Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

laba vakara, ar yra kam tekę naudoti Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfecting? Kokie atsiliepimai?ar gerai maskuoja ir ar ilgai išlieka?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

norėjau paklausti gal žinot kuri iš šviesesnių krempudrų labai gerai maskuoja ir labai gerai drėkina (kad nereikėtų veido kremo) bei neišlenda blizgesys? g.gif

Bei kuri iš visų Bourjois krempudrų geriausiai maskuojanti? g.gif iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif 4u.gif

Gal kartais galėtumėte rekomenduoti kur būtų galima įsigyti originalią YSL Le Teint Touche Eclat? Gal kokioje internetinėje parduotuvėje jų galima nusipirkti žemesne kaina nei Douglas'e? smile.gif

Būčiau labai dėkinga už informaciją.

Ai, beje, galiu pridėti komentarą apie kelias pudrytes.

Mano oda yra mišri, daugiausiai ploto yra nusausėjęs, riebesnė oda tik ties smakro, nosies sritimis. Tačiau pudrą esu nusprendusi rinktis drėkinančią. Pirmoji iš brangesnių bandytų buvo Clinique Superbalanced, a la tai mišriai odai, kuri tikrai nesausina. Douglas'e kainuoja apie 129 Lt. Galiu pasakyti, jog vertinčiau 7/10, kadangi, nors dengiasi gražiai ir veidas atrodo natūraliai, visvien kai kuriose vietose išlenda pasausėjimai. Vietos, kur oda riebesnė, atrodo normaliai. Sunkiai atsitaikiau spalvą, mano oda šviesi, tačiau teko pirkti dar šviesesnį atspalvį nei odos, nes jau sekantis būų buvęs per tamsus. Oda atrodė blyškoka. Sunkiai maskuoja spuogelius.

Antroji naudota žiemos laikotarpiu - Kanebo Fluid Finish Lasting Velvet. Kadangi šioje pudroje mažiau vandens, tai žiemą veido oda nenušerpetojo, ir nors pudra suteikia tokio pusiau matiškumo, ji visvien lieka padrėkinta. Tikrai gerai maskuoja, tuo negaliu skųstis. Puikiai atsitaikiau atspalvį, nors kaip minėjau, oda šviesi, tačiau tas šviesus atspalvis pagyvino mano veidą, oda atrodė gaiviai. Vasarai ši pudra, manau, kiek per sunki. Beje, šiek tiek kimšo poras. Vertinčiau 8/10.

Paskutinioji ir pamiltoji - YSL, kurios dabar ieškau pigesne kaina. Iš tiesų mano veidui suteikė lengvo švytėjimo, kadangi didelė dalis vandens sudėtyje, tai oda visada padrėkinta, atrodo itin gaiviai, itin natūraliai ir šviežiai. Nors pastebėjau, jog daug kur apie šią pudrą atsiliepia kaip apie mažai maskuojančią, galiu pasakyti, jog maskuoja tikrai vidutiniškai, sulygina mano strazdanas, pamaskuoja spuogelius ar kokius šašelius. Daugybė atspalvių, šviesiaodėms nebus problema atsirinkti. Vertinčiau 9/10.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 06 16, 09:18)

Gal kartais galėtumėte rekomenduoti kur būtų galima įsigyti originalią YSL Le Teint Touche Eclat? Gal kokioje internetinėje parduotuvėje jų galima nusipirkti žemesne kaina nei Douglas'e? smile.gif

Būčiau labai dėkinga už informaciją.

man ji irgi labai patinka. As ja perku is feelunique.com , dabar dar ir 15proc. nuolaidos kodas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2014 05 21, 22:11)
Galiu pakomentuoti GIVENCHY TEINT CUTURE. Puiki krempudra mano odai: brandžiai, normaliai į sausumą. Naudojau šią žiemą 4 atspalvį. Nesausino,netraukė odos, nesušoko į poras, kartu veidas atrodė labai natūraliai, gaiviai visą dieną. Maskavimas vidutinis. Ant jos man visiškai nereikėjo kompaktinės. Tikrai labai verta dėmesio. Tikrai kartosiu. (Lyginau su naudotomis Estee Lauder DW ir DW Light, La Prairie Anti-Age, Dior Capture totale, Chanel CC)

O gal jums teko naudoti Givenchy Photoperfexion? Įdomu, kuo skiriasi nuo tos naujosios Teint Cuture? O šiaip... Esu žiauriai nusivylus... Pirkau prieš kiek laiko Bare Minerals Original pudrą - nepatiko. Įsigijau visų išgirtąją YSL Le Teint - nepatiko, nes išlenda riebalas (nors šiaip esu sausaodė), o kai tą blizgesį užmaskuoji, dingsta ir grožis. Man visų laikų pati pačiausia buvo Givenchy Photoperfexion. Pirkau keletą butelaičių tai tikrai, o po nuklydimų kitų gamintojų pudrų link vis tiek grįždavau prie šios. Tik įdomu, ar ta naujoji pudra geresnė? Mano oda lygi, reikalingas raudonio prigesinimas, bet kartu ir nenoriu kaukės.
Atsakyti
QUOTE(minija81 @ 2014 06 25, 14:18)
O gal jums teko naudoti Givenchy Photoperfexion? Įdomu, kuo skiriasi nuo tos naujosios Teint Cuture? O šiaip... Esu žiauriai nusivylus... Pirkau prieš kiek laiko Bare Minerals Original pudrą - nepatiko. Įsigijau visų išgirtąją YSL Le Teint - nepatiko, nes išlenda riebalas (nors šiaip esu sausaodė), o kai tą blizgesį užmaskuoji, dingsta ir grožis. Man visų laikų pati pačiausia buvo Givenchy Photoperfexion. Pirkau keletą butelaičių tai tikrai, o po nuklydimų kitų gamintojų pudrų link vis tiek grįždavau prie šios. Tik įdomu, ar ta naujoji pudra geresnė? Mano oda lygi, reikalingas raudonio prigesinimas, bet kartu ir nenoriu kaukės.

ne naujoji pudra kaip pakaitalas, o visiskai kita pudra. Jos skirtingos. Teint couture, beje tinka ir misriai odai, nesausina ir jokie blizgesiai nelenda. Photoperfection skystesne, matiskesne, labiau i blizgesi linkusiai odai, ir po sitos butini skaistalai
Atsakyti
[quote=minija81,2014 06 25, 14:18]
O gal jums teko naudoti Givenchy Photoperfexion? Įdomu, kuo skiriasi nuo tos naujosios Teint Cuture?

Esu turėjusi ir jūsų naudotą, bet gal prieš trejus metus. Nepataikiau spalvos, tad pardaviau, įspūdžio nepadarė, ji neturi švytėjimo efekto, kuris labai subtiliai atrodo su TC.
Esmė, kad ant šios krempudros nereikėjo man birios, o veidas visą dieną atrodė puikiai, beje, tai buvo žiema:-)
Atsakyti
Ačiū, merginos. Jei ne paslaptis, ką vietoj Givenchy TC vasarai naudojate? Aš turiu įtarimą, kad mano ta YSL Le Teint nėra bloga pudra, tiesiog ji man vasarai netinka, o žiemai gal bus pats tas (kaip ir tikriausiai Givenchy TC, kurią rudeniop jau nekantrauju pasityrinėt bigsmile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(minija81 @ 2014 06 25, 15:25)
Ačiū, merginos. Jei ne paslaptis, ką vietoj Givenchy TC vasarai naudojate? Aš turiu įtarimą, kad mano ta YSL Le Teint nėra bloga pudra, tiesiog ji man vasarai netinka, o žiemai gal bus pats tas (kaip ir tikriausiai Givenchy TC, kurią rudeniop jau nekantrauju pasityrinėt  bigsmile.gif ).

Tokiais orais kaip siandien ta pacia teint couture, arba shiseido perfect and sheer arba tik BB
Atsakyti
QUOTE(minija81 @ 2014 06 25, 15:18)
O šiaip... Esu žiauriai nusivylus... Pirkau prieš kiek laiko Bare Minerals Original pudrą - nepatiko.

Kuo nepatiko Bare Minerals?
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 06 25, 23:15)
Kuo nepatiko Bare Minerals?

Nepatinka maskavimas - pvz., atsiradusias strazdanėles kategoriškai atsisako maskuot, tad atrodau kaip nepasidažius (bet raudonį prigesina). Be to, po kokių 4 valandų (jei karšta, greičiau) ji man kažkaip susisluoksniuoja, oda atrodo lyg miltais apibarstyta. Bet pats dengimo būdas labai geras - tept tept, ir jau pasidažius smile.gif Laikau atostogoms su vaiku, kai reikės lėkti bėgti ir norėsiu natūraliai atrodyt smile.gif Kitas dalykas - užsisakant internetu, labai sunku išsirinkt tinkamą spalvą. Jei dar kada užsisakinėsiu, pirksiu tamsesnę. Reziumuoju: dažymosi trukmė ir metodas - 9/10 balų, na o rezultatas ant odos - 6. Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kokią spalvą atitinka Lancome Teint Idole ultra #035 arba #03 pagal USA numeravimą?? ax.gif
Atsakyti