Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

Labas rytas mergaitės. Ačiū, DaG, šiandien aš kaip tik dar Šiaulių rajone, dieną važiuosiu atsiimti užuolaidų į Šiaulius. Reikia pasižiūrėti kur jų parduotuvė, įkisciau savo didele nosį ten;)
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 07 21, 07:21)
Labas rytas mergaitės. Ačiū, DaG, šiandien aš kaip tik dar Šiaulių rajone, dieną važiuosiu atsiimti užuolaidų į Šiaulius. Reikia pasižiūrėti kur jų parduotuvė, įkisciau savo didele nosį ten;)

jie kiek žinau savo firminės parduotuvės kaip ir neturi (nebent pasikeitė kas), Tilžėj stovėdavo jų lovos, pasiskambinkit wink.gif
Atsakyti
sveikos,
pas mus žirnių sezonas biggrin.gif pusryčiams, pietums, vakarienei..
taip norisi į pajūrį, deja be rugsėjo nenusimato tokios prabangos smile.gif

kadangi ruduo vistiek ateis, gal kuriai reikės kepuryčių balandinukams ir ne tik? ax.gif
https://www.facebook...f_type=bookmark
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 07 21, 07:21)

Sveikute,
Mes pirkomės iš "Bramitos" ir kainos padorios ir kokybiški. Tik pas juos foto poprastės,nes relybėje baldai atrodo geriau.
O mano giminaičiai net nečiupinėję iš jų internetu nusipirko tai super kampinukas tiek išvaizda, tiek kokybe

Papildyta:
Mes štai tok baltą pirkomės http://www.bramita.lt/aid=619.phtml
Atsakyti

QUOTE(audradv @ 2014 07 26, 23:32)
Sveikute,
Mes pirkomės iš "Bramitos" ir kainos padorios ir kokybiški. Tik pas juos foto poprastės,nes relybėje baldai atrodo geriau.
O mano giminaičiai net nečiupinėję iš jų internetu    nusipirko tai super kampinukas tiek išvaizda, tiek  kokybe

Papildyta:
Mes štai tok  baltą pirkomės http://www.bramita.lt/aid=619.phtml

Sveikutes,mamytes.
Tikriaus ir man internetu teks:)nes nieko nenusipirkau ir isskridau. galvojau,kad skrydis sudvuem kaikais, is kuriu vienas 5 menesiu, bus sunku skristi, bet nieko, viskas buvo gerai. Tik i lektuva valanda velavo suleist.

O jusu odinis sviesus?
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 07 28, 00:45)
Sveikutes,mamytes.
Tikriaus ir man internetu teks:)nes nieko nenusipirkau ir isskridau. galvojau,kad skrydis sudvuem kaikais, is kuriu vienas  5 menesiu, bus sunku skristi, bet nieko, viskas buvo gerai. Tik i lektuva valanda velavo suleist.

O jusu odinis sviesus?

O tai Airijoj baldų nėra pirkti? Argi apsimoka gabent iš Lietuvos tokius didelius daiktus? Ar jūs čia lietuviškiems namams ieškot?
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2014 07 24, 11:15)
sveikos,
pas mus žirnių sezonas biggrin.gif pusryčiams, pietums, vakarienei..
taip norisi į pajūrį, deja be rugsėjo nenusimato tokios prabangos smile.gif

kadangi ruduo vistiek ateis, gal kuriai reikės kepuryčių balandinukams ir ne tik?  ax.gif
https://www.facebook...f_type=bookmark

Laaaaabai gražūs ir dailūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(nosiukelis @ 2014 07 28, 00:45)
Sveikutes,mamytes.
Tikriaus ir man internetu teks:)nes nieko nenusipirkau ir isskridau. galvojau,kad skrydis sudvuem kaikais, is kuriu vienas  5 menesiu, bus sunku skristi, bet nieko, viskas buvo gerai. Tik i lektuva valanda velavo suleist.

O jusu odinis sviesus?

Aha šviesus rudenį bus kaip metai turim tai visai gerai dėvisi. Nors kai pirkom aplinkiniai sakė ojei su trim vaikais. Bet man oda patinka tik šviesi. Jauirkava buvo išpilta, ir arbata nu alai ir viskas.Jei busidomu galiu nufotkinti kaip kambaryje atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2014 07 28, 11:32)
O tai Airijoj baldų nėra pirkti? Argi apsimoka gabent iš Lietuvos tokius didelius daiktus? Ar jūs čia lietuviškiems namams ieškot?

Lietuvoje daug kokybiskesni baldai,o gabenimas ne toks jau ir brangus palyginus,cia baldu kainos kosmines o ir kokybe net neprilygsta Lietuviskiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2014 07 28, 12:32)

Ne,airiskiems. Kaip ir laydybugg pakomentavo, airiski baldai neprilygsta nei kokybe, nei stiliumi, nei kaina:) o be to, CIA NEI SU ZIBURIU NERASI KAMPO, AR ATSKIRU SOFUCIU, KUR BUTU NORMALI MIEGAMA DALIS AR PATALYNES DEZE. Kiek parduotuviu praejau, niekur neradau svetaines sofutes su patalynes deze. O ir kampu nera cia, bent as nemaciau.
QUOTE(audradv @ 2014 07 28, 20:29)
Laaaaabai gražūs ir dailūs darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif
Aha  šviesus rudenį bus kaip metai turim tai visai gerai dėvisi. Nors kai pirkom aplinkiniai sakė ojei su trim vaikais. Bet man oda patinka tik šviesi. Jauirkava buvo išpilta, ir arbata nu alai ir viskas.Jei busidomu galiu nufotkinti kaip kambaryje atrodo mirksiukas.gif

Butu gerai pamatyti jei nieko pries:)

Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2014 08 01, 22:48)
Ne,airiskiems. Kaip ir laydybugg pakomentavo, airiski baldai neprilygsta nei kokybe, nei stiliumi, nei kaina:) o be to, CIA  NEI SU ZIBURIU NERASI KAMPO, AR ATSKIRU SOFUCIU, KUR BUTU NORMALI MIEGAMA DALIS AR PATALYNES DEZE. Kiek parduotuviu praejau, niekur neradau svetaines sofutes su patalynes deze. O ir kampu nera cia, bent as nemaciau.

Nu kampu tikrai yra,esu ne karta macius,toj pacioj Ikejoj,tik kokio butent jus norit smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip balandinukai laikosi? mes tai pajury savaite atbuvom, o jau karsta..diena dar kaip dienal bet naktim tai kosmaras, visi langai praviri o kvepuot nera kuom. Augustas daug gere, tai nei nakties be avarijos, o pamperso kategoriskai jau atsisako, tai ir bandem zadint ant puodo sodint, vis tiek paryciui avarija kokia ivykdavo..
O man liko menesi pilva atnesiot ir jau galesim brolio laukt, vis tik nestumas saltuoju metu laiku turi savu pliusu, nes dabar tikra kankyne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 04, 15:17)
Sveikos, kaip balandinukai laikosi? mes tai pajury savaite atbuvom, o jau karsta..diena dar kaip dienal bet naktim tai kosmaras, visi langai praviri o kvepuot nera kuom. Augustas daug gere, tai nei nakties be avarijos, o pamperso kategoriskai jau atsisako,  tai ir bandem zadint ant puodo sodint, vis tiek paryciui avarija kokia ivykdavo..
O man liko menesi pilva atnesiot ir jau galesim brolio laukt, vis tik nestumas saltuoju metu laiku turi savu pliusu, nes dabar tikra kankyne  doh.gif

Balandinukė iš baseino nebeišlipa biggrin.gif ir krikštynom ruošiasi:)

Jetau kaip įsivaizduoju tau sunku turėtų būti

Papildyta:
Nosiukėli, įkeliu foto kampo, (tik poprastės, nes su telefonu fotografuota ir dar prieš saulėtus langus)user posted image
user posted image
Atsakyti