Noriu pasidalinti įspūdžiais apie Loreal skystą pudrą NUDE MAGIQUE EAU DE TEINT.
Pudra kaip ir aprašyme teigiama yra labai skysta ir lengva. Smagiausiai tepasi su pirštais. Tepantis pasijaučia labai švelni ir slidoka tekstūra (įtariu gal silikonai). Užtepta pudra lieka matinė, tačiau tikrai natūraliai atrodanti. Pudros maskavimas labai lengvas, sakyčiau ji skirta daugiau suvienodinti atspalvį, negu maskuoti rimtesnius odos defektus. Turint neblogą odą idealus variantas kasdieniam naudojimui vasarą.
Ant veido pudros nesijaučia, tikrai nėra jausmo kaip būtum su kauke.
Tik užtepus paryškina odos išsausėjimus ir pašerpetojimus
bet tai išsprendžiama nušveitus ir gerai sudrėkinus odą.
Aš jos linkusi nepudruoti sausa pudra ant viršaus, nes man patinka tas natūraliai atrodančios odos efektas, tačiau dienos eigoje išlenda blizgesys T zonoj, nors šiaip mano oda nėra linkusi riebaluotis. Tai išsprendžiama naudojant odos riebalų perteklių sugeriančius popierėlius ir naudojant kompaktinę pudrą užtvirtinimui. Man asmeniškai kartais net visai patinka tas blizgesys. Oda atrodo švytinti ir sveika.
Pudros buteliukas neturi pompos, prieš tepant reikia ją suplakti. Pudros lašelį užtekti ant piršto ir paskirstyti ant veido dalies. Pudra greitai džiūna, todėl geriausia veidą dengti dalimis. pudros kiekis buteliuke nedidelis - 20 ml. Pats buteliukas matinio stiklo - nepigiai atrodantis, dailus.
Iš trūkumų išskirčiau kvapą. Jis kažkoks sintetinis... kaip sumaišius alkoholį su dažais
papildomų kvapų nepridėta
Mano turimas atspalvis Nr. 150 true beige. Man ši spalva ideali vasarai kai esu šiek tiek įdegus (šiaip aš labai baltos odos, bet naudoju dirbtinio įdegio priemones).
Manau ši pudra tikrai patiktų toms kas mėgsta lengvesnį maskavimą, lengvą jausmą ant veido ir siekia suvienodinti odos atspalvį išsaugant natūralų "nuogo" veido vaizdą ir jausmą.
Pudros foto bloge:
http://misssparklegl...int-liquid.html