Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

Triuši, kokia simpatiška burbuliukė nykštukė thumbup.gif o kokio ūgio dabar tas rožinis nykštukas?
ir nuotraukose tokia gera atrodo biggrin.gif

(nežinau tų visų jūsų niuansų, bet garsą r tarti vaikai kartais išmoksta tarsi su gomuriu, tarsi skambėtų hr. Tokį įprotį "išmušti" būna sudėtinga doh.gif nesikišu, nepatarinėju, bet tokia pastaba blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 08 07, 16:25)
Triuši, kokia simpatiška burbuliukė nykštukė  thumbup.gif  o kokio ūgio dabar tas rožinis nykštukas?
ir nuotraukose tokia gera atrodo  biggrin.gif

(nežinau tų visų jūsų niuansų, bet garsą r tarti vaikai kartais išmoksta tarsi su gomuriu, tarsi skambėtų hr. Tokį įprotį "išmušti" būna  sudėtinga  doh.gif nesikišu, nepatarinėju, bet tokia pastaba  blush2.gif  )

Ačiū 4u.gif Kaip tik neseniai buvom apžiūros prieš darželį, tai 77 cm ir 10 kg. Mano draugės pirmametė jau aukštesnė už ją, bet Ema vis klausia, "kada važiuosim pas leliuką" biggrin.gif
Dėl r tai kalbėjau su logopede, sakė, turėtų išaugti... Nors buvom viename mažų žmonių susitikime, ten buvo berniukas paauglys, tai jis irgi taip tarė... Tai bus matyti, kaip čia mums bus.
Atsakyti
QUOTE(Triušis @ 2014 08 07, 19:19)
Ačiū 4u.gif
Dėl r tai kalbėjau su logopede, sakė, turėtų išaugti...

tik nesupyk, ok? nenorėjau kišti savo trigrašio, tik atkreipiau dėmesį, kai pasakei apie tą garsą r 4u.gif
o kaip su sese Ema sutaria?

ir apskritai, kaip kiti balandinukai su sesėm/broliais ir bendraamžiais draugauja? kokia veikla įdomiausia? geriau žaisti vienam ar su kažkuo?
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 08 07, 22:02)
tik nesupyk, ok? nenorėjau kišti savo trigrašio, tik atkreipiau dėmesį, kai pasakei apie tą garsą r  4u.gif

ir apskritai, kaip kiti balandinukai su sesėm/broliais ir bendraamžiais draugauja? kokia veikla įdomiausia? geriau žaisti vienam ar su kažkuo?

Baik tu, ko čia pykti irnesakyk.gif Su sese tai visaip būna, dažniausiai viena jei ką pasiima, tai būtinai čia ir dabar ir antrai to paties prisireikia, tai kyla triukšmas, bet šiaip tai nieko, rūpinasi viena kita, žaidžia, nors gan dažnai tai vyksta atskirai. Gal, kai bus didesnės daugiau bendrų interesų atsiras.
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 08 07, 21:02)
tik nesupyk, ok? nenorėjau kišti savo trigrašio, tik atkreipiau dėmesį, kai pasakei apie tą garsą r  4u.gif

as mokiausi danu kalba, ir ta ju R reikia tarti kazkur su gerkle, gomuriu ar nesuprasi kaip, bet kitaip nei mes, tai siaubas kaip sunku biggrin.gif o va cia vaikams is karto gaunasi biggrin.gif

o del bendraamziu, darzelyje viskas gerai Augustui, jis toks kolektyvo vaikas, moka kartu zaisti, nori eit susikibes uz ranku su vaikais, kviecia kartu kazka veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 07 rugpjūčio 2014 - 21:56

Su sesetai pastoviai kovos vyksta, bet kartu ir pažaidžia.Ojau brolį tai dievina ir labai jau globoja, tokia sumažinta mamytėsmile.gif. Tik neaišku kaip bus kai ateis laiktotrapis kuomet reiks kuom nors dalintis su broliu.
Kadangi namo antrame aukšte gyvena brolis su šeimyna ir yra dviem metais už Justiną vyresnis sūnėnas, tai jie laaaaaaabai gražiai sutaria ir ištisai žaidžia kartu
Atsakyti

Maniškė niekaip su broliu nesutaria. Dažniausiai jį tiesiog ignoruoja... sad.gif Retas atvejis, kai paglosto ar pažaidina. O brolis ją prieš save matydamas tirpte tirpsta kaip nori bendrauti, liesti...
Atsakyti
Man sunku isivaizduoti kaip Augustas i broli reaguos, vis priejes pasitikslina ar pilve leliukas. Viena karta sakau va brolis mamai ispyre, tai jis priejo pakele mano ranka nuo pilvo ir "trenke broliui"- negalima spardytis neva... truputi likom apake, nesitikejom kad taip paaukles, tai net nezinau ar jam apie tai daug kalbeti ar tiesiog ziureti kaip savaime viskas ivyks.. I mazus vaikus siaip meiliai reaguoja, visi mazesni vaikai uz ji yra "leliukai", bet kaip bus su nuosavu leliuku negaliu prognozuoti ir del to siek tiek neramu. Yra visokiu patarimu kad reikia kokia dovana vyresneliui nupirkt parsivezant maziuka namo, bet man kazkaip neteisinga asociacija, jis gaus dovana ir nueis sau zaisti, nesupras prie ko cia tas leliukas.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 08, 15:07)
Yra visokiu patarimu kad reikia kokia dovana vyresneliui nupirkt parsivezant maziuka namo, bet man kazkaip neteisinga asociacija, jis gaus dovana ir nueis sau zaisti, nesupras prie ko cia tas leliukas.

man tai visai nieko tas patarimas, čia kaip parodymas, kad mažas leliukas ateina su taika, atneša dovanų ir nori draugauti ax.gif ta dovanėlė nuo mažylio tai man visai gera mintis atrodo smile.gif

Maža mazge, mes neturim namie mažesnio brolio ar sesės, bet Evita irgi ignoruoja visus leliukus, tarsi jų nė nebūtų. atsimena juos tik tada, kai jie prisiliečia prie jos, tada oj oj, krenta karūna princesei doh.gif dažnai (kelis kartus per savaitę) susitinkam su sesės šeima, tai mažoji (1m.) jai neegzistuoja, ją nervina, o va didžioji (6m.)- geriausia draugė ir autoritetas ax.gif
Atsakyti
Taip jau dažniausiai, kogero būna, jog didesni vaikai - autoritetas, norisi į juos lygiuotis, o va mažesnieji jau konkurencija, pavydas..
Atsakyti
Emilija sus ses va dabar tk neseniai pradejo gerai sutart,zaisti kartu,uzsiimti viena su kita smile.gif Bet kol maziuke dar visai maziuke buvo,tai Emilija labai ziezula buvo biggrin.gif jokio jos zaislo nebandyk paliest ir plamai viskas MANO MANO IR MANO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 08, 16:07)
Man sunku isivaizduoti kaip Augustas i broli reaguos, vis priejes pasitikslina ar pilve leliukas. Viena karta sakau va brolis mamai ispyre, tai jis priejo pakele mano ranka nuo pilvo ir "trenke broliui"- negalima spardytis neva... truputi likom apake, nesitikejom kad taip paaukles, tai net nezinau ar jam apie tai daug kalbeti ar tiesiog ziureti kaip savaime viskas ivyks.. I mazus vaikus siaip meiliai reaguoja, visi mazesni vaikai uz ji yra "leliukai", bet kaip bus su nuosavu leliuku negaliu prognozuoti ir del to siek tiek neramu. Yra visokiu patarimu kad reikia kokia dovana vyresneliui nupirkt parsivezant maziuka namo, bet man kazkaip neteisinga asociacija, jis gaus dovana ir nueis sau zaisti, nesupras prie ko cia tas leliukas.

Manau kad jis gynė tave, nes brolis "apspardė" lotuliukas.gif
Dovanėlė tai visai nieko mums pasiteisnęs dalykas, Justina po šiai dienai sako ir didžiuojasi kad tai bolio dovana biggrin.gif
Atsakyti