Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Noir couture @ 2014 04 30, 10:34)
Oda tipine misri. Neisskirciau nei i sausuma, nei i riebuma. T zona linkusi pablizgeti, o poros kemsasi ir nuo miesto oro. Nekemsa anei kiek Givenchy photoperfection ir Teint couture bei Shiseido sheer and perfect. Po ju vakare nusivalius veida oda net geriau kartais atrodo nei ryte buvusi  blush2.gif
Photoperfection vos pasausina, Teint couture daugiau padrekina, o Shiseido per  viduri. Kai oda misri i riebuma buvo labai tiko ir patiko YSL matt touch, ta tokiu putu pavidalo irgi nekimsdavo.

Nei vienos nebandziau. Sudominot bigsmile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2014 04 28, 23:32)
Mąstote apie Bourjois 123 kreminę pudrą ar Bourjois 123 CC kremą? Nes kreminės pudros labai nerekomenduočiau, jei nesate pratusi prie kosmetikos, bus per "sunki".

Tuo tarpu Bourjois CC kremas būtų neblogas pasirinkimas. Kaip kremas, maskuoja ganėtinai gerai, bet tuo pačiu neapsunkina odos. Suvienodina odos spalvą, prideda skaistumo, gyvumo. Žinoma, neverta tikėtis stebuklų, nėra taip, kad viską nuima, bet iš įperkamų produktų, tai vienas geresnių pasirinkimų smile.gif

Rekomenduočiau ir Bourjois Healhy Mix Serum - lengvos konsistencijos pagrindas, suteikia sveikos, skaisčios, pailsėjusios odo efektą. Asmeniškai, rekomenduočiau net labiau nei CC kremą. Nors jei oda mišri, T zonoje gali prireikti sausos pudros.

Ačiū už atsakymą! Mąsčiau apie Bourjois CC kremą. Bet sudominote ir Healthy Mix pagrindu. Kaip studentė, palauksiu kokių akcijų ir išmėginsiu!

Bet, žinote, visai susipainiojau, kokia ta mano oda. Šventai tikėjau, kad mišri, - T zonoje oda lyg normali, bet gausu inkštirų, o skruostai sausoki. Tačiau išmėginau (vis tos akcijos...) L'oreal Lumi Magique, kurį šiaip rekomenduoja ir sausaveidės, ir nosis pradėjo luptis biggrin.gif Tai nebežinau. Panašu, kad Healthy Mix Serum tokiu atveju tikrai tiktų.
Atsakyti
Turiu HM SERUM, oda linkusi sausėti, T zona ypač probleminė, išlenda sausi lopai greitai, nors ir kolageno serumą ir drėkinantį kremą tepu prieš pudrą sad.gif
Atsakyti
O ar yra kokia kreminė pudra, kuri labai gerai (ar bent jau gerai) maskuotu pigmentines dėmes? Vis negaliu uztaikyti ant tinkamos... g.gif
Atsakyti
Kuri pudra stipriai maskuotų spuogus? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mano oda probleminė ir kiek teko turėti kreminių pudrų tiek iš parduotuvių tiek iš vaistinių nei viena nedavė gero rezultato - tiek su spalvom, tiek su veido blizgesio kontrole.
Kosmetologė rekomendavo naudoti ARTISTRY, tikrai nepasigailėjau nusipirkusi (~93Lt.) yra tiek sausai tiek riebiai odai:
https://www.amway-li...rl#.U2dxkvl_tv4
Labai gerai maskuoja, spalvų paletė nuostabi, kadangi mano riebi oda, aš naudoju balansuojančią, labai sumažina riebalavimasi, visą dieną išsilaiko, užsitepus net nesijaučią jos, labai lengva ir švelni, maloniai oda jaučiasi, su SPF 20 apsauga. Superinė kosmetika, geresnės dar nesu turėjusi wub.gif , Tikrai rekomenduoju visoms išbandyti, nenusivilsit.
Atsakyti
QUOTE(akada14 @ 2014 05 05, 14:20)
Sveikos, mano oda probleminė ir kiek teko turėti kreminių pudrų tiek iš parduotuvių tiek iš vaistinių nei viena nedavė gero rezultato - tiek su spalvom, tiek su veido blizgesio kontrole.
Kosmetologė rekomendavo naudoti ARTISTRY, tikrai nepasigailėjau nusipirkusi (~93Lt.) yra tiek sausai tiek riebiai odai:
https://www.amway-li...rl#.U2dxkvl_tv4
Labai gerai maskuoja, spalvų paletė nuostabi, kadangi mano riebi oda, aš naudoju balansuojančią, labai sumažina riebalavimasi, visą dieną išsilaiko, užsitepus net nesijaučią jos, labai lengva ir švelni, maloniai oda jaučiasi, su SPF 20 apsauga. Superinė kosmetika, geresnės dar nesu turėjusi  wub.gif , Tikrai rekomenduoju visoms išbandyti, nenusivilsit.

Bukit siek tiek gudresne. Nesireklamuokit vienu metu visose temose, ar nika pasikeiskite, zinute nors kiek pakeiskite.neskaniai atrodo.piramidinius tinklus is principo apkenkiu. 4u.gif
Atsakyti
labai laukiu atsiliepimu apie chanel perfection lumiere velvet
Atsakyti
sveiki, gal kas naudojate chanel lift lumiere pudrą?
Atsakyti
Mano oda tokia sakyčiau probleminė ir man geriausios Body Shop'o pudros wink.gif
Šiaip kiek teko susidurti ir šiaip žinau, kad daug visažisčių net jas naudoja, nes jos tikrai geros ir kaina, svarbiausia, thumbup.gif
Atsakyti
Visai atsitiktinai teko ispabandyti ir likau nustebinta "PAESE" firmos kosmetika ...ir kaina kokia gera bigsmile.gif
Labai geros krem. pudrytes is visu bandytu ( labiausiai patiko ir tiko mano odai Regenelift) ,dar patiko biri pudra Matte , balta bambuko su silko proteinais biri pudryte ir matine makiazo baze...
Dar noreciau isbandyti seseliu baze,maskuokli ir skaistalus... rolleyes.gif

Gal kam idomu ...krempudra "Regenelift" tinkanti brandziai ,misriai /riebiai odai, labai gerai,lygiai ir maloniai dengiasi ,odele su ja atrodo ,sveika skaisti.. wub.gif gerai maskuojanti,nepadaro kaukes efekto, nesubega i rauksles, puikiai isislaiko visa diena (bandziau ant bazes) , nekemsa poru .. man ji pasirode daug geresne uz visas kitas turetas - o turejau tikrai nemazai ( Guerlain extreme ,Dior Nude ,Givenchy eclat matissime ,Chanel matt lumiere , Estee Lauder Double, Sisheido, Mac... )
Pasirinkimas tikrai didelis ir ivairus - nuo lengvos teksturos iki labai smarkiai maskuojanciu.. Nemazas ir spalvu pasirinkimas (baltaodes taip pat ras sau tinkama atspalvi )...jei reikia, ideda kremuku pabandymui.. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 11 gegužės 2014 - 23:30
QUOTE(cameja @ 2014 05 11, 23:25)
Visai atsitiktinai teko ispabandyti ir likau nustebinta  "PAESE"  firmos  kosmetika ...ir kaina kokia gera  bigsmile.gif 

Kur ieskoti sios kosmetikos?
Atsakyti