Įkraunama...
Įkraunama...

Esu šio skyrelio moderatorė

QUOTE(wicked @ 2015 05 04, 13:07)
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 05 04, 12:14)

4u.gif

Na žinokit dar trukdau... doh.gif

Liepos 6 d.
*zuikulis*, šeštas vaikelis (nuspalvokit mėlynai)

Prisižadu šiandien viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2015 05 04, 13:09)
reikia biggrin.gif
žaliai cool.gif

na taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 05 04, 13:13)
Prisižadu šiandien viskas biggrin.gif

kiek reiks, tiek tvarkysim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, balandinukės visos džiaugiasi savo mažyliais, tad perkelkit, prašau, mus pas bendraamžius. Dėkui!
Ačiū jums už operatyvumą ir pagalbą nėštukių pašnekesiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2015 05 05, 22:10)
Sveiki, balandinukės visos džiaugiasi savo mažyliais, tad perkelkit, prašau, mus pas bendraamžius. Dėkui!
Ačiū jums už operatyvumą ir pagalbą nėštukių pašnekesiuose  4u.gif

Aukit 4u.gif
Grįžkit, lauksim 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, esu visiska naujoke Supermama forume, taciau labai noreciau prisijungti prie "Geguzinuku" pasnekesiu, kadangi seku pokalbius nuo pat pradziu, bet vis nesiryzdavau prisijungti. blush2.gif Nelabai zinau tvarkos, kaip ir ka turiu daryti, kol kas tik uzsiregistravau supermama.lt puslapyje slapyvardiu missvasara, o kokius tolimesnius veiksmus reiketu atlikti, kad patekciau i pokalbius pas geguzinukus. Mano gimdymo terminas geguzes 28 diena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(missvasara @ 2015 05 07, 18:58)
Laba diena, esu visiska naujoke Supermama forume, taciau labai noreciau prisijungti prie "Geguzinuku" pasnekesiu, kadangi seku pokalbius nuo pat pradziu, bet vis nesiryzdavau prisijungti.  blush2.gif Nelabai zinau tvarkos, kaip ir ka turiu daryti, kol kas tik uzsiregistravau supermama.lt puslapyje slapyvardiu missvasara, o kokius tolimesnius veiksmus reiketu atlikti, kad patekciau i pokalbius pas geguzinukus. Mano gimdymo terminas geguzes 28 diena.  4u.gif

Visų pirma sveikinu prisijungus į Supermamų forumą 4u.gif
O dėl pasijungimo į temą pokalbiams - tiesiog užeikit į Gegužinukų temą, parašykite, prisistatykite ir esu tikra, jog merginos Jus mielai priims į savo būrį. Bijoti tikrai nėra ko - visos kažkuriuo metu čia buvo naujokės ir žengė pirmus nedrąsius žingsnius 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ar galėtumėte ištrinti mano per klaidą paskelbtą "2016m. Sausinukės" temą? Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 06 23, 22:52)
Labas vakaras. Ar galėtumėte ištrinti mano per klaidą paskelbtą "2016m. Sausinukės" temą? Labai ačiū.

Ištryniau 4u.gif
Atsakyti
Jei galima, perkelkit Birželinukes į bendraamžių skyrių smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 07 02, 11:48)
Jei galima, perkelkit Birželinukes į bendraamžių skyrių smile.gif Ačiū  4u.gif

perkėliau 4u.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galetumet rugpjutinuku pirmam puslapyje darasyti salia KrstiEmilia pagimdziusios berniuka, jo svori - 3140g., ūgis - 50cm. NG (terminas - rugpjūčio 1) pirmas vaikas.
Dekui
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2015 07 19, 23:19)
Sveiki,
Gal galetumet rugpjutinuku pirmam puslapyje darasyti salia KrstiEmilia pagimdziusios berniuka, jo svori - 3140g., ūgis - 50cm. NG (terminas - rugpjūčio 1) pirmas vaikas.
Dekui

4u.gif
Atsakyti