Įkraunama...
Įkraunama...

2011 balandinukai

QUOTE(Padangele @ 2014 06 19, 08:42)

As jau nebezinau ka daryt kad jis taip nesizalotu, aktyvus vaikas... bet negi visi aktyvus vaikai reguliariai ka nors siuti vaziuoja...

vargšas Augustas unsure.gif
Papildyta:
Audradv, o iš aliexpres pati užsakinėji ar per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 06 19, 15:18)
man atrodo kad vaikams viskas kainuoja trigubai daugiau nei suaugusiems  doh.gif

Aha tikrai kad taip , o ypač Lietuvoj biggrin.gif

QUOTE(ruzava @ 2014 06 19, 18:53)
vargšas Augustas  unsure.gif
Papildyta:
Audradv, o iš aliexpres pati užsakinėji ar per tarpininkus?

Pati užsakinėju, anksčiau per tarpininkus, bet dingo nebrangi tarpininkė tai buvo toks spyris geras pačiai pabandyti-ir pavyko biggrin.gif . Tik tiek kad jau ten kantrybės reik nerealios , nes ilgai siuntinukai keliauja. Vat šiandien gavau auskariukus tai atkeliavo per 3 savaites , o melamino kempinėlės- trintukai per tris mėnesius biggrin.gif

Dabar sakiau Gustas paaugs tai jau sakysiuosi rūbelius iš ten, esu keletą nužiūrėjus
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 06 19, 19:39)

Dabar sakiau  Gustas paaugs tai jau sakysiuosi rūbelius iš ten, esu keletą nužiūrėjus

o gal sakydamasi kokią smulkmeną ir man prigriebtum? blush2.gif irgi buvau nusižiūrėjusi tokius auskariukus, apyrankę nebrangiai, ale pati nesisiunčiu, dėl tokios smulkmės nė tarpininkų ieškot nesinorėjo...
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 06 19, 10:42)
Sveikos, ka gi Augustas vakar buvo sulopytas 5a karta savo gyvenime  doh.gif
Bego, griuvo, prasiskele smakra, marle, pleistras, i masina, santariskiu gatve, 3 siulai si karta...
Baisokai si karta, net pati susipurciau zaizda pamacius, gerai kad vyras namie buvo, o pati sunkiai buciau suvaldzius situacija.
As jau nebezinau ka daryt kad jis taip nesizalotu, aktyvus vaikas... bet negi visi aktyvus vaikai reguliariai ka nors siuti vaziuoja...

oi kai suprantu.. nors mes siuvomes tik karta bet as jau juokauju kad jei butu norvegija tai mums sunu jau butu ateme biggrin.gif doh.gif EINA LEKIA IR KAIP TAM ANEKDE MAMA ZIUREK BE RANKU MAMA ZIUREK BE KOJU MAMA ZIUREK BE DANTU.. ZODIZU PAZYSTAMA SITAUCIJA KAI LAKSTO BE GALVOS. ir aktyvumas cia ne rpie ko, tieisog nemoka saugotis, kazkas labai idomiau nei pamastyt kad saugotis. zodizu jau jei tikslas tai visu greiciu i tiksla, o kas kaip bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
Nius šiandien deliojom puzlę. Tik kol išsidžiausčiau skalbinius mergina susisuko blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 27 birželio 2014 - 21:00
QUOTE(audradv @ 2014 06 27, 21:59)
Nius šiandien deliojom puzlę. Tik kol išsidžiausčiau skalbinius mergina susisuko blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif user posted image

blink.gif pavare!
gal merginai delioniu truksta ax.gif
ar norejosi kurybos? smile.gif
Atsakyti
eik tu sau, kaip čia skaudžiai blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 06 27, 22:13)
blink.gif pavare!
gal merginai delioniu truksta  ax.gif
ar norejosi kurybos? smile.gif

Delion4mis nelabai domisi, įtariu kad kurybos lotuliukas.gif

QUOTE(ruzava @ 2014 06 28, 18:17)
eik tu sau, kaip čia skaudžiai  blink.gif  blink.gif

Aha tai gerai kad banke pakeis
Atsakyti
Sveikos merginos. Pradingelis nosiukelis grįžo;) antras mėnuo atostogaujam Lietuvoje. Gaila, atostogos į pabaigą, o aš taip ir neissirinkau ir nenusipirkau baldų į savo naująją tusciaja svetainėwink.gif
ATSIPRASAU UZ RASYBA, ESU PRISIJUNGUS IS SESES PLANCETES, O CIA AUTOMATISKAI ZODZIUS RENKA, NESPEJU TAISYTI, TAI PUSE LIETUVISKAI PUSE NE GAUNAS;)

Mielosios, mano brangiosios!!!! Padėkite man! Kur galėčiau Klaipėdoje nusipirkti kokybiškus baldus? Ieškau minkšto kampo. Jūs dar iš praktikos pasakykit man kas geriau, oda ar gobelenas. Mūsų tamsi svetainė, mažai saulės. Apie Gintaro baldus daug blogo prisiskaiciau,tai į tą pusę net nežiūriu... Praaaaasauuuuuu padeeeeeeekiteeeee

Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2014 06 27, 21:59)
Nius šiandien deliojom puzlę. Tik kol išsidžiausčiau skalbinius mergina susisuko blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif user posted image

Norėjo padidinti mamytės finansus;)
Papildyta:
QUOTE(DaG @ 2014 04 28, 19:44)

Nuostabi nuotrauka!
Papildyta:
QUOTE(Padangele @ 2014 06 11, 17:56)
Ka gi, Augustas jau turi mama su visais diplomais smile.gif vakar islaikiau paskutini egzamina po 12os metu studiju  doh.gif  reikes ir jaunuoli is seneliu parsivezti, tai dabar jau ramiai lauksim brolio  wub.gif
Sunku dabar rinkti varda berniukui, pirmam buvo lengviau... reikia derint kad nebutu labai panasus ir kad senatvej nereiketu maisyti  biggrin.gif

Kokius mokslus baigei?

Papildyta:
Koks gražus mažylis baliauninkas;) o jau žvilgsnis koks protingas***
Atsakyti
Sveika, Nosiukėli, smagu, kad bent retkarčiais nosį įkiši smile.gif

Mes savo kampą pirkom iš Berry salono (Baltijos pr. kur yra Klaipėdoj), nieko įspūdingo, bet mums labai aktuali kaina buvo smile.gif kai aš ne mėgėja odinių baldų (gal kitiems ir patinka ir pritinka jų namuose, nesiginčiju, bet savo namuose niekad odinių nenorėjau), tai rinkomės gobelenu trauktus, tik su odiniais porankiais.

Šiaip iš tų, turinčių geresnį vardą, yra Magrės baldai. dar Nemuno balduose galit pasižvalgyti
Atsakyti
sveikos,
retai beužsuku , vasarojam smile.gif kolkas dar neatostogavo, į pajūrį planuojam rugsėjo pradžioj.
dėl baldų - kokybiškai gamina firma Šiauliuose, bet jų baldų yra visoje Lietuvoje, jei reikia, atveža. patys porą sofų dėvim jau n metų, viskas tvarkingai
http://www.balduprojektai.com/

Vaiva buvo anginą pasigavusi, gulėjom ligoninėj, dabar jau namie baigiam gydytis:/
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2014 07 20, 14:53)
Sveika, Nosiukėli, smagu, kad bent retkarčiais nosį įkiši smile.gif

Mes savo kampą pirkom iš Berry salono (Baltijos pr. kur yra Klaipėdoj), nieko įspūdingo, bet mums labai aktuali kaina buvo smile.gif kai aš ne mėgėja odinių baldų (gal kitiems ir patinka ir pritinka jų namuose, nesiginčiju, bet savo namuose niekad odinių nenorėjau), tai rinkomės gobelenu trauktus, tik su odiniais porankiais.

Šiaip iš tų, turinčių geresnį vardą, yra Magrės baldai. dar Nemuno balduose galit pasižvalgyti

Labuk. Ačiū, apie Magres baldus ir aš girdėjau, tik kad kaina kol kas ne man, gal kada ateity;) O bery salone kokybiški,kur gamina? Aš gobeleno bijau kad greit išsikirs.
Atsakyti