE(Padangele @ 2014 08 18, 17:08)
Dar prieš einant miegot pareiškė kad jis tai miegos didelėj lovoj- supraskit pas tėvus o visą vasarą pas senelius lovytėj išmiegojo... tai net į lovytę nepriprašėm eit.. su vyru taip nuliūdom, neįsivaizduojam ką daryt, nes jau seniai neišsimiegam kai jis lovoj, malasi, sukasi, spardosi, tai dar ir pilvelį nuo jo turiu saugot..
Nu bet ka reiksia...pareiske vaikas ,kad jis miegos tevu lovoj,cia paciu tevu uzsileidimas,nesupykit,nieko asmenisko Perkeli ir viskas,paverks,pareks,bet pripras,bus sunkiau dar jam kai atsiras brolis. As jau rasiau mano Emilija irgi nenprejo atskirai miegot,bet tiesiog perkelem ir viskas,nu turi priprast,o kaip kitaip,tik svarbiausia nebenusileist,jei jau perkeliamas,tai su visam,o ne kas antra nakti.
Kaip užmiega Augustas? Gal kartu pagulėti kol užmigs savo kambary. Čia mūsų praktika. Nors sakau pas mus dar pareina naktį, nevedu. Kartais suveikia, kad pasiūlau nueiti į wc ir į savo lovytę, jei galiu būna nueinu pagulėti kol užmigs. Tiesa nevisi vaikai taip ir guli tėvams pasakius arba pasakyt nemoku
QUOTE(Ladybugg @ 2014 08 18, 20:12)
Nu bet ka reiksia...pareiske vaikas ,kad jis miegos tevu lovoj,cia paciu tevu uzsileidimas,nesupykit,nieko asmenisko Perkeli ir viskas,paverks,pareks,bet pripras,bus sunkiau dar jam kai atsiras brolis. As jau rasiau mano Emilija irgi nenprejo atskirai miegot,bet tiesiog perkelem ir viskas,nu turi priprast,o kaip kitaip,tik svarbiausia nebenusileist,jei jau perkeliamas,tai su visam,o ne kas antra nakti.
tai nuo nežinau kada su tuo kovojam, išsirėkiam išsiblaunam užmigt tai jis užmiega savo lovytėj, bet tik per miegus susigaudo kad jis joje iš kart atsikrausto ir savo pagalve pasiėmęs krenta į vidurį. Dabar aiškinam kad bus leliukas, tai jis sakė leliukui savo lovytę duos, bet jis tai niekur neis o jei jį pradedam kilnot kas pusvalandį be miego tada liekam.. tiesiog naturaliai pavargsti su tais kilnojimais, du kartus naktį perkeli, o jau paryčiui nebekreipi dėmesio...
Jetus atėjau pasiguost pas mano balandinukę atsirado oooooožligė . Ne gana to kad skardiabalsė, tai dar pradėjo ant žemės griūt. Aš naivuolė patikėjau kad jai nebus tooookio periodo. Tik pastebėjau kad jau jei ruošiasi griūt pasižiūri kokia auditorija stebės ir ar pavyks nugriūt neišsitepus.
Tai dar gerai kad mums suveikia nusiraminimams pabuvimas savo kambaryje
QUOTE(audradv @ 2014 08 19, 03:55)
Jetus atėjau pasiguost pas mano balandinukę atsirado oooooožligė . Ne gana to kad skardiabalsė, tai dar pradėjo ant žemės griūt. Aš naivuolė patikėjau kad jai nebus tooookio periodo. Tik pastebėjau kad jau jei ruošiasi griūt pasižiūri kokia auditorija stebės ir ar pavyks nugriūt neišsitepus.
Na pas mus griuvimai kažkaip apsitvarko kai pas senelius pabūna, bet grįžta, paeina į darželį tai dar ne tokių bajerių prisižiūrim viena kartą taip "iš nervų" griūdamas eilinį kartą smakrą prasiskėlė, vežėm siūti- tai ilgam buvo pamoka. Bet čia turbūt tiesiog turi praeiti, na kai bus 4-5 metų nebegrius, ką
Šiąnakt atkovojau, neįsileidau į lovą Augusto, vyras sakė kaip tu taip gali......... Na nuvedžiau į WC kaip Angelė sakė kai prasibudo, ir atgal į lovytę įkišau, paburbuliavo bet užmigo, iki ryto neatsikraustė
O aš keliauju į TA, turėtų būti pasimatymas su Augusto broliuku, 36 savaitės jau
QUOTE(Ladybugg @ 2014 08 18, 21:12)
Aha, ne kas antra nakti:)
Prisisnekejau, kad be problemu isejo i kita lova, ir se tau... susirgo angina, dvi naktis su mumis lovoj miegojo, nes temperatura nezmoniska, o as bijojau, kad uzmigsiu, neisgirsiu jo. Siandien sako, kad jis bijo, kad kazka girdi, kad jam nepatogu, kazkas trugdo ir t.t. Tai jauciu kokius 10 kartu pas ji ejau raminti, kol galiausiai taip staug pradejo, kad nenori jis ten vienas miegoti... prizadino dukryte, si rekia, tas rekia, cia jau buvo puse 11, man stogas lekia, nes jau kelinta naktis be miego:) Tai vyras leido miegot musu lovoj, jo puseje. O siam vel, man nepatinka, taov pagalve smirdi, noriu ant mamos, jos kvepia Aisku, dialogas vyksta ne pasnibzdom, o jau su pakosejimais, nosiu sniurkstimais po klykimuu ir t.t Abu uzmigo apie 11:30. As suprantu, paklyks ir viskas, bet kai antras vaiaks yra, tai tas jo klykimas tiesiog per nervus eina. IR zino jis, kad paklyks ir bus taip kaip jis nori, nors ne visada, cia ir blogiausia. As labai grieztai, pasakiuai r ne, bet jis vis tiek turi paklykti. Tas laikotarpis kol jis saukia, sutrumpina mano gyvenima ne keliom valandom, o keliom parom:)
Papildyta:
audradv
Oi prajuokinai su auditorijos pasirinkimu:) Ir aisku, juk mergaite, negriusi kur papuola
Padangele Sekmes jums:) Tikiuos ir as savo lova ryt atkovosiu:)Jis pas mus tik uzmiega, kai va sitaip subludina, paskui as ji nunesu ir iki ryto savo lovoj miega.
Tikiuosi pasimatymas su pilvinuku praejo sklandziai.
Labos, ramios ir pilnos miego nakties
QUOTE(nosiukelis @ 2014 08 24, 01:59)
Aha, ne kas antra nakti:)
Prisisnekejau, kad be problemu isejo i kita lova, ir se tau... susirgo angina, dvi naktis su mumis lovoj miegojo, nes temperatura nezmoniska, o as bijojau, kad uzmigsiu, neisgirsiu jo. Siandien sako, kad jis bijo, kad kazka girdi, kad jam nepatogu, kazkas trugdo ir t.t. Tai jauciu kokius 10 kartu pas ji ejau raminti, kol galiausiai taip staug pradejo, kad nenori jis ten vienas miegoti... prizadino dukryte, si rekia, tas rekia, cia jau buvo puse 11, man stogas lekia, nes jau kelinta naktis be miego:) Tai vyras leido miegot musu lovoj, jo puseje. O siam vel, man nepatinka, taov pagalve smirdi, noriu ant mamos, jos kvepia Aisku, dialogas vyksta ne pasnibzdom, o jau su pakosejimais, nosiu sniurkstimais po klykimuu ir t.t Abu uzmigo apie 11:30. As suprantu, paklyks ir viskas, bet kai antras vaiaks yra, tai tas jo klykimas tiesiog per nervus eina. IR zino jis, kad paklyks ir bus taip kaip jis nori, nors ne visada, cia ir blogiausia. As labai grieztai, pasakiuai r ne, bet jis vis tiek turi paklykti. Tas laikotarpis kol jis saukia, sutrumpina mano gyvenima ne keliom valandom, o keliom parom:)
Va cia tas ir suveikia,viena karta,antra karta ir paskui jau zino,kad vistiek issireikalaus ir mamos sirdis suminkstes.Zinau as sita visa,ir nervas ima ir sirdis plysta kaip mamos kai vaikas reikia ir saukia,kad nori su mama miegoti. Sunkus etapas is tikro,bet tada tikrai,tuei arba nukelt kuriam laikui ta miegojima jo kambaryje arba gal kazkaip pabut su juo pas ji kamabryje,pasitiesk ka nors ant zemes,pagulek su juo kol uzmigs. Ateisim mes kita sav,papasakosim Dariukui kaip Emilija viena savo lovoj miega,gal pades jam
labukas,
va atrodo atkovojom vieną etapą, Augustas jau išsikraustė į lovytę jau šiandien ryte sakė rodydamas į mūsų lovą "čia ne mano vieta"
kitas etapas bus - išeit į kitą kambarį
va atrodo atkovojom vieną etapą, Augustas jau išsikraustė į lovytę jau šiandien ryte sakė rodydamas į mūsų lovą "čia ne mano vieta"
kitas etapas bus - išeit į kitą kambarį