Bobbi Brown yra gamintojas ir turi ne vieną produktų, esu bandžiusi iš jų net labai nelengvų. Sukonkretinkit kurią turit omeny. Arba tiesiog išmėginkite lengvas.
Bobbi Brown yra gamintojas ir turi ne vieną produktų, esu bandžiusi iš jų net labai nelengvų. Sukonkretinkit kurią turit omeny. Arba tiesiog išmėginkite lengvas.
domina pudros, kurios gerai maskuoja. tokia buvo Guerlain parure... patobulintos maskuoja jau ne taip. gal turite kokiu variantu? aciu
Man GA Luminiuos Silk yra nesusipratimas uz didele kaina, ziauriai kemsa oda ir veidas susiriebaluoja jau po keliu val.nors neesu riebiaode....Siulyciau pabandyt DiorSkin Nude Glowing, vienintele , kuria vis kartoju, niekada nepaveda...nors vienu metu visada turiu apie 5-6 pudras.
Pas mane Moisture Rich Foundation SPF15, Font de Tint, Ultra Hydratant SPF15. Jau beveik baigiau ją. Tad norėčiau kažko panašaus Ji labai lengva.
mano oda visai sausa ir tai vaizdelis labai ne koks buvo su ja. Nuvyle. O kaina tikrai auksta.
Galvoju apie YSL, bet nedrįstu pirkti dar.
Aš taip pat norėčiau rekomendacijų. Oda mišri, apie lūpas net sausa, t zona riebi. Ieškau lengvai maskuojančios, nes nelb yra ką maskuot, bet labiau reik sulygint veido atspalviui. Nemėgstu ir visiško matiškumo. Ilgą laiką naudojau mineralinę, bet oda vietom taip išsausėjus, kad neguli gražiai. Žinau, reik pirma tvarkyt odą, bet gal ir ta mineralinė dar pasausina.
P.S. Prieš tepant pudrą visad veidą sudrėkinu Biodrmos Hydra serumu, nes ant nepadrėkintos odos gali paryškėti išsausėjimai.
Merginos, vis ieškau alternatyvos pamėgtoms ELDW ir Chanel "Matt lumiere". Man aktualu ilgas išsilaikymas, geras maskavimas, kad oda atrodytu skaisčiai, bet ir matiškumą gerai laikytu.Dabar tokia gausybė firmų, kad nežinau nuo ko pradėt Galvojau gal MUFE ultra HD, ar Dior "Nude", o gal iš MAC ką pamėgint..Urban Decai..gal ir Chanelis ką naujo turi.. Rekomenduokit prašau į ką vertėtu atkreipt dėmesį
Akivaizdus nesusipratimas už dar nesuprantamesnę kainą Maksavimas gal ir neblogas, bet ant odos atrodo nekai, labai matosi, MB net užklausė, ką pasidariau kad atrodau mažiausiai 5metais pasenus Kelioms valandoms praėjus ėmė skeldėt, net nemoku pasakyt, lyg nupleiskanojau, lyg lopais išmušė, oksidavosi, nes užrudavo spalva ir blizgėjau visa Žodžiu džiaugiausi kad tai tik mėginukas, nes jei sumokėt 100Eur ir turėt toooookią pudrą, nu nusišauk vietoj
Visai kita kalba apie šią Sisley pudra, oda sulygina, skaistina, gražina, matiškumo duoda ir neblizga nei po visos dienos, lengva, bet jos net nesimato ir maskuoja puikiai - vieni pliusai, išskyrus kainą
Keista.. mazai kam ji netinka bet aisku kiekvienam savo.. nors ziuriu cia raso dar ir kitom, kad nepatiko.. bet sita pudra viena populiairiausiu ir perkamiausiu is Armni.. ir visazistu viso pasaulio megiama.. bet kai ji tokia populiari gal zm tikisi stebuklo is jos... ir jei netitinka lukesciu, tai poto taip ir buna..