Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 11, 16:49)
Och blink.gif  Na kadangi naudoju krempudra koki  karta per savaite tik, tai gal neprikims.  blink.gif
Jo..apskritai kai nustoji tas pudras betkokias tept- oda zyymiai pagrazeja. Bent jau taip atsitiko man.

As naudoju kasdien, tai si netiko. Per ilga praktika esu atradus ir tokiu, kurios nekemsa, net ir naudojant kasdien cool.gif
Atsakyti
Atsiprašau iš anksto, jei ne ten rašau, bet gal žinot ar Shiseido krempudrų galima įsigyti Vilniaus Oro Uoste (duty-free) ? 4u.gif
Atsakyti
merginos, turiu raustančią, normalią-mišrią-jautrią odą, kuri dar linkusi kimštis. Naudoju tik eko pudras, bandytos mineralinės, skystos.
Iš mineralinių pradėjau pasigesti skaistumo, drėgnumo. Kurį laiką pakaitomis naudoju alva ir avril krempudras, bet nepatenkina poreikių. Ką patartumėt? Reiktų bent aplyginti odos spalvą ir duodi sveiką išvaizdą, kad neatrodyčiau kaip keksas g.gif
Žiūriu ir svajoju unsure.gif turbūt čia labai daug šviesą atspindinčių dalelių g.gif atrodo labai gražiai. Suprantu, kad naudota daug priemonių būtent čia, bet esmė-vaiskus, skaistus veidas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 04 14, 10:13)
As naudoju kasdien, tai si netiko. Per ilga praktika esu atradus ir tokiu, kurios nekemsa, net ir naudojant kasdien  cool.gif

kokios pudros jums nekimšo porų ir kokia jūsų oda? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš naujokė kosmetikoj, tad labai norėčiau jūsų patarimo... Panašiai kaip ir Tursi rašė, turiu mišrią jautrią odą, bet naudou ne tik eko priemones smile.gif. Šviesiaodė, žandai raudoni, ant nosies sparnelių matyti kapiliarai, paakiai melsvi - visa vaivorykštė biggrin.gif Visiškai tobulo dengimo, kad nieko iš apačios neprasimuštų, nenoriu - ypač kad vasara ateina, sunkios kosmetikos nesinori. O gal tokiu atveju tiktų net ir CC kremas?

Ką patartumėt iš ne itin brangių variantų pirmajai pudrai? Mąsčiau apie Bourjois 123, gundausi jos šūkiais, kad maskuoja visokius nelygumus. Ar čia tik marketinginis triukas, ar tikrai nuima ir raudonį, ir paakius, ir papilkėjimą?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 04 19, 15:57)
kokios pudros jums nekimšo porų ir kokia jūsų oda?  4u.gif

Normali misri, ziema sausesne. Nekemsa BM mineraline, Estee Lauder DW, dabar pradejau naudoti ir DWL, po savaites atrodo, kad irgi nekemsa. Dar Chanel vitalumiere aqua nekemsa. O Mat lumiere kimso dar baisiau, nei Revlon doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 04 27, 09:24)
Normali misri, ziema sausesne. Nekemsa  BM mineraline, Estee Lauder DW, dabar pradejau naudoti ir DWL, po savaites atrodo, kad irgi nekemsa. Dar Chanel vitalumiere aqua nekemsa. O Mat lumiere kimso dar baisiau, nei Revlon  doh.gif

O man Estee Lauder DW kimso poras, kiekvienam labai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 04 27, 07:36)
Mergaitės, aš naujokė kosmetikoj, tad labai norėčiau jūsų patarimo... Panašiai kaip ir Tursi rašė, turiu mišrią jautrią odą, bet naudou ne tik eko priemones smile.gif. Šviesiaodė, žandai raudoni, ant nosies sparnelių matyti kapiliarai, paakiai melsvi - visa vaivorykštė biggrin.gif Visiškai tobulo dengimo, kad nieko iš apačios neprasimuštų, nenoriu - ypač kad vasara ateina, sunkios kosmetikos nesinori. O gal tokiu atveju tiktų net ir CC kremas?

Ką patartumėt iš ne itin brangių variantų pirmajai pudrai? Mąsčiau apie Bourjois 123, gundausi jos šūkiais, kad maskuoja visokius nelygumus. Ar čia tik marketinginis triukas, ar tikrai nuima ir raudonį, ir paakius, ir papilkėjimą?

Mąstote apie Bourjois 123 kreminę pudrą ar Bourjois 123 CC kremą? Nes kreminės pudros labai nerekomenduočiau, jei nesate pratusi prie kosmetikos, bus per "sunki".

Tuo tarpu Bourjois CC kremas būtų neblogas pasirinkimas. Kaip kremas, maskuoja ganėtinai gerai, bet tuo pačiu neapsunkina odos. Suvienodina odos spalvą, prideda skaistumo, gyvumo. Žinoma, neverta tikėtis stebuklų, nėra taip, kad viską nuima, bet iš įperkamų produktų, tai vienas geresnių pasirinkimų smile.gif

Rekomenduočiau ir Bourjois Healhy Mix Serum - lengvos konsistencijos pagrindas, suteikia sveikos, skaisčios, pailsėjusios odo efektą. Asmeniškai, rekomenduočiau net labiau nei CC kremą. Nors jei oda mišri, T zonoje gali prireikti sausos pudros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 28 balandžio 2014 - 22:34
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 04 27, 08:36)

Iš aprašymų turiu tokią pat odą ir taip pat ieškau kas padėtų pamaskuoti, bet ir nekimštų. Gal kas bandėte Max Factor CC kremą?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 28, 13:49)
O man Estee Lauder DW kimso poras, kiekvienam labai skirtingai  smile.gif

Man taip pat, ir ko gero labiausiai is visu bandytu pudru. Niekada nepamirsiu kaip po poros savaiciu naudojimo ilgai gydyt veida teko.
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 04 30, 07:59)
Man taip pat, ir ko gero labiausiai is visu bandytu pudru. Niekada nepamirsiu kaip po poros savaiciu naudojimo ilgai gydyt veida teko.

O kokio tipo jusu oda? ir kokios pudros nekemsa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 04 30, 10:12)
O kokio tipo jusu oda? ir kokios pudros nekemsa?  4u.gif

Oda tipine misri. Neisskirciau nei i sausuma, nei i riebuma. T zona linkusi pablizgeti, o poros kemsasi ir nuo miesto oro. Nekemsa anei kiek Givenchy photoperfection ir Teint couture bei Shiseido sheer and perfect. Po ju vakare nusivalius veida oda net geriau kartais atrodo nei ryte buvusi blush2.gif
Photoperfection vos pasausina, Teint couture daugiau padrekina, o Shiseido per viduri. Kai oda misri i riebuma buvo labai tiko ir patiko YSL matt touch, ta tokiu putu pavidalo irgi nekimsdavo.
Atsakyti