Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Akacija- @ 2014 06 09, 18:00)
Sveikutės  4u.gif

Bei kuri iš visų Bourjois krempudrų geriausiai maskuojanti?  g.gif iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

Geriausiai maskuojanti ir matiškumą išlaikanti yra Flower perfection. Man ją patarė Sarmoj konsultantė ir tikrai, ta pudra tokia ir yra. Bet jei oda sausa, tai matysis pašerpetojusios vietelės. Pudra atrodo taip, su ružavu dangteliu
user posted image
Atsakyti
Gal kas nors turite šią DIOR pudrą (Diorskin Nude Natural Glow Creme Gel Makeup), ar 040 spalva nėra per tamsi?

user posted image
Atsakyti
Vasarine pudra kokia rekomenduotumet kasdienai is lengvesniu gal.. Galvoju gal dioro forever ar nude, net nzn.. Man aktualu geras laikymas, pamaskavimas, bet noris tokio vasarisko lengvumo, kai oda idegus, kad nebutu apkrauta, gaiviai, svieziai atrodytu veidukas. ELDW galvoju veliau gal isigyt,turet tokia labiau maskuojama, vietoj revlon colorstay, o dabar kasdienai net nzn ar ji man patiks. Oj sunku kaip..
Atsakyti
[quote=dewofsoul,2014 06 16, 10:18]
Sveikutės smile.gif 4u.gif

Gal kartais galėtumėte rekomenduoti kur būtų galima įsigyti originalią YSL Le Teint Touche Eclat? Gal kokioje internetinėje parduotuvėje jų galima nusipirkti žemesne kaina nei Douglas'e? smile.gif

Perskaiciau Jusu posma ir issigandau blink.gif Ar padirbineja tokia produkcija kaip YSL Le Teint Touche Eclat? Uzsisakiau per daug apie tai negalvodama, o dabar neramu pasidare... doh.gif 4u.gif Gal kas atsakys, kas susidure? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 07 25, 10:06)
Vasarine pudra kokia rekomenduotumet kasdienai is lengvesniu gal.. Galvoju gal dioro forever ar nude, net nzn.. Man aktualu geras laikymas, pamaskavimas, bet noris tokio vasarisko lengvumo, kai oda idegus, kad nebutu apkrauta, gaiviai, svieziai atrodytu veidukas. ELDW galvoju veliau gal isigyt,turet tokia labiau maskuojama, vietoj revlon colorstay, o dabar kasdienai net nzn ar ji man patiks. Oj sunku kaip..

Vasarai nusipirkau Clinique Stay Matte Oil Free foundation. Mano oda misri/riebi, turiu ka pamaskuoti.
user posted image

*Si pudra maskuoja vidutiniskai. Nemegstu stipraus pudru maskavimo, o su papildomomis maskavimo priemones uzmaskuojami trukumai ir veidas neatrodo kaip kauke.
*Nekemsa poru.
*Karsta vasaros diena laikosi gerai, "nenuplaukia". Nors blizgejimas islenda, bet neatrodo taip blogai kaip su kai kuriomis panasiomis misriai/riebiai odai skirtomis pudromis.
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 07 25, 12:06)

Sakyciau vasarai labai verta demesio butu GIVENCHY TEINT COUTURE- lengva, bet tikrai maskuoja normaliai (su matiniu finish'u), visiskai nesijaucia ant veido, su spf20, ant veido labai naturaliai atrodo, nekemsa, nenuplaukia visa diena.
EDLW (jeigu Double Wear) tai kasdienai gal nelabai (nebent reikia didelio maskavimo). Vakarui ar progai kokiai-ji tikrai gera.
Atsakyti
Norėjau paklausti, iš kur merginos siunčiatės Urban Decay Naked Skin pudrą?
Kaip suprantu, Lietuvoje jos nėra ir nežada būti...?

user posted image
Atsakyti
Ačiū merginos kurios patarėt smile.gif Nusipirkau aš ELDW ir esu tikrai patenkinta, gera spalva, gal tik vos pašviesina mano įdegį bet tonas geras labai netgi. Tik va kaip jau komentavot, kad ji gal ne kasdienai, per tokius karščius ji puikiai atlaiko visą darbo dieną, aišku blizga veidukas,bet labai naturaliai ir skaisčiai, net gražiau atrodo nei tik ką užtepus, bet nelabai turiu įtarimų, kad ji gali sausint odą ir bėrimu kad neatsirastu, nes tikrai pudra mano akimis sunkoka, efektą gražų duoda, naturaliai atrodo, bet ant veido norėtus skystesnės kasdienės lengvesnės tekstūros. O pvz kaip dior forever? Kiek -inau ji tikrai skystoka, rudeniui galvoju matt lumiera pasiimti, nors turiu savo guerlaina. O gal este lauderio light versija? ar diorą, kažkuri gyvenchi mačiau dar rekomendavot..
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2014 07 31, 13:43)
Nusipirkau aš ELDW ir esu tikrai patenkinta. Tik va kaip jau komentavot, kad ji gal ne kasdienai, nes tikrai pudra mano akimis sunkoka, efektą gražų duoda, naturaliai atrodo, bet ant veido norėtus skystesnės kasdienės lengvesnės tekstūros. O gal este lauderio light versija?

O kodel nepirktote ELDWL? ELDW vasarai sunkoka, kasdenai ji nelabai.
Turiu Light. Lengva, nepastebima, puikiai issilaiko visa diena - sauni pudra vasarai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 31 liepos 2014 - 21:21
QUOTE(Heichera @ 2014 07 31, 14:43)
Ačiū merginos kurios patarėt smile.gif Nusipirkau aš ELDW ir esu tikrai patenkinta, gera spalva, gal tik vos pašviesina mano įdegį bet tonas geras labai netgi. Tik va kaip jau komentavot, kad ji gal ne kasdienai, per tokius karščius ji puikiai atlaiko visą darbo dieną, aišku blizga veidukas,bet labai naturaliai ir skaisčiai, net gražiau atrodo nei tik ką užtepus, bet nelabai turiu įtarimų, kad ji gali sausint odą ir bėrimu kad neatsirastu, nes tikrai pudra mano akimis sunkoka, efektą gražų duoda, naturaliai atrodo, bet ant veido norėtus skystesnės kasdienės lengvesnės tekstūros. O pvz kaip dior forever? Kiek -inau ji tikrai skystoka, rudeniui galvoju matt lumiera pasiimti, nors turiu savo guerlaina. O gal este lauderio light versija? ar diorą, kažkuri gyvenchi mačiau dar rekomendavot..

Nebeprisimenu kurioje temoje, bet merginos gyre Estee Lauder BB krema. Gal jis galetu buti lengvesne alternatyva ELDW? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2014 07 31, 22:17)
O kodel nepirktote ELDWL? ELDW vasarai sunkoka, kasdenai ji nelabai.
Turiu Light. Lengva, nepastebima, puikiai issilaiko visa diena -  sauni pudra vasarai  wub.gif

vat po to pagalvojau g.gif as ta light kazkada esu meginus man kazkaip ispudzio nepatiko, bet dabar kaip tik gal patiktu,kadangi lengvumo norisi, nes ziuriu kad tikrai double wear man truputi oda i negera puse daro, berimu mazu atsirado, per daug nusitinkuoja oda biggrin.gif noris kai idegu kad na kazko lengvo ant veiduko kad oda kvepuotu, bet maskavimo irgi noriu, ir isilaikymo kai tokie orai. na reiks paziuret, tik gal va galvoju dioro forever dar kas pakomentuos ar ka dar is tokiu vasarisku 4u.gif
Kazin ar vien BB man uztektu net neisivaizudoju blush2.gif
Atsakyti
[quote=braskee84,2014 07 25, 14:26]
[quote=dewofsoul,2014 06 16, 10:18]
Sveikutės smile.gif 4u.gif

Gal kartais galėtumėte rekomenduoti kur būtų galima įsigyti originalią YSL Le Teint Touche Eclat? Gal kokioje internetinėje parduotuvėje jų galima nusipirkti žemesne kaina nei Douglas'e? smile.gif

Perskaiciau Jusu posma ir issigandau blink.gif Ar padirbineja tokia produkcija kaip YSL Le Teint Touche Eclat? Uzsisakiau per daug apie tai negalvodama, o dabar neramu pasidare... doh.gif 4u.gif Gal kas atsakys, kas susidure? g.gif
[/quote]

Sveiki, atleiskit, parašiau kažkaip per daug negalvodama doh.gif Iš tiesų pati nesu susidūrusi su YSL kosmetikos plagiatais, ir nesu dar girdėjsui tokių atvejų, bet kai šiais laikais viską beveik padirbinėja, tai už tai ir paklausiau apie patikimas internetines svetaines ax.gif
Atsakyti