Įkraunama...
Įkraunama...

Esu šio skyrelio moderatorė

QUOTE(Eriele @ 2016 10 15, 11:15)
Sveiki, pakeiskite 2017 Kovinukų sąrašą į žemiau pateiktą, ačiū ax.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
ištrinkite nauja birzelinuku grupe arba pakeiskite i geguzinukus:) supainiojau menesius kurdama tema verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, kodėl nauja Kovinukų tema yra uždaryta? Su apklausa? Berods nepažeidžiau jokių taisyklių unsure.gif
oi, turbūt mano klaida, uždėjau varnelę, kad negalima rašyti, tik atsakyti į apklausos klausimus, gal galite pakeisti? Likom be namų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 07 lapkričio 2016 - 11:13

Sveiki, kodėl nauja Kovinukų tema yra uždaryta? Su apklausa? Berods nepažeidžiau jokių taisyklių unsure.gif
oi, turbūt mano klaida, uždėjau varnelę, kad negalima rašyti, tik atsakyti į apklausos klausimus, gal galite pakeisti? Likom be namų biggrin.gif

patikrinkite, ar tema dabar atrakinta? jei ne - sukurkit naują, tą ištrinsiu :4u:

Atsakyti
Sveiki.Gal Galite birželinukuose 2017 sąrašėlyje pirmame puslapyje nario vardą vietoj Euteripė pakeisti I Euterpė.Padariau klaida, o redeguoti nebegaliu.Labai ačiū
Atsakyti

Sveiki.Gal Galite birželinukuose 2017 sąrašėlyje pirmame puslapyje nario vardą vietoj Euteripė pakeisti I Euterpė.Padariau klaida, o redeguoti nebegaliu.Labai ačiū

:4u:

Atsakyti
Paskutinis prašymas tikrai biggrin.gif birželinukuose 2017 ištrinkite GinCherry sąraše vardą.Ačiu nebetrugdysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Paskutinis prašymas tikrai biggrin.gifbirželinukuose 2017 ištrinkite GinCherry sąraše vardą.Ačiu nebetrugdysiu biggrin.gif4u.gif

ištrinsiu, bet jei dar reiks kokios pagalbos - būtinai kreipkitės ir nesidrovėkit :4u:

Atsakyti
Sveiki. Gal būtų įmanoma birželinukų temos pirmoje žinutėje į sąrašą įtraukti 2dstudio ir karmelaina? 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Gal būtų įmanoma birželinukų temos pirmoje žinutėje į sąrašą įtraukti 2dstudio ir karmelaina? 4u.gif

:4u:

Atsakyti
Prasau irasykite i 2017 birzelinuku sarasa dar viena nari: 2017-06-24 Euterpė-23m.-antras vaikelis-Kaunas. Aciu
Atsakyti
Dar birželinukuose 2017 redaguokite :2017-06-30 vysniukeee-32m.-trečias vaikelis-Palanga

Labai labai iš visos širdies Ačiū!
Atsakyti