Galiu palyginti L'OREAL Paris True Match ir KATE Tokyo The Base Zero makiažo pagrindus, kurie man skiriasi kaip dangus ir žemė, nors abu yra tos pačioje kainų kategorijoje. Nesakau, kad True Match labai prastas, bet palyginus akivaizdu, kad nėra toks geras kaip The Base Zero.
Pradėsiu nuo spalvos. LT šviesiausia True Match spalva buvo gelsvoka (mano oda šviesi ir turinti kiek gelsvo pigmento, bet pudra žymiai gelsvesnė), o štai The Zero Base rinkausi antrą šviesų numerį, nes pirmasis buvo pernelyg baltas, o neįdegusi esu tikrai labai šviesi. Įdomu, kad Japonijoje žmonės tikrai tamsesni nei LT, bet visų kosmetikos brand'ų jie turi daug geresnį pudrų spalvų pasirinkimą. Žinoma, LT yra daug mažesnė rinka ir mados krypsta link įdegusio kūno, kai tuo tarpu Japonijoje gyvena apie 127 mln. gyventojų ir jų idealas yra - baltutėlė jauna švytinti oda.
Padengimas. True Match dengiasi šiek tiek netolygiai, todėl reikia padirbėti teptuku, kempinėle ar pirštais. The Zero Base dengėsi labai lengvai, paprastai. Dar svarbu pastebėti, kad ir maskavimas skiriasi. Japoniška pudra yra labiau maskuojanti, o True Match yra lengvesnė. Kaip ir neturiu odos bėdų ir kasdieną vaikštau be makiažo, todėl japonišką pudrą naudojau fotosesijai. Patiko, kad puikai padengė, pamaskavo ir buvo įmanoma "sluoksniuoti", kadangi pudra labai natūraliai atrodė - ir nereikėjo papildomai naudoti maskuoklio. Na, kasdieniam padengimui turbūt rinkčiausi drėgną kempinėlę ar teptuką.
"Išsilaikymas". L'OREAL pudra dienos eigoje dalimis "dingo" ir mano mišri oda ėmė blizgėt. The Zero Base stebėtinai ilgai išliko ant odos be jokio blizgesio (bet ji nėra visiškai matinė). Nors ir pamaskavo, bet kartu visą dieną atrodė labai natūraliai.
Abi pudros "nusiprausė" gana lengvai - be jokių problemų.
Jei "sutiksite" japoniškąją pudrą - siūlau išbandyti. Japoniška kosmetika yra kokybiška. Beje, mačiau, kad Amazon ir Ebay prekiauja šio prekės ženklo produktais, bet, žinoma, siunčiantis galutinė prekės kaina padidėja.
Planavau įsigyti mėgstamą Chanel Perfection Lumiere progoms, bet galvoju, kol kas puikiai išsiversiu su KATE Tokyo pudra (powdery skin maker).