Įkraunama...
Įkraunama...

Esu šio skyrelio moderatorė

Prasau irasykite i 2017 birzelinuku sarasa dar viena nari: 2017-06-24 Euterpė-23m.-antras vaikelis-Kaunas. Aciu

Dar birželinukuose 2017 redaguokite :2017-06-30 vysniukeee-32m.-trečias vaikelis-Palanga

Labai labai iš visos širdies Ačiū!

:4u:

Atsakyti
Sveiki! Gal galėtumėte uždaryti Kovinukų apklausą, naudosime naują temą iki kol pabyrėsime 4u.gif
Taip pat prašau suteikti S-dalyvio statusą 4u.gif Ačiū!
Atsakyti

Sveiki! Gal galėtumėte uždaryti Kovinukų apklausą, naudosime naują temą iki kol pabyrėsime 4u.gif
Taip pat prašau suteikti S-dalyvio statusą 4u.gifAčiū!

temą užrakinau, o dėl s-dalyvio statuso - man rodo, jog Jūs jį jau turite :4u:

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 01 08, 18:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Eriele" data-cid="71346327" data-time="1483894325">
<div>
<p>Sveiki! Gal galėtumėte uždaryti Kovinukų apklausą, naudosime naują temą iki kol pabyrėsime vartotojo įkelta nuotrauka

Taip pat prašau suteikti S-dalyvio statusą vartotojo įkelta nuotraukaAčiū!</p>
</div>
</blockquote>
<p>temą užrakinau, o dėl s-dalyvio statuso - man rodo, jog Jūs jį jau turite 4u.gif</p>

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti

Laba diena, negaliu patekti į kartu susiplanavusių temą, nors temos autorė sako, kad jokio slaptažodžio nedėjo.

Ši tema yra apsaugota, įveskite slaptažodį ir spauskite patvirtinti.
Jei neveikia ar neturite temos slaptažodžio, kreipkitės į temos autorių.

Atsakyti

Laba diena, negaliu patekti į kartu susiplanavusių temą, nors temos autorė sako, kad jokio slaptažodžio nedėjo.

Ši tema yra apsaugota, įveskite slaptažodį ir spauskite patvirtinti.
Jei neveikia ar neturite temos slaptažodžio, kreipkitės į temos autorių.

Atsakiau AŽ :4u:​ 

Atsakyti
Laba diena.Norėjau paklausti ar man buvo -bus suteiktas s -dalyvio statusas,birželinukų temai redaguoti ar kita narė turėtų prašyti ir perimti redagavimą? Labai Ačiū!
Atsakyti

Laba diena.Norėjau paklausti ar man buvo -bus suteiktas s -dalyvio statusas,birželinukų temai redaguoti ar kita narė turėtų prašyti ir perimti redagavimą? Labai Ačiū!

Sveiki,

kai tik kažką sužinosiu - susisieksiu su Jumis asmeniškai :4u:

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 01 16, 09:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71360916" data-time="1484406221"><div><p>Laba diena.Norėjau paklausti ar man buvo -bus suteiktas s -dalyvio statusas,birželinukų temai redaguoti ar kita narė turėtų prašyti ir perimti redagavimą? Labai Ačiū!</p></div></blockquote><p>Sveiki,
</p><p>kai tik kažką sužinosiu - susisieksiu su Jumis asmeniškai 4u.gif
</p>

Ačiū ,laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti

pas ką kreiptis dėl dalyvio statuso temos redagavimui?

Atsakyti

pas ką kreiptis dėl dalyvio statuso temos redagavimui?

Jūs sau norit?

Atsakyti

taip, balandinukų temos redagavimui 

Atsakyti